kauboj24 1 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan kao sto naslov teme govori treba mi motor ali na crnogorske tablice ))) pa ako ima neka ponuda moze javno ili na pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan TDM 900 abs 6.mjesec 2008god. prešao 8000km neogreben cijena 7500€ Virago 1100 1997god. ima bisage, zadnju torbu,dodatne farove........ u odličnom stanju cijena 5000€ tel. 067 565 088 laki086@hotmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Brate vrh motori samo izvan mojih plateznih mogucnosti ali sto su dobri svaka cast :o :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu vjerovatno prodavati svoj motor. U pitanju je Aprilia Pegaso, 99-to godiste, u dobrom stanju (slike cu postaviti sjutra), tek registrovana, tj. jos uvijek cekam tablice - ovi iz mupa nisu normalni Cijena 2250 eura. Ako te interesuje javi na PM Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 14, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37521.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Jul 18, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan da dopunim oglas moze i legalan stranac sa papirima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...