vasa 31 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GS 500 E 1992. godiste Presao 30.000 km Registrovan celu godinu. Gume solidne. Agregat odlican. Sve u svemu lepo motorce. Cena 1250 eura Slike ovih dana. 065/800-50-90 Vasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Neka slika..? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj bas da vidimo u kakvom je stanju... Koji je model GM 51 A ili noviji GM 51 B? Mada meni i dalje ok oni koji kazu "Sacuvaj me Boze jeftinih motora" jer uvek se na kraju pokaze da svako zasto ima svoje zato!? Ce vidimo :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jao, totalni offtopic, izvinjavam se ali Ziko, avatar ti je eeeeekstra E nasmejah se u rano jutro ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Aj bas da vidimo u kakvom je stanju... Koji je model GM 51 A ili noviji GM 51 B? Mada meni i dalje ok oni koji kazu "Sacuvaj me Boze jeftinih motora" jer uvek se na kraju pokaze da svako zasto ima svoje zato!? Ce vidimo :-\ GM 51 B je u pitanju. Postavicu slike, mogu ti reci da je u ok. stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Vaso daj neke slike.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Postavljam sutra, obecavam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1786 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 758 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Hm....Dobar je! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zizu74 0 Napisano Jul 9, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 9, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vaso,jel moze zamena?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Vaso,jel moze zamena?! Za sta druze moj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 9, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vaso,jel moze zamena?! Za sta druze moj? Imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sensei 1 Napisano Jul 9, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan i od mene imas PP :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Moj bivsi motor, samo reci hvale imam za njega.. Sretno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Moj bivsi motor, samo reci hvale imam za njega.. Sretno sa prodajom Ti si ga uvezao??? Posto znam da je motor od mog drugara cerke. Na njnu se vodi. Motor je extra! PRODAT je danas! Srecni vlasnik neka se javi ako zeli ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sensei 1 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan evo javljam se ,sutra idemo po njega:-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 10, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo javljam se ,sutra idemo po njega:-) Nek ti je sa srecom kad mene nije docekao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Jul 11, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ovako ok i ostalo kao sto izgleda na slikama cena je vise nego povoljna! Prilika i po za onog ko ga uzima! Srecno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jul 11, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih novog vlasnika da napise kakav je motor. Da li je onakav kakvog sam ga opisao. Da li je zadovoljan. ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sensei 1 Napisano Jul 11, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan evo ljudi ja sam danas prezuo motor,na putu od Kovina do BG-a sasvim se normalno ponasao,lepo ide,koci za to godiste sasvim ok.Ono sto je Vasa rekao je sve sasvim tacno,pocev od kilometraze do stanja samog motora...Za sada sam zadovoljan,a nadam se da ce se masina pokazati ok i na duze staze,pozz svima,posebno Vasi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...