wulfy 207 Napisano Jul 12, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Obično kada odem na djir koji ima manje od par stotina km ne piše mi se putopis. No, danas sam se sjetio vremena kada sam vozio ,,kineza'' jer i par desetina km bio put. Pa, o čemu se radi? U današnjem điru pridružila mi se gospoja, ali sa svojim dvotočkašem (Benelli Pepe 50). Kuda? Ne znamo, no ajde da krenemo ... Prvo ,,osvajamo'' topliški put i spuštamo se u Lastvu Grbaljsku. Odlučujemo da idemo alternativnim putem preko Gornjeg Grblja i prvo zaustavljanje kod crkve ,,Sv. Gospođe'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 12, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Opet zaustavljanje zbog lijepog pogleda no, smješak nije trajao dugo jer nam se proširenju pored puta pridružio i jedan blavor a to je značilo da se put nastavi odma. Stajemo i na serpentinama iznad Kotora i stižemo do cilja današnjeg putovanja, Kotora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 12, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ipak uz kafu dogovaramo se da nastavimo još malo da se vozimo ... i sledeća stanica je Prčanj ipak ne odolismo ljepoti Prčnja pa tu ipak napravismo najdužu pauzu poslije toga slijedi standardno zaustavljanje na Verigama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 12, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Vozeći oko zaliva dolazimo do Tivta pust Tivat, u lokalima i na šetalištu niti jedne osobe (pet sati popodne je) golubovi se mnogo ne sekiraju, čak su neprirodno pitomi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 12, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja magistralom do ,,jugodrva'' i onda slijedi ,,osvajanje'' Grblja ... put prema Bigovu skrenusmo ka' Krimovici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 12, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Zaustavljanje iznad plaže Jaz da vidimo gdje su to svirali Rolling Stonsi, Madonna, Leny Kravitz ... gdje će MC Poseidon da organizuje žurku ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 12, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Vratismo se u Budvu i viđesmo da smo napravili 80 km. Evo i mapa kuda smo se to đirali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jul 13, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan "Malo, ali slatko zadovoljstvo." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Jul 13, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Wulfi ovim malim putopisom napravio si lepu turističku razglednicu Crne Gore, predivni predeli i lepe slike. Vidim da ste uživali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan vidim da vam je cilj bilo i mesto bigova..obzirom da nikad nisam bio tu,interesuje me o kakvom se mestu radi i dali imas neke fotke..deluje mi interesantno jer je malo izolovano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 14, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim voznje 50-icom po moru postale popularne. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Vidim voznje 50-icom po moru postale popularne. ;D ;D ;D ;D Nego sta! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 18, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan vidim da vam je cilj bilo i mesto bigova..obzirom da nikad nisam bio tu,interesuje me o kakvom se mestu radi i dali imas neke fotke..deluje mi interesantno jer je malo izolovano... Za Bigovo se skrene na staru Kotorsku raskrsnicu. Do ispred samog Bigova je put sa dvije trake tako da nije problem doći. Izolovano mjesto u malom zalivu. E, sad ta izolovanost zna da bude dobra, a zna i da bude loša, sve zavisi od afiniteta. Sa jedne strane uvale je nasaljjeno mjesto, a sa druge strane kasarna (sada napuštena i uglavnom dobrano zarasla u korov iako je ta kasarna po površini skoro i veća od čitavog naselja) Pogled iz kasarne na Bigovo Iza ponte j mala plaža pogled sa ponte ima i ovdje fotoki iz Bigova (zadnje tri, prva su Lepetani) http://www.visitmontenegro.ru/kyrort_bigovo.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Jul 18, 2009 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si sedeo kod Ivice u Prčnju.Poznajem to mesto po ogradi,pošto sam je ja radio pre četiri godine.Odličan putopis,budi emocije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jul 19, 2009 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan hvala na informaciji,podseca me na rose..tamo mi je donedavno bilo prelepo...sad je vec teska komercijala....u svakom slucaju stavljam pod obavezno za posetiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...