drumskalisica 8741 Napisano Jul 11, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo citam u " Politici " od juce ( 10 jul 2009 ) , u rubrici " motorola " : 1. Policajca na motorciklu udario je automobil na starom sajmistu. Policajac je odbio intervenciju Hitne pomoci, ali je o nezgodi obavestio kolege saobracajce . 2. Povredjen motorciklista u sudaru sa putnickim automobilom u Pozeskoj ulici 10 . Zna li neko nesto o ovome ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 11, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Znam za Pozesku... bio tamo. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38331.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Jul 11, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce procitao u blicu za pandura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...