lex 17 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan zavisi sta volish malo loshiji put od ljiga a vise krivina ili bolji put manje krivina do divaca pa milonica pa kljuc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira na sva desavanja moto zurka u Valjevu se odrzava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan pao je dogovor dolazi i MK"BATANA" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se vratio. Mesto je vrhunsko, ozvucenje mislim da nikad bolje na skupovima nisam cuo, video sam i dvojcu koja su se veceras brcakali u bazenu. Domacini, treba ih pohvaliti, vrlo su ljubazni i misle na sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Septembar 5, 2009 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Zna li ko šta se dešava u valjevu????? Kakvo je vreme? Ima li dešavanja (dan žalosti)??? Mi iz Temerina se nešto lomimo dal da krenemo ili ne. Ovde u Vojvodini stigla jesen kiša,hladno u pm. Ako neko nešto zna neka napiše koji red. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Septembar 5, 2009 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam dosao iz Kljuca, kisa je pala i prestala. Trenutno je oblacno ali se vidi od Bosne razvedravanje. Slike postavljam kad se zurka zavrsi, sad zurim ...... vracam se na zurku ovog momenta ......citamo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Septembar 5, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Ni ne treba odolevati , kako svi najavljuju bice dobar provod!!! smrzla sam se! u provod ne sumljam - čuvajte mi ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Septembar 5, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam se cuo sa mojima iz kluba.Kazu da je provod izvanredan,sem sto ih je malo ubila kisa,ali to ne smeta za dobar provod i zezanje.Zao mi je sto nisam mogao da budem sa njima,ali sta da se radi,visa sila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Eh ko nije bio, nije ni svestan sta je propustio. Pa da vidite sta je bilo i sta se propustilo! Bina Podmladak MC Trorque koji su nam izasli u susret oko tehnickh pitanja. Hvala im na odzivu i pomoci! Najmladji Prijatelji iz Slovenije Prijatelji iz Republike srpske: Ljubazni domacini i domacice: Egzibicije u kampu: S`normalan! Da napustis zurku i da odes na posao????? Svima poznato lice, cika Ranko! Prijatelji iz Hrvatske: Sta? Opet na posao? Ivana Ljubazne domacice Doktorov mladji naslednik Extrem je odigrao jednu utakmicu. Poluvreme 2.5 min Nije se smelo vise, ipak ..kilaza, godine .... Ivto ne zameri na sali! (bilo je malo duze od 2.5min) Devojke su pohitale na binu. Obezbedjenje bine je radilo svoj posao! Paljenje gume Super Teneere WARU Vudu, zavrsna rec! Vise fotografije na zvanicnom sajtu MK Valjevo.>> Klikni ovde << Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Braco draga mi smo stigli u suboticu bez problema.Skup je bio extra i ako vreme nije bilo na nasoj strani (kisa kao da zna kad je subota ) Prigovora nema samo reci pohvale...puno hvala organizatorima na ljubaznoscu,ma momci su prave ljudine... posle ovog susreta ostaju lepe uspomene i dugo prijateljstvo sa momcima iz valjeva.do sledeceg susreta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i ocekivao od naseg MK Valjeva, odlicna organizacija i lokacija, malo vreme nije bilo bas na ruku al ko je dosao nije mu smetalo. Stigao sam posle posla da odem na par sati i nazalost zbog obaveza morao da se vratim ranije, zao mi je sto sam propustio skoro celu svirku al' sta se moze. . . Sve u svemu u Kljucu je bilo super i sve cestitke drugarima iz MK Valjevo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna lokacija,odlicni domacini sve na nivou zadatka odradjeno , samo vreme da je bilo jos malo naklonjenije nasim domacinima.... S obzirom da su valjevci bili bukvalno na svakom skupu ove godine neke klubove treba da je sramota sto nisu dosli kod ovih divnih ljudi. Kisa je malo padala pa sta,necemo se istopiti. Miso taman posla da se ljutim, ti si cak i dao pravu minutazu utakmice :D :D Slike kasnije kad sredim divne utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja se provedoh kao kum i opet cu doci,a oni koji nisu bili sta im mogu neka ih nek pate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Jedina losa stvar na skupu je bila kisa,organizacija na najvisem nivou,sl. godine ce biti jos bolje,sigurno,svaka cast za Mk Valjevo!!! Pozdrav od Mc Torque!