Jump to content

Moto Zajednica

motori za nize ljude, tipa afrika i transalp.

Recommended Posts

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Freewind. Iznenadilo me koliko je nisko sediste. Inace, sa 170 mozes da vozis koji hoces cruiser  ;D

Na Friwindu i ja izgledam velki :)

Moj glas ide za frivind, nije sto ga imam, al je stvarno zgodan motorić i za vožnju i za manevre po gužvi.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Ljudi pricate pogresno. BMW koji se pominje je jedan od najnizih endura i to je tacno ali svaki motor moze da se podesi za po 5-10 cm(neki vise neki manje ). TA jos i mogu malcice nizi ljudi da voze(misli se na grad i stani-kreni rezim) ali Africu nikako. Ja imam 180cm i africu ne mogu da vozim u standradnoj postavi. Odnosno mogu ali stajanje na semaforu nabija (da ne kazem sta). Kada se krstari putem onda nije nikakav problem. Moze i covek od 160 da vozi afriku. Medjutim problem je kako ce da se zaustavi =)  

Pa nece nogama da koci svakako! Evo, Cope nije bas za poziciju visokog centra ali tera AT kao da nije njegova ;)

• Svrati ponekad, 217 postova

Ma mogu i nizi ljudi da voze te motore ali izgleda nepriorodno, da ne kazem smesno. Svakako moraju da drze motor na jednoj nozi i da sede na pola butine sto je vec dovoljno samo po sebi. Ko voli neka izvoli.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja