turbopedja 282 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Danas u Kneza Milosa blizu americke ambasade, zasad nepoznati bajker se zakucao u auto ispred. U pitanju je zuto - plava honda neki CBR americkih tablica. Policajci su bili krajnje neljubazni kad sam prisao da pitam u stilu pomeri se vidis da radim uvidjaj ali se srecom pojavio neki u civilu koji cak bio i ocevidac. Kaze da se zaleteo i da je stisnu prednju , motor se digo i katapultirao ga u auto ispred. Srecom , motor u proklizavanju ga nije pogodio. Kaze jos da je momak bio svestan kada ga je hitna odvezla ali je kukao na rame i ruku. Ako neko zna jos nesto vise bilo dobro da objavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1500 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 1433 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tuda prosao u to vreme, ali autobusom i bio sam na drugos strani tako da nisam video ni motor ni auto ali po komentarima ljudi koji su videli deluje da je bas jako udario. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...