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Jedina losa stvar na skupu je bila kisa,organizacija na najvisem nivou,sl. godine ce biti jos bolje,sigurno,svaka cast za Mk Valjevo!!! Pozdrav od Mc Torque!!! Sva sreca sto ja ne pustam kisu inace znao bih ja kada bih je pustio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumeni 0 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bratunac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, svaka čast za organizaciju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Zurka je prosla odlicno. Neznam nizakakvu kisu jer sa nama dolazi samo lepo vreme. ;D ;D ;D Svaka cast domacinima za dobru zurku. Po meni je ovo bila odlicna zurka jer su dosli svi pravi prijatelji i drustvo je bilo odlicno. Dobro zezanje u jos boljem drustvu. Sam put je prica za sebe. Odlicna tura za odlicnu voznju. Malo predaha za tocenje goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram biti malo subjektivan jer su momci iz Valjeva nasa braca, ali svakako necu pogrijesiti ako kazem da je zurka bila fenomenalno organizovana. Zaista se nema sta sugerisati. Da je lokacija bila blize gradu, bilo bi vise posjetilaca ne-bajkera ali to je opet stvar zelja i planova organizatora. Sto se mene tice, meni je u okruzenju bajkera uvijek jako dobar provod i to je ono sto bih ja izabrao. Organizatori su tako i uradili. Prorok je odsvirao ekstra koncert, za uzivanje. Ljudi su bas profi. A bina je bila impresivna, moram to podvuci. Sve u svemu, sto se tice gostiju iz Bratunca i mene licno, htio bih da se zahvalim Saletu i ekipi na fenomenalnom gostoprimstvu i provodu. Necemo cekati iducu godinu da se okupimo, ima jos do kraja sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan MK VALJEVO se zahvaljuje svim prijateljima,koji su i pored vremenskih neprilika,nasli vremena i snage da svojim prisustvom podrze nase napore u organizaciji svoje I zurke! MK VALJEVO ne zamera ni onima koji iz raznoraznih razloga nisu bili u mogucnosti da ovaj vikend budu sa nama! Trudili smo se da budemo dobri domacini,a koliko smo u tome uspeli,reci cete vi sami! Ono sto mi mozemo da kazemo je da ste svi Vi bili fenomenalni gosti i da je bilo pravo zadovoljstvo ugostiti Vas! Svesni smo da je bilo i propusta,manjih ili vecih,ali se nadamo da cemo ih ubuduce,uz Vasu pomoc i sugestije,uspesno otkloniti ! ZIVELI !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Mesto nije loše, ali po mom ukusu valjalo bi da ima malko više drveća. Istina, ove godine vreme nije bilo takvo da je hlada falilo, ali da je pržilo sve vreme... Dakle, ako će mesto postati tradicionalno za susrete MK Valjevo, ašov u ruke i ozelenjavanje! Mi smo bili u petak, a u subotu posle jutarnje kafe i kiše pravac Kikinda kod No Limitsa na otvaranje salaša. Sudba kleta, i pregršt dešavanja na isti dan! Inače, izuzetno nam se svidela bašta etno kuće, pa se nismo ni pomerali iz nje Pozdrav za MK Valjevo i Saleta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf014 31 Napisano Septembar 9, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja konacno odmorih i dograbih vremena da napisem koju. VELIKO HVALA svim pravim prijateljima, kao i svim bajkerima koji nisu od secera i 1. Moto Zurku M.K. Valjeva udostojise svojim prisustvom, te pomogose da atmosfera bude na zavidnom nivou sva 3 dana!!! Jos jednom posebno HVALA M.K. Torque, Cipuri i Moto Servisu "Lion's" koji su svoj deo posla odradili muski i po dogovoru! p.s. Izlet- defile i bajkerske igre nisu odrzani zbog bezbednosti ucesnika! Cetvrtak- pripreme: Prvi gosti su se vec montirali ;D Zagrevanje za petak ;D ;D Shomy "Markos" i moja malenkost Bilo je i tockarenja, ali na sigurnom Pravi prijatelji Damir i Darko iz Subotice( ASL Servis)! Momci respect!!! Familija( rno) ;D [/url] Sta si zin'o ??? Bilo je i padova, sva sreca bez posledica ;D Svirka Nedelja popodne, neki gosti jos nisu podosli sebi niti spremni za put Nadam se da je svim prisutnim gostima bilo lepo, i da nose lepe uspomene sa I Moto Zurke Moto Kluba Valjevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika sa skupa iz mionice GALERIJA http://cdn.bjbikers.com/images/imported/MX/FVmyE_gal.php?g=p1200140resize.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...