u2020bullet 123 Napisano Jul 11, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Citajuci ovo,vidim da ima onih kojima je kriv automobil,ima i onih kojima je kriv motor,jer je isao brzo,sigurno bi pao i da automobil nije napravio prekrsaj,verovatno je ostecen i asfalt,te i on bi da ume da govori,ili pise po forumu optuzio motoristu...ima i onih kojima su krive i papuce..jer se ne uklapaju u mit o defanzivnoj voznji...ali to je vec problem za nekog drugog,tj izvesne ustanove,samo cekam da neki bek ili shtoper srusi namerno nekog sa motora,jer jelte nije bio propisno obucen za motor,ili je vozio neku koju On ne moze da ima,kriva je i F4 jer je beskrajno lepa..nema zuto poreklo i nije spora! kriv je ko je kriv, u to ne uskacem ali koliko sam citao primetio sam da je u velikoj vecini slucajeva automobil kriv. da ne bude sada da non stop branim bajkere, nije tako, ima i bajkera bez mozga mada ja to nebi nazvao bajker. ako si kriv bices covek i priznaces ali mi vec idu na zivac oni sto pate od kurcobolje a prema takvima se trebamo ponasati kao da su nam bivse zene koje nam duguju pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...