maksimilijan 3 Napisano Jun 30, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislim da je panduru samo uvaljena koska da ode na TV i pravda novi zakon koji je loš koliko i stari ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 30, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan ono sto sam ja video bilo je dobro... dobro si poentirao i na kraju. da ne tupim,ucinilo mi se da nisi imao nikakvo obelezje bjb-a, a mislim da bi bilo korisno da kad se dobije ovakva prilika to maksimalno iskoristi za "marketing"... pogotovu sto ce ljudi kad tad prepoznati znak-simbol BJB na motorima i to povezati sa onim sto si pricao na ovoj ili onoj televizij i- tacnije sa normalnim ljudima (dobro ajde znam nismo cvecke ;D) koji voze motocikle... samo gurajte,ako treba vucite za rukav samo da se propagira ovo sto si danas pricao sto vise... pozdrav! Sto se obelezja tice u pravu si 1000%! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast svi ste bili odlicni ( ne racunam plavu kosuljicu ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Jun 30, 2009 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim recima. Nadam se da vas nisam izneverio. Cini mi se da je emisija uspela jer smo svi zajedno uspeli koliko je bilo moguce u pola sata da prenesemo kljucne poruke. Steta sto emisija nije duze trajala, ali je i ovako postignut pomak. Sada je na Asocijaciji da gura pricu dalje i nastavi medijsku kampanju. Jel ovaj u uniformi prvo seo u auto pa onda naucio da vozi bicikl???? Kakav majmun, neverovatno > Moje misljenje je da su svesni da imaju greske u novom zakonu ali to ne smeju da priznaju i sad po svaku cenu pokusavaju da objasne toboze kako su oni u pravu a svi ostali grese > Pa trojica ga ubedjuju da nije u pravu kad je rec o motorima, a on njima objasnjava kako je bolje prvo nauciti voziti auto ??? ??? ??? ??? Iskreno verujem da je doticni gospodin u uniformi nepismen, jos ako je zavrsio 90-tih defektoloski fakultet sve mi je jasno Q-Q nama sa njima!!!! Nadajmo se samo da ce ovakvi brzo u penziju i da ce doci neki malo skolovaniji i normalniji policajci na rukovodece funkcije. Pazi, nije da nije u pravu. Znas i sam koliko vozacko iskustvo koje steknes vozeci auto moze da znaci. Nije isto kada odlucis da ces da ucis da vozis motor, a do tad si samo vozio eventualno bajs ili rolere i kad odlucis da ces da ucis da vozis motor, a imas iza sebe 10 godina iskustva iza volana automobila... Tako da mu savet nije los, iako nije najbolji. da ne tupim,ucinilo mi se da nisi imao nikakvo obelezje bjb-a, a mislim da bi bilo korisno da kad se dobije ovakva prilika to maksimalno iskoristi za "marketing"... pogotovu sto ce ljudi kad tad prepoznati znak-simbol BJB na motorima i to povezati sa onim sto si pricao na ovoj ili onoj televizij i- tacnije sa normalnim ljudima (dobro ajde znam nismo cvecke ;D) koji voze motocikle... samo gurajte,ako treba vucite za rukav samo da se propagira ovo sto si danas pricao sto vise... pozdrav! Slazem se. Sramota me sto moram da kazem da nismo napravili elegantnu garderobu sa nasim obelezjem, vec imamo samo majice. Pre 2 godine smo napravili Polo majice za moderatore foruma, ali mi je ta majica prilicno vec iznosena i nije bas za RTS1. Videcemo da napravimo odgovarajucu garderobu za ovakve nastupe i da guramo dalje medijsku kampanju. Takodje sad gledao, emisija je odlicna, ali samo je nacela neke od nasih problema. Drago mi je da AMS respektuju toliko da predsednika pozovu u gostovanje, sad se vidi da sve one akcije nisu bile uzaludne i da je to neko prati i postuje. Trud se isplatio. Doduse, nasim trudom se emisija i desila. Nas PR tim je dobio zadatak na pocetku sezone da organizuje sto vise gostovanja u emisijama ovog tipa. Gremlin je pre skoro 2 meseca pricao za Zoranom i evo, u Petak nas je Zoran zvao i emisija se desila. Medjutim, u svakom slucaju, velika je cast za nas sto smo ovako prepoznati kao relevantna organizacija. Samo, moramo nastaviti dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 30, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Upravo skidam emisiju, pa ću da je odgledam kad dođem kući. Možda ne bi bilo loše vidjeti sa Natašom Miljković da se napravi jedna emisija Ključ (valjda sam potrefio ime i naziv emisije) na širu temu problematike saobraćaju, gdje bi bilo miješano društvo u proširenom sastavu - predstavnici zakona (neko iz policije i neko ko je učestvovao u pisanju zakona, neko sa saobraćajnog fakulteta) sa jedne strane i građani sa druge strane (vozači svih profila, sportski vozači, instruktori iz auto-škola). Mislim da bi takva emisija imala puno više uticaja na populaciju, ali i na same učesnike emisije (mislim na shvatanje loših strana zakona i njegovih rupa, koje očigledno postoje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pablu i Ljubi Bajkeru svaka cast. Neko od njih dvojce je samo malo imao tremu ;D Svaka cast i svima koji stoje iza ove organizacije. Jel postoji neki link da se emisija skine u potpunosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Jun 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nije savršeno ali je dobro! Sviđa mi se potenciranje o manjem zagušenju saobraćaja i o nezauzimanju parking mesta, narod se odmah "lepi" na to. Samo neka bude što više ovakvih emisija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 30, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ne bi bilo loše vidjeti sa Natašom Miljković da se napravi jedna emisija Ključ (valjda sam potrefio ime i naziv emisije) Na svu sreću, neće ona to voditi još neko, nadam se duže, vreme. Trudna je. A inace joj je emisija krš, kao što je i ona sama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Mozda kontaktirati onog Alvirovica (mislim da se tako preziva) sto vodi SAT emisiju na RTS-u,pa da uvede redovnu temu o motorima i motorasima. A mi mozemo pomoci iskustvima,fotografijama kojih svako od nas ima. Smatram da je vazno predociti ljudima da motorasi nisu bitange i propalice kako se najcesce prikazuju u filmovima,a time ce postati svesni nas,a mi cemo postati bezbedniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
highflyer 0 Napisano Jun 30, 2009 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda kontaktirati onog Alvirovica (mislim da se tako preziva) sto vodi SAT emisiju na RTS-u,pa da uvede redovnu temu o motorima i motorasima. A mi mozemo pomoci iskustvima,fotografijama kojih svako od nas ima. Smatram da je vazno predociti ljudima da motorasi nisu bitange i propalice kako se najcesce prikazuju u filmovima,a time ce postati svesni nas,a mi cemo postati bezbedniji. Dobra ideja za SAT... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 30, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da bi promenili svest cetvorotockasa, prvo treba mi da se sredimo. Dzaba sto na ulici ima 30% savesnih bajkera, kada su ostatak nasih kolega kauboji. BJB radi na tome, ali treba jos puuuuuno vremena da to dodje na svoje. U mom mestu ima petnestak motora, a njih 13 nema pojma koliko je i kako poginulo ljudi sa motorima od pocetka godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 30, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Predstavnik MUPa Rebić, svojim ponašanjem pokazuje da nije svestan motociklista. I on nam je neki glavonja u policiji? Pričao sam sa dosta saobraćajaca i smatram da su neki od njih dosta kvalifikovaniji za ovaj posao. Čovek ne zna šta priča, potpuno je izgubljen. ''Položite za putničko vozilo'' ?? Wtf? Šta ovo znači? ... dalje, onaj ko prvo sedne na motor a onda u kola ima mnogo bolju perspektivu i dosta je oprezniji u saobraćaju, siguran sam da mnogi to mogu da potvrde.