stunt boy 0 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: srbobran Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je za drugara,motor je kod njega vec 4 godine,sad je dobio drugi a ovog nema nameru da popravlja pa ga prodaje samo za kes,bez zamena! Znaci na motoru je potrebno promeniti kit (cilindar,klip,karike) i auspuh( zardjao je i ispucao),na motoru je karb 17.5mm,malossi variomat,malossi radilica,leovince zx i kit na 70ccm(gotov). Plastike imaju sitne ogrebotinice,u provj farbi je,texnicki savrseno ispravan sem toga,znaci kocnice i sve ostalo ok,nova zadnja guma...Presao 19000km...Znaci ulaganje je 250-300e u njega,kit malossi sport oko 150e i auspuh 100-120e. 062/406-198 Zeljko Slike na : http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=36759&trazi=1&ur=1&model=0&tip=speedfight&m=Peugeot-Speedfight2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stunt boy 0 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: srbobran Prijavi odgovor kao problematičan Prodato,moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se zove brzina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravi druga reci pozdravio te onaj dečko što si ga vuko za nos par dana pa nakraju prodao drugom,te izgubio saobraćajnu temora da vidi sa tatom jel ima kakvu punomoć jer je motor iz NS,ja juče kreno po njega on se nejavlja te nedostupan te neće da se javi.Lik je baš ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Ovim putem molim admine da rade svoj posao ako je to moguće da se nebi dolazilo do ovakvih neprijatnosti sjebo sam ko zna koliko minuta na mob. jer mi nije bilo teško da zovem.Znači brisanje svih oglasa koji nemaju veze sa ličnim oglasima naših članova.Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Jul 7, 2009 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pravilno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan to je bre krs od motora bio!licno sam ga gledao !druze dobro sto ga nisi kupio veruj mi imao bi i vise da ulazes ,najmanje 500eur .poveo sam majstora koji se extra razume u motore i kaze covek da je to golo govno!poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde možete videti jedan primer kad daješ oglas za drugara šta može da se desi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...