davidoff 27 Napisano Jul 2, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Dakle trebaju mi bocne torbe platnene od sta znam,sto vece za sto manje para ;D! I trebala bi mi i ona torba za izmedju nogu,tunel torba ili kako se vec zove! Ponude na PP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dakle trebaju mi bocne torbe platnene od sta znam,sto vece za sto manje para ;D! I trebala bi mi i ona torba za izmedju nogu,tunel torba ili kako se vec zove! Ponude na PP! Ti resio da krenes squterom na neki dalek put??!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 2, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Dakle trebaju mi bocne torbe platnene od sta znam,sto vece za sto manje para ;D! I trebala bi mi i ona torba za izmedju nogu,tunel torba ili kako se vec zove! Ponude na PP! Ti resio da krenes squterom na neki dalek put??!! Pa mozda do primorija videcu! Imas nesto za mene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cime planiras do mora?! Mislim sta vozis? Pominjao je neko na forumu da u Sprint-ovoj prodamnici imaju jeftine(kineske) bocne kofere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dakle trebaju mi bocne torbe platnene od sta znam,sto vece za sto manje para ;D! I trebala bi mi i ona torba za izmedju nogu,tunel torba ili kako se vec zove! Ponude na PP! Ti resio da krenes squterom na neki dalek put??!! Pa mozda do primorija videcu! Imas nesto za mene? Imam Madisona 200,taman malo jaci da mozes komotno da se vozis!!! A ima i bord kompijkuter na kom ti pise koliko ima C* da te ne udari suncanica il slicno!! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 3, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Cime planiras do mora?! Mislim sta vozis? Pominjao je neko na forumu da u Sprint-ovoj prodamnici imaju jeftine(kineske) bocne kofere... Imam Madisona 125 i sa njim planiram na more ako sve bude kako treba ili mozda i uzmem Nikolinog s200 ako prodam moj do tada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 3, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Dakle trebaju mi bocne torbe platnene od sta znam,sto vece za sto manje para ;D! I trebala bi mi i ona torba za izmedju nogu,tunel torba ili kako se vec zove! Ponude na PP! Ti resio da krenes squterom na neki dalek put??!! Pa mozda do primorija videcu! Imas nesto za mene? Imam Madisona 200,taman malo jaci da mozes komotno da se vozis!!! A ima i bord kompijkuter na kom ti pise koliko ima C* da te ne udari suncanica il slicno!! Pozz Hahaha! Pa ti znas da sam ja tvoja stara musterija! Sutra dajem oglas pa ako Bog da moza ga i uzmem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 4, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Neko,nesto? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 7, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5947 Napisano Jul 7, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...do sad si mogao da naručiš iz Luisa triput... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 7, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan ...do sad si mogao da naručiš iz Luisa triput... Da znas.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 8, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Cime planiras do mora?! Mislim sta vozis? Pominjao je neko na forumu da u Sprint-ovoj prodamnici imaju jeftine(kineske) bocne kofere... Gde se nalazi ta prodavnica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 9, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se ide na primorje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 9, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Kad se ide na primorje? Jos nisam odlucio a i posao me malo koci verovatni druga polovina septembra ili prva polovina oktobra,ali sve jos u fazi planova i razrade! Kad bude bilo konacno i kad budem imao konkretan dan i datum postavicu temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan nem pojma ali procitaj 8. post u ovoj temi pa se raspitaj... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34702.0 I ja planiram ove godine do mora, u septembru mada mislim da u 2 polovini semp. a pogotovo u oktobru nema nista od kupanja tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 9, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan nem pojma ali procitaj 8. post u ovoj temi pa se raspitaj... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34702.0 I ja planiram ove godine do mora, u septembru mada mislim da u 2 polovini semp. a pogotovo u oktobru nema nista od kupanja tamo... Hvala za link! Sto se tice kupanja nisam nesto preterano zaiteresovan za kupanje vise me zanima put do tamo skuterom,obilazak celog primorija,uzivanje i odmaranje! Ali kao sto rekoh boze zdravlja da se ostvari.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14270 Napisano Jul 9, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan mada mislim da u 2 polovini semp. a pogotovo u oktobru nema nista od kupanja tamo... ali ima kupanja do tamo i nazad ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 9, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan mada mislim da u 2 polovini semp. a pogotovo u oktobru nema nista od kupanja tamo... ali ima kupanja do tamo i nazad ;D ;D ;D Pa ako bude kao ovih dana bogami bice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 9, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi tu da se napravi lep dogovor za to more. Jedino ako ne mislis da ides sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 9, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi tu da se napravi lep dogovor za to more. Jedino ako ne mislis da ides sam. Pa kazem jos nisam nista odlucio,u svakom slucaju drustvo je uvek dobro doslo! Otvoricu temu kad dodje vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Cekacemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 11, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Odosmo mi u debeo off a mojih torbi nema ! Neko,nesto,nudite ljudi nesto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jul 11, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidi u Mass-u, ja sam kupio Givi Arrow bocne torbe na snizenju, mislim, od 40%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 11, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Vidi u Mass-u, ja sam kupio Givi Arrow bocne torbe na snizenju, mislim, od 40%. Mass company jel na njih mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jul 11, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...