guja011 167 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa sto mu nisi sredio kad si vidovit? edit: ima i za manje od 100e.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Jul 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam pregledao i napisao šta ne valja...i šta da traži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan onda ti je necitak recept doktore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Jul 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nije majstore, nego se čovek uvek nada da je neka sitnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nek se nada, to je zdravo. nego doktore koja je tvoja diagnoza, cdi ili kalem, posto tesko mogu biti oboje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Jul 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od senzora u kućištu alternatora umesto 0.068 oma ima 7.9 Koma...kad odspojiš regler motor radi uz trokiranje, davljenje i pucanje, kupljen novi (Joškin) regler - isto, samo vergla i ne pali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aha, sad je tri krivca potencijalna. ovaj davac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan pa sto mu nisi sredio kad si vidovit? edit: ima i za manje od 100e.. Dacu ti 100 za CDI ako ga nadjes i tebe cu da castim 50 eura ,samo da ga dobijem odma da ne cimam buraza da mi salje iz kanade .Jel moze ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Funduk, prvo moraš da si načisto šta te zeza od ove 3 stavke. znači ako imaš davač, cdi i vn kalem, a napomenuo si da se ponekad mezimče ponaša normalno, treba da si siguran šta uzrokuje taj otkaz.jeste da ćeš zamenom lego kockica natrapati na ono što zeza stvarno ali je to skuplji način. što se tiče nabavki, nijedna nije preko noći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Jul 9, 2009 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav.imao sam isti problem u servisu,probaj da zamenis kapu na svecici,ona zna da zeza na tom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Funduk, prvo moraš da si načisto šta te zeza od ove 3 stavke. znači ako imaš davač, cdi i vn kalem, a napomenuo si da se ponekad mezimče ponaša normalno, treba da si siguran šta uzrokuje taj otkaz.jeste da ćeš zamenom lego kockica natrapati na ono što zeza stvarno ali je to skuplji način. što se tiče nabavki, nijedna nije preko noći. E ovako , Pre nekog vremena motor mi se u sred voznje ugasio i nije hteo da cuje da upali.Otkacim regler i motor radi savrseno i trosi struju iz akumulatora.I tako je sve islo do pre neki dan kad sad vise ne moze da sastvai uopste. Dosao mi je jedan elektricar da mi konstatuje kvar i nakacio mi je sroboskop na motor i kad motor radi u leru strob radi kako treba,kako da gas strob se gasi i motor se gusi!On kaze da je crko CDI ,a kad ga pitam zasto kaze od xenona !!!!Sto je meni totalno ne logicno ,jer je taj lik koji je ugradjivao xenone ugradio pre toga jedno 30-40 komada na motore i manje i vece kubikaze od moje . . .CDI sam porucio iz kanade a porucicu i regler za svaki slusaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ok, kad si unapred narucio. kada zamenis, taj crknuti cdi daj arakisu ili meni ukoliko ti ne treba, da se malo otvori i "prostudira" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan dogovoreno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 29, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa sto mu nisi sredio kad si vidovit? edit: ima i za manje od 100e.. Dacu ti 100 za CDI ako ga nadjes i tebe cu da castim 50 eura ,samo da ga dobijem odma da ne cimam buraza da mi salje iz kanade .Jel moze ? reko da se malo podsetimo, cdi je u petak u bgd. proverena info. šta bi sas čast? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan pa sto mu nisi sredio kad si vidovit? edit: ima i za manje od 100e.. Dacu ti 100 za CDI ako ga nadjes i tebe cu da castim 50 eura ,samo da ga dobijem odma da ne cimam buraza da mi salje iz kanade .Jel moze ? reko da se malo podsetimo, cdi je u petak u bgd. proverena info. šta bi sas čast? Ukoliko vec danas te zovem samo da sacekam ovu budalu da mi donese ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 29, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma dobro to, pitam ja za čašćenje, jel. recimo da mi pojuriš precednika k.s. po parkingu? jedno 3-4 kruga. tkz raptor-ubeđivanje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan za to imam vec odradjenu taktiku. . .prvo ga jurim dok se umori pa ga onda kacim na sipku nazad i lagana voznja kroz sumicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Funduku pala cena sa 500 na 100 evropejaca. Cenim da cu ja naci jedan CDI za 30 jura. Cisto da mi jos nesto stoji u koferu jer bi ove da popravim P.S. Sezona lova na CDI je otvorena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako . . novi CDI stigao,regularno prikacen i ista stvar se idalje desava !!! POlako pizdim i na nekom ce se to slomiti ! Sve je pocelo od toga da mi je elektricar uzeo 20 eura da DETEKTUJE KVAR i da kaze tacno sta je crklo .Rekao je cdi ,cekao sam ga mesec dana i nije do toga ocito jer se apsolutno isto desava kao i pre ! Sad sam motor sam rastavio da izvucem gorivo(da mozda nije voda u gorivu ),proverim sva creva i konektore (sto je sigurno sigurno je ) i onda cekam ovog istog mehanicara da mi vrati pare koje sam dao za CDI jer koj ce mi moj kad moj radi savrseno onda ! U svakom slucaju hvala Guji sto mi je nasao cdi. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znači u lancu pikap(kakavgod da je)-cdi-bobina-svećica po majstorima je bio krivac cdi. fundukov cdi sam rasporio i bar ono što sam mogo skinuo sam i merkao, po svemu je ličio na ok. čak je i regler menjan sa joškinim i nema promene. jedno vreme je bilo čudo da kada se radi samo sa akumulatora, cdi funkcioniše a kada se prikači regler-neće. nabavljen je procom cdi, znači glanc nov i baš za raptora ali eto ubacivanjem istog nema promene, osim što može da se kresne i radi na malom rpm. kada se doda gas sprava pobudali. čini mi se da se oba cdi-ja ponašaju isto (do onog procomovog boosta rpm i nemože da se dođe jer sve trokira) jesam li propustio nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Avgust 1, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan tacno tako!sjebo sam pola sezone zbog takozvanog "majstora"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 1, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jesi li uspeo sinoć da nagovoriš gosn rajka da zasuče rukave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Avgust 1, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan gosn rajko je na rudniku,uziva u zivotu i smrti ,kako kaze tako da sad cekam ovog u ponedeljak da dodje pa cu da vidim dalje sta cu. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 1, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajd ako ti nije teško nađi onaj mega fajl što ti je rajko dao pa mi šiljni na mail da pogledam. ili daj link pa da svučem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Avgust 1, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan nemam ja to,meni je arakis dao to odstampano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...