GhostMile 4620 Napisano Jul 2, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas groza, ali i luda sreca. Prilazim semaforu za lijevo, ispred jedan auto. Mislim se ajd da se ne nabijam ispred, krivim vrat gledajuci u semafor i to, stanem iza i vidim bakicu za volanom. Shit, pomislim, dok ova krene, bice opet crveno. ;D Iz suprotnog smjera presusi rijeka automobila, a iza njih nekih 100 metara ide shleper. Pali se zelena strelica za lijevo, bakica uocava nakon rekordne 2 secunde i krece. U tom trenutku svi shvatamo da shleper nece stati i bakica koci, kocim i ja. Gledam u vozaca i sviram mu, ali on ne dize pogled. Cita nesto u krilu. Valjda je ukljucio auto pilot ili sta li vec. Nakon jedno 3-5 sekundi tuu-tuuu-tu-tu-tuuuuuuuu-tuuuuu podize pogled sa onom telecom WTF facom i odmahuje neki "sorry mah". Kao ono "jebiga, do mene". Znaci pogledi su nam se sreli tek kroz njegovo bocno staklo, a bakica je bila ispred mene!! Isao je nekih 30-ak, ali je imao isto toliko tona. Poenta je da shleper, gledan sprijeda, izgleda kao da ce stati, sto je i normalno za ocekivati, ali djavo ne spava. Da sam ja bio prvi i da polazim od toga da mi je zeleno, ovaj nebi ni primjetio da me je pregazio. Semafor je takav da se vozis nekih 5-10 metara pravo, pa onda tek skreces lijevo...taman da se zaletis na put bez povratka. I da je sama bakica odmah krenula, ne znam sta bi bilo. Elem, zeleno je nekad svijetlije, a nekad tamnije. Mislite na to. Cijelu raskrsnicu je prosao kroz deebeelo crveno, zatvorenih ociju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jul 2, 2009 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Uhu sta sam se ja nagledao budala koji i ne vide semafor i prodju na cisto crveno , cak sam skoro imao prilike da jedna gospodja na raskrsnici verovatno nesto umisljena i u zurbi stane na crveno saceka desetak sekundi a onda na nepreglednoj raskrsnici u centru grada lado podje na cisto crveno ... :o sreca nikog sa boka da je ispegla i ova sama prodje a ovaj iza nje za malo da i on podje mahinalno ;D.. ali vido covek u zadnji cas da je jos crveno :o zato: Tudje prvenstvo postuj a svoje ne koristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 2, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pa cita covek knjigu imaj razumevanja,verovatno nije bilo mnogo crveno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4620 Napisano Jul 2, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je neke otpremnice pregledavao ili slicno...imao je snop bijelih A4 papira u ruci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Meni su impozantni ovi kraljevi koji rade polukruzno u Bulevaru revolucije !!!Bez gledanja ,bez migavca. .. samo puna kocinca i motaj levo dok servo ne udari do kraja !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 3, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Meni su impozantni ovi kraljevi koji rade polukruzno u Bulevaru revolucije !!!Bez gledanja ,bez migavca. .. samo puna kocinca i motaj levo dok servo ne udari do kraja !!!! Kao po nepisanom pravilu, to rde iz desne trake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, poceli i kamiondzije da citaju, sto nije dobro... Mislim na onaj stari fazon: Srednovecna udovica se uzelela onih stvari pa skontala da ce kao autostoperka najlakse doci do toga. Izadje na put pocne da stopira i stane joj skup auto a u njemu intelektualna faca. Krene on da naplacuje voznju ali truba. Kaze on , znate ja sam pravnik mnogo citam ne mogu da se koncentrisem. Drugi staje neki klinac u jugicu , krene i on da naplacuje i nista, opet truba. Kaze on , znate ja sam student mnogo citam, ne mogu da se koncentrisem. Staje kamionidzija ;D krene da naplacuje i naplacuje i naplacuje i nikad da stane. Posle nekog vremena ona zena ne moze vise i pita kamiondziju: Aman covece jel citas ti ista ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 5, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni su impozantni ovi kraljevi koji rade polukruzno u Bulevaru revolucije !!!Bez gledanja ,bez migavca. .. samo puna kocinca i motaj levo dok servo ne udari do kraja !!!! Kao po nepisanom pravilu, to rde iz desne trake Pa jbg iz leve nema mesta da se okrene iz prvog pokusaja sto ste tako netolerantni? pokusajte da ih razumete ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...