R.I.P. 39 Napisano Jul 1, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Večeras oko 22,20 kod kompresora naišao sam na sudar izmedju Suzukia ČA reg oznake i Juga. Naravno vozač Juga ga je isekao jer je izlazio iz sporedne ulice i prilikom udesa juga je bacio maltene za 180 stepeni. Motor totalno unisten ( iskrivljeni kočioni diskovi prednjeg točka, polupana kompltna maska, rezervoar, nisam video ali činimi se da su i deklovi pukli), srećom vozač lakše povredjen, oguljotine leve ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Jul 1, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan I naravno: NISAM TE VIDEO! :o > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Jul 1, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan I naravno: NISAM TE VIDEO! :o > Znaš i sam, upravo je to bio razgovor vozača suzukia i juga i plus koliko si brzo išao da te uopšte nisam uočio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Jul 1, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Vozac motora, Milan, se kretao Dunavskom ulicom u pravcu Francuske a Jugo mu je uzeo prvenstvo prolaza (cuveno NISAM TE VIDEO) skrecuci iz Dobracine levo u Dunavsku. Milan je dobro prosao jer je imao koznu jaknu i kacigu. Isekao je ruku na dva mesta koju sam mu previo da zaustavim krvarenje i malo se ugruvao. Hitna i policija su brzo dosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 1, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan da a on je supermen pa ga ovaj nije uocio... ma s..e bre!!! pa nije ga uocio jer nije ni gledao jer da je gledao verovatno bi ga video, ili ga je boleo q..c, u smislu ma mogu ja... muka mi je takvih likova... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Jul 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo kad je Milan ziv i zdrav, ostalo ce se popraviti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 2, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu da je decko dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jul 2, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Kako je Suzana razbucana, lik je odlično prošao! Da je šleper nailazio umesto Suzane, verovatno bi ga video, ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Nisam te video... Majke mi, pocinje vise da mi se svidja kad mi neko opsuje mamu nego kad mi kazu to NISAM TE VIDEO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko video na B92 josh jedan sluchaj NISAM TE VIDEO? tri ribe u kolima skrenule u jednosmernu ulicu i udarile u motociklistu,izgovor jr bio: odjednom se stvorio niotkuda,mi smo samo skrenule u jednosmernu ulicu,uvek tuda idemo..sreca shto smo skrenule u jednosmernu jer da nismo,on bi udario po sred auta,a ovako je udario u tochak.. :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3322 Napisano Jul 2, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko video na B92 josh jedan sluchaj NISAM TE VIDEO? tri ribe u kolima skrenule u jednosmernu ulicu i udarile u motociklistu,izgovor jr bio: odjednom se stvorio niotkuda,mi smo samo skrenule u jednosmernu ulicu,uvek tuda idemo..sreca shto smo skrenule u jednosmernu jer da nismo,on bi udario po sred auta,a ovako je udario u tochak.. :o :o :o :o :o Kako je kolega prosao? Ovo je vec vise nego bezobrazno!!! Jesu li bile plavuse,ako jesu, onda im se 1% oprasta. GUSKE!!! Jos ne mogu da vrujem sta su izjavile! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Jul 2, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Onda cu ja da idem ulicom da masem rukama pa kad nekome lupim samar: "Uvek ja ovuda idem, ovaj se stvorio niotkuda, nisam ga video, majke mi". Brate....kakvih retarda ima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Sudeci po udarcu (pogledajte tocak na Jugu) Milan je prosao extra dobro. Sa jedne strane cini mi se da brzina motora nije bila mala i primerena ogranicenju brzine u gradu, sa druge strane vozac Juga koji je verovatno samo bacio letimican pogled ne uocivsi motocikl izazvao je saobracajni udes. Vozac Juga 100% kriv, vozac motora delimicno kriv pred sobom zbog brze voznje jer nije uspeo da ukoci ili uspori i proba da se negde provuce. Niko