Djusi_998 458 Napisano Jul 5, 2009 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati дилери из Северне Америке су представили модел 848 Nicky Hayden, мотор са препознатљивим америчким печатом. Овај модел је званично представљен 2009 на чувеној америчкој стази Laguna Seca у време кад се тамо одржава МотоGp трка. Тренутак представљања је још боље погођен ако се узме у обзир да је баштог викенда највећи амерички празник "4. јул". Колико је за сада познато, овај модел је прављен само за северноамеричко тржиште и носиће на себи потпис овог возача. Мотор ће бити доступан одмах иако је званично престављен као модел за 2010. годину. Неке од новина које ће се наћи на њему су: LED позадинско светло на инструмент табли како би се повећала видљивост, 30мм шира огледала и шпанери каишева који су од алуминијума. Пошто је доступан моментално објављена је и цена за њега која је тренутно 14.495 $ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 5, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ufffffffffff,predivno,mada bi bilo bolje da je 1198 u pitanju bar sto se mene tice,kako god bilo,finansije mi ne dozvoljavaju da razmisljam o bilo kom Ducati-jevom sportskom motorciklu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jul 6, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mnogo skup, to me je zacudilo... A color sema mi se i ne svidja nesto preterano, lepsi je Dukac u serijskim bojama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Cena gore u dolarima je formirana za americko trziste i to ni tamo uopste nije mala cifra.Kod nas standardni 848 kosta 15.250 eura.Hayden replika koja se kod nas ne moze kupiti bi kostala sigurno nesto vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Jul 6, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan definitivno je lepši u serijskim bojama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff..prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Pu kako ih nije sramota :o Mlogo je ružan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Meni se bas svidja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Jul 7, 2009 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, meni se vise svidjaju replike motora sa trka sa sve reklamama ali ako bi morao da biram medj ovim "fensi" varijantama onda bi se pre opredelio za onaj 1098R Bayliss (naravno ne obracajuci paznju sto je ono 1098R a ovo 848) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Jul 7, 2009 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Znači samo nek je crven i Ducati, a sve ostalo nije bitno. Amin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Rider 77 4 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan auuuu :o :o :o kako je mocan.nemam reci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...