Dutchman 114 Napisano Jun 30, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kako da saznam koliko ulja da sipam u prednju viljushku , poshto su komlet prazne tj ulja maltene i nema , model motora je Kinroad xt 200 , enduro , ista viljushka barem po dimenzijama i na oko je i na Qinqui ali kross varijanta jer super moto ima USD viljushku ... svaka pomoc dobrodoshla ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jul 2, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj u servisnoj knjizici (ako imas ), ako ne user manul sa Googla...pa lagano.... :-\ tako sam i ja i nasao sam gooooomilu zanimljivih stvari.... (workshop manual, npr. je super ako uspes da ga skines....) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan nema google corak :-[ i shta sad :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma sipaj otprilike ko da vozis nesto specijalno i veoma brzo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 3, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Svirni mu 250 grama pa vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan dobio odgovor sa jednog od 10 oficijelnih sajtova posle 10dana i kaze 0,22L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 4, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi to malo, ali ako oni tako kazu... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 5, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sipas po 10-20ml i pumpas (procitao si ono sto sam pisao), kada prestane da srce mozda jos jedno 30-50ml, uostalom vidi sta se desava sa 0,22L pa ces videti po ponasanju da li je tacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tih 22 je ok ! posto sam ja uzeo i ispraznio svoje, i bilo je tako negde puna do vrha plasticna casa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nema nikakve veze sa ovim, ali... Nedavno sam primetio na dnu viljuske broj 23. Da nema to neke veze sa kolicinom ulja? 230ml mozda? Ili pak 23cm hoda viljuske? Ne znaci mi trenutno nista, ali sam radoznao, a mozda bi odgovor znacio i Dutchman - u, pa ako neko zna, neka kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Да ти је 23 цм ход, Виста би била ендуро. Знам да у Qingqi-јеву обрнуту виљушку, ону а-ла Елинс, дебелу, анодизирану у златну боју, иде 0.33 л, па ми ових 0.22 л. у Кинроудовој клисичној личи на реалну меру. Него, што све ове теме које видим у овом подфоруму нису у кинеском подфоруму? Некако бих их тамо очекивао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...