Jump to content

Moto Zajednica

Kamiondzija se zacitao

Recommended Posts

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Danas groza, ali i luda sreca.

Prilazim semaforu za lijevo, ispred jedan auto. Mislim se ajd da se ne nabijam ispred, krivim vrat gledajuci u semafor i to, stanem iza i vidim bakicu za volanom. Shit, pomislim, dok ova krene, bice opet crveno.  ;D

Iz suprotnog smjera presusi rijeka automobila, a iza njih nekih 100 metara ide shleper.

Pali se zelena strelica za lijevo, bakica uocava nakon rekordne 2 secunde i krece. U tom trenutku svi shvatamo da shleper nece stati i bakica koci,

kocim i ja. Gledam u vozaca i sviram mu, ali on ne dize pogled. Cita nesto u krilu.

Valjda je ukljucio auto pilot ili sta li vec. Nakon jedno 3-5 sekundi tuu-tuuu-tu-tu-tuuuuuuuu-tuuuuu podize pogled sa onom telecom WTF facom i odmahuje neki "sorry mah". Kao ono "jebiga, do mene". Znaci pogledi su nam se sreli tek kroz njegovo bocno staklo, a bakica je bila ispred mene!!

Isao je nekih 30-ak, ali je imao isto toliko tona.

Poenta je da shleper, gledan sprijeda, izgleda kao da ce stati, sto je i normalno za ocekivati, ali djavo ne spava.

Da sam ja bio prvi i da polazim od toga da mi je zeleno, ovaj nebi ni primjetio da me je pregazio.

Semafor je takav da se vozis nekih 5-10 metara pravo, pa onda tek skreces lijevo...taman da se zaletis na put bez povratka.

I da je sama bakica odmah krenula, ne znam sta bi bilo.

Elem, zeleno je nekad svijetlije, a nekad tamnije. Mislite na to.  ;)

Cijelu raskrsnicu je prosao kroz deebeelo crveno, zatvorenih ociju.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

Uhu sta sam se ja nagledao budala koji i ne vide semafor i prodju na cisto crveno , cak sam skoro imao prilike da jedna gospodja na raskrsnici verovatno nesto umisljena i u zurbi stane na crveno saceka desetak sekundi a onda na  nepreglednoj raskrsnici u centru grada lado podje na cisto crveno ... :o  sreca nikog sa boka da je ispegla i ova sama prodje a ovaj iza nje za malo da i on podje mahinalno  ;D.. ali vido covek u zadnji cas da je jos crveno :o

zato:  Tudje prvenstvo postuj a svoje ne koristi  ;)

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: nista do daljneg. . .

Meni su impozantni ovi kraljevi koji rade polukruzno u Bulevaru revolucije !!!Bez gledanja ,bez migavca. .. samo puna kocinca i motaj levo dok servo ne udari do kraja !!!!

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Meni su impozantni ovi kraljevi koji rade polukruzno u Bulevaru revolucije !!!Bez gledanja ,bez migavca. .. samo puna kocinca i motaj levo dok servo ne udari do kraja !!!!

Kao po nepisanom pravilu, to rde iz desne trake  ::)

• Svrati ponekad, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

E jbg, poceli i kamiondzije da citaju, sto nije dobro...

Mislim na onaj stari fazon:

Srednovecna udovica se uzelela onih stvari pa skontala da ce kao autostoperka najlakse doci do toga.

Izadje na put pocne da stopira i stane joj skup auto a u njemu intelektualna faca.

Krene on da naplacuje voznju ali truba. Kaze on , znate ja sam pravnik mnogo citam ne mogu da se koncentrisem.

Drugi staje neki klinac u jugicu , krene i on da naplacuje i nista, opet truba.

Kaze on , znate ja sam student mnogo citam, ne mogu da se koncentrisem.

Staje kamionidzija  ;D krene da naplacuje i naplacuje i naplacuje i nikad da stane.

Posle nekog vremena ona zena ne moze vise i pita kamiondziju:

Aman covece jel citas ti ista ???

• Drug član, 1392 postova

Kao po nepisanom pravilu, to rde iz desne trake  ::)

Pa jbg iz leve nema mesta da se okrene iz prvog pokusaja

sto ste tako netolerantni?

pokusajte da ih razumete  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja