Pobesneli Max 19 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva Roadster 125cc, 2000. godishte, uvezena iz Nemachke, ocarinjena i registrovana na BG table. uz motor ide: - 2 prednje gume - zadnji tochak sa lanchanikom i doboshem i malo starjiom gumom - 2 vetrobrana - kofer - 2 bisage - sajla za vezivanje - 2 rezerna migavca - cerada motor je u odlichnom stanju, preshao je ~19.000 km, dvotaktni, ima 15 ks, 6 brzina i izuzetan motor za grad i posebno za pochetnike!! u mom vlasnistvu je 2 godine i prezadovoljan sam njim, ali mi sada vec treba neshto ozbiljnije jer planiram duza putovanja.. cena je 1600 eura za sve informacije mozete ostaviti comment ili pozvati na 063/265-524 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Octobar 20, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo i slichica: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zar niko ni komentar da ostavi.. :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan mozda aprilia pegaso 650 2000.god imas na forumu pozz boban ns 063/522-662 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala na ponudi, zaista.. ali mi je sada jedino Honda Transalp interesantan!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Octobar 28, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan motor koji trazim je TransAlp 1996. godishte, pa ako nekog interesuje zamena uz moju doplatu, moze da se javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Octobar 31, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel moguce da ovaj motor ne interesuje nikoga, ili je cena mozda previsoka? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Octobar 31, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan slabo ide druze gotovo nikako razmisli o ponudi pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Octobar 31, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan heh.. hvala, ali jurim samo Hondu TransAlp '96, to mi je zelja vec vishe od godinu dana da kupim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Novembar 9, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo posle par dana samo da javim da je oglas i dalje aktuelan.. ako neko hoce da se menja za dobar TA '96. nek se javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1388 Napisano Novembar 10, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Postavi slike za - kofer - 2 bisage ako moze nesto od toga odvojeno. I cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Novembar 10, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sve shto imam ide uz motor, mogu da te uputim na sledeceg vlasnika, kada ga nadjem, pa sa njim da se dogovarash Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1388 Napisano Novembar 11, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ti vidi ako mozesh da mi pomognesh da nadjem kupca i onda ce stvari brze biti tvoje (: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1388 Napisano Novembar 14, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan za te pare (od jula 2009) ostacu bez... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Decembar 17, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan obnova oglasa, NOVA cena motora je 1000 eura, motor je garaziran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ika_Cagiva 20 Napisano Decembar 17, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mnogo lep motor, ali u Srbiji Cagiva nije popularna! Vozim Cagive i prezadovoljan sam sa njima, ko kupi nece se pokajati! Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Decembar 18, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podrshci inache da kazem da je motor fenomenalan za grad, lako se upravlja njime u guzvama, pogodan je za provlachenje i super za pochetnike!! ovo je moj prvi ozbiljan motor i na njemu sam nauchio sve shto jedan motociklista treba da zna, hvala bogu bez padova razlog prodaje je shto zelim da predjem na jachu mashinu, konkretno TransAlp, jer je to motor koji mi apsolutno odgovara po svojim karakteristikama posto planiram duza putovanja, inace Cagivu ne bih prodavao, ali nemam para za 2 motora.. trenutno!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Decembar 18, 2009 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podrshci inache da kazem da je motor fenomenalan za grad, lako se upravlja njime u guzvama, pogodan je za provlachenje i super za pochetnike!! ovo je moj prvi ozbiljan motor i na njemu sam nauchio sve shto jedan motociklista treba da zna, hvala bogu bez padova razlog prodaje je shto zelim da predjem na jachu mashinu, konkretno TransAlp, jer je to motor koji mi apsolutno odgovara po svojim karakteristikama posto planiram duza putovanja, inace Cagivu ne bih prodavao, ali nemam para za 2 motora.. trenutno!! Zar to nije JAWA/CAGIVA,mala serija motora,dosta retka....da budemo precizniji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Decembar 18, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste motor je radjen u Ceskoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Decembar 24, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u ovih par dana me je nekoliko ljudi kontaktiralo, ali su svi bili zainteresovani za zanemu, na zalost ta opcija ne dolazi u obzir jer mi samo kesh moze pomoci da dodjem do svog cilja!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan novogodishnja cena 1200 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Januar 6, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...