od nas nije svetac, vecini se desi da ponekad zavrnu malo vise gas po gradu, ali tada treba voziti sa 110% svojih mogucnosti, otvoriti oci i na dupetu i predvidjati unapred u glavi sve moguce situacije, a to opet vise nema blage veze sa opustenom voznjom. Srecom ovde se osim poprilicne materijalne stete sve zavrsilo na najbolji moguci nacin. Milanu zelim da sto pre zaleci rane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 2, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Onda cu ja da idem ulicom da masem rukama pa kad nekome lupim samar: "Uvek ja ovuda idem, ovaj se stvorio niotkuda, nisam ga video, majke mi". Brate....kakvih retarda ima.... ;D :o ;D Ma ne da je dobro prosao nego ne mou da verujem da mu nije nista i da uopste ima levu nogu sreca sto je jugo lagan pozadi pa ga je lepo sklonio sa svoje putanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 4 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Oprema (tacka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da znaci da je motorcikl isao prebrzo. Pretpostavljam da je se prednji disk od motora zabio izmedju gume i felne na Jugu, a to sto je Jugu ceo tocak pomeren dvadesetak santimetara nazad i nije neko cudo posto je sav truo ( pogledajte zadnju sliku ) . Ne bi me cudilo ni da mu je iscupao oba tocka zajedno sa gibnjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Jul 2, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan au, jel moguce da imenjaku nije nista ??? :o Mora da je isao malo jace, a uz to se odao optimizmu. Sto kaze Kure, ako odvrnes gas, onda moras u pesimizam mode, pogotovo u gradu. Ajd sto je ovaj Yugisha "letimicno bacio pogled", ali sta kad je pijan/slep/ne vidi bijele kobile koliko god da gleda/ itd? Gas samo kad nema teorije da izleti Yugo! (a i tad moze macka ;D) Drzh se imenjace i sretan ti novi zivot! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jul 2, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da znaci da je motorcikl isao prebrzo. Pretpostavljam da je se prednji disk od motora zabio izmedju gume i felne na Jugu, a to sto je Jugu ceo tocak pomeren dvadesetak santimetara nazad i nije neko cudo posto je sav truo ( pogledajte zadnju sliku ) . Ne bi me cudilo ni da mu je iscupao oba tocka zajedno sa gibnjem. ne da je truo nego za medalju a sa gibnjem u kompletu ide i zadnja greda nego je izgleda amotizer zadrzao da neostane bez tockova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano Jul 2, 2009 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Mrđane, svaka čast na pomoći, taman ti je ispred gajbe... Milan ima novi rođendan, u ovakvim slučajevima se gine na keca. Aj ako neko ima info, neka javi kako je Milan, mora da se žešće ugruvao. najzli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Jul 4, 2009 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Milance moze da pocne da slavi drugi rodjendan.... sve najbolje druze.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 4, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Sredcan rodjendan Milane :-) i da ti se nikad vise ne ponove ovakve situacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 4, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Uh... da ga je udario u prednje krilo (pu pu daleko bilo) mislim da bi MNOGOOOO gore prosao ... Brz oporavak i sto rekose ljudi, srecan rodjendan! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak,komsija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Uh, mesto udesa izgleda jezivo. Sto neko rece nije mi jasno kako mu je noga ostala citava?! Samo da je proslo bez tezih povreda. Brz oporavak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Necu nikoga da krivim nida pravdam u komentaru. Vrlo zajbana raskrsnica jer trole stoje sa leve strane u dva reda i ne vidi se dobar deo ulice mora mnogo da se izaće iz Dobracine ,Mrđane znaš ako si tu na ćošku ja sam u G.vencu. Za kolege tuda kad se ide dobro usporite,a po kraju imamo i lika sa zutim Yugom PA table baš divlja a nezna da vozi ,čak sam ga nekoliko puta video ukucanog u vozilo ispred. Milane brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...