baki_v 0 Napisano Jun 30, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre jedno mesec dana udario sam na rupu koju su ostavili nasi "VREDNI" putari i tom prilikom polomio drzac retrovizora i ostetio masku skutera pa me zanima dali je neko imao iskustva sa krpljenjem maske,kako se to radi i kojim materijalom kao i da li je boja za farbanje motora ista ona kojom se farbaju automobili jer sam cuo nasto kao da je na motoru staklo- plastika ali nije potvrdjeno pa ne bih hteo da uradim nesto sto ce da otpadne posle mesec dana.hvala svima unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Jun 30, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mnogo vrsta plastičnih masa koje se koriste u auto / moto industriji. Sve imaju svoje specifičnosti u tehnologiji popravke, tako da bi bio zadovoljan, potrebno je da ti taj posao odradi profesionalac. Velika je verovatnoća da ćeš sam nešto zbrzati, zbudžiti "samo da se vozi" i da ćeš kroz par dana morati da platiš popravku popravke. Pogledaj spisak servisera na forumu, ljudi će ti sigurno izaći u susret Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jun 30, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nas clan Brka radi plastike, kontaktiraj ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baki_v 0 Napisano Jul 6, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan siguran sam da Brka odlicno radi ali mi je daleko jer sam ja iz Nisa,pa ako ima nekog iz nisa nek se javi .Hvala na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...