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Da bi promenili svest cetvorotockasa, prvo treba mi da se sredimo. Dzaba sto na ulici ima 30% savesnih bajkera, kada su ostatak nasih kolega kauboji. BJB radi na tome, ali treba jos puuuuuno vremena da to dodje na svoje. U mom mestu ima petnestak motora, a njih 13 nema pojma koliko je i kako poginulo ljudi sa motorima od pocetka godine. Imas pravo za nase kolege i to ce biti jako tesko. Ali skuteri...njih edukovati.Pre neki dan kod mene u naselju klinac se direkt zabio u kola. Kriv 100%. Srecom,nikom nista. Ne da se uplasio i on i njegova dva drugara. A klinci ako imaju 15 god. Stao da pomognem,pa odrzao bukvicu o voznji. A i smirio komsiluk koji je poceo drvlje i kamenje po njima. Jbg,klinci su. Treba ih poduciti. Sesce na ozbiljnije masine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 30, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovaj u uniformi prvo seo u auto pa onda naucio da vozi bicikl???? Kakav majmun, neverovatno > Moje misljenje je da su svesni da imaju greske u novom zakonu ali to ne smeju da priznaju i sad po svaku cenu pokusavaju da objasne toboze kako su oni u pravu a svi ostali grese > Pa trojica ga ubedjuju da nije u pravu kad je rec o motorima, a on njima objasnjava kako je bolje prvo nauciti voziti auto ??? ??? ??? ??? Iskreno verujem da je doticni gospodin u uniformi nepismen, jos ako je zavrsio 90-tih defektoloski fakultet sve mi je jasno Q-Q nama sa njima!!!! Nadajmo se samo da ce ovakvi brzo u penziju i da ce doci neki malo skolovaniji i normalniji policajci na rukovodece funkcije. Pazi, nije da nije u pravu. Znas i sam koliko vozacko iskustvo koje steknes vozeci auto moze da znaci. Nije isto kada odlucis da ces da ucis da vozis motor, a do tad si samo vozio eventualno bajs ili rolere i kad odlucis da ces da ucis da vozis motor, a imas iza sebe 10 godina iskustva iza volana automobila... Tako da mu savet nije los, iako nije najbolji. Veruj mi da sam ja vise iskustva pokupio od voznje bajsa po gradu. Naucio sam da sam slabiji u saobracaju i da moram da gledam mnogo vise nego u kolima. A verujem da gospodin u uniformi nikad nije vozio ni bajs ni motor po gradskoj guzvi. Voleo bih da me demantuje sa jednom zajednickom voznjom kroz dnevni spic!!! Pritom njegova konstatacija, na tvoju pricu o situaciji u tunelu, da to nije nasilnicka voznja ali je prekrsaj??? Oni su i prepravili predlog zakona kako bi mogli da naplacuju kazne (ovo je izjava jednog od glavesnia MUP-a). a ne da bi poboljsali bezbednost na putevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 30, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Q-Q nama sa njima!!!! Nadajmo se samo da ce ovakvi brzo u penziju i da ce doci neki malo skolovaniji i normalniji policajci na rukovodece funkcije. Tebe ako ovo pogadja, brzo na neku terapiju, jer se bojim da ces uvenuti cekajuci. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jul 1, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Pablo,emisija je bila dosta dobra jeste da ste izneli kljucne stvari ali ima tu jos dosta da se prica. U mom mestu ima petnestak motora, a njih 13 nema pojma koliko je i kako poginulo ljudi sa motorima od pocetka godine. Definitivno takva je situacijija skoro slicna u svakom manjem mestu.E sad se postavlja pitanje kako se moze dopreti do njihove svesti,sve akcije o zastiti motociklista se odrzavaju po vecim gradovima a sta je sa manjim sredinama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jul 1, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, objektivno, inicijalizacija svih prica ipak mora da potekne iz velikih mesta da bi mogla da se rasiri i na manja mesta. Postoji plan delovanja i sire od Beograda za vecinu aktivnosti, uvek je neophodno da saznamo o objektivno zainteresovanom broju motociklista iz manjih sredina da se nesto napravi u kooperaciji. Dakle, inicijativa za manja mesta, ukljuciv i predloge ali i sagledavanje objektivnih mogucnosti, mora da se pokrene bas iz tih manjih mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 1, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Na svu sreću, neće ona to voditi još neko, nadam se duže, vreme. Trudna je. A inace joj je emisija krš, kao što je i ona sama. Ne radi se o tome da li je ona krš ili ne i da li je njena emisija krš ili ne, već o tