Doca 675 Napisano Jul 1, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, jurim jašu sa zimskom postavom koja se skida da bih mogao da vozim po toplijem vremenu. Budžet je oko 12-13 'iljada dinara, pa dajte neke predloge šta uzeti za te pare. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 1, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Za taj novac jedino Ixon u Markos-u ili par modela od IXS-a u u BSZcompany-u. Vidi i sa Brrkom za nesto od Held-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jul 1, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Solidan izbor Buffalo jakni imas i u Pegaz-u u Novom Sadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1943 Napisano Jul 1, 2009 Drug član, 2897 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Solidan izbor Buffalo jakni imas i u Pegaz-u u Novom Sadu. Za te pare nema bolje nego kod Markonea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jul 1, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj Held! Imas nekoliko modela za te pare, a i dobar odnos ulozeno-dobijeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Jul 1, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam razmišljao o Ixonu jer je drugar uzeo skoro, ali rek'o bolje da pitam da vidim šta kažu iskusni bajkeri Sad sam gledao Held po netu, fino izgledaju, moraću da odem da probam. Taman sad kad zapalim na Exit ću pogledati i te Buffalo jakne pa ću videti kako i šta. Hvala na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 656 Napisano Jul 1, 2009 drkadzija, 1234 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Pegaz ima povoljne buffalo letnje jakne ...a i daje 5% popusta za forumaše . U krajnjoj liniji pogledaj na njihovom sajtu, imaju sad i neku akciju za letnje komplete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3321 Napisano Jul 2, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare mislim da mozes naci Spidi jaknu. Ona je daleko kvalitetnija od svih gore navedenih. Trenutno su na popustu, evo gde da pogledas. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=28490.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 2, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare mislim da mozes naci Spidi jaknu. Ona je daleko kvalitetnija od svih gore navedenih. Trenutno su na popustu, evo gde da pogledas. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=28490.0 Ako za taj novac postoji Spidi, onda nema dalje dileme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3321 Napisano Jul 2, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju jaknu Spidi NL5 platio sa popustom 115 eura. Nema zimsku postavu, ali ja sam trazio letnju,jer imam za hladnije dane Dainese. Koliko se secam, tada je u radnji bilo jakni sa postavom za iste pare ili za koju hiljadu vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Jul 2, 2009 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Drugar pre par dana kupio Modeka Atlanta jaknu za oko 140e. Odlicna, sa skidajucom zimskom postavom, lufterioma, protektorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jul 2, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Do 12-13k, Pegaz stvarno ima izbor do OO. Ixon i IXS za te pare... mislim da su za nijansu neozbiljniji modeli, a Modekka i Spool tek od 140-150E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Jul 2, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam se otvorio i pazario kožnu Spidi jaknu, nek' ide život Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jul 2, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na odluci...mislim da kozne jakne pored mane za vreme vrucine i kise pruzaju ubedljivo najbolju zastitu,ja sam uzeo suomy ali sam se dosta razmisljao o spidijevim modelima pa postavi sliku ako te ne mrzi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3321 Napisano Jul 3, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam se otvorio i pazario kožnu Spidi jaknu, nek' ide život Odlican izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Jul 3, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan @karaula, nije mi tu aparat trenutno, pa sam slikao telefonom, izvini za kvalitet slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3321 Napisano Jul 3, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jakna otkida... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan pun pogodak!!!! koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Jul 3, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan cena je bila 40.000 dinara, međutim po rečima gazde, posvađao se sa dobavljačem pa daje 40% popusta na svu Spidi opremu dok ne rasproda sve. Tako da sam je uzeo za 24.000, što smatram da nije mnogo za ovu jaknu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 3, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan cena je bila 40.000 dinara, međutim po rečima gazde, posvađao se sa dobavljačem pa daje 40% popusta na svu Spidi opremu dok ne rasproda sve. Tako da sam je uzeo za 24.000, što smatram da nije mnogo za ovu jaknu Za ovu jaknu je to fenomenalna cijena! Odlicna kupovina, odlican komad opreme! Bices zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Super je. Meni jedino kod vecine koznih jakni smeta sto pozadi duva kada se nagnes ma koliko stegao jaknu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne kazem ja nista. Samo kad nosim kozu bole me bubrezi jer su modeli kraci a i ne dihtuju oko struka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Jul 7, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Oprobao sam jašu ovih dana i prezadovoljan sam. U roku od sat vremena sam nosio svoju kožnu i ortakovu ixon tekstilnu i tri puta više sam se skuvao u ovoj tekstilnoj, što me je iznenađujuće. Inače, Ares, sa poslednje strane jakne imam kopču koja se kači na kaiš, pa je to povlačenje jakne smanjeno, doduše, vidim da ti voziš R motore, pa shvatim i zašto ti se jakna toliko povlači Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Pegazu ima na akciji AGV Sport Monza: za 150 EUR. A ove su po redovnoj ceni od 160 EUR I stvarno veliki izbor tekstilnih jakni. U svim bojama i veličinama. Nabrojao sam nekih 10-ak vrsta samo na zidu da visi... Vredi pogledati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 17, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan po meni najaca jakna za te pare definitivno http://www.louis.de/_205bac0070364f4fca0f5a934f68a97fa5/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=207063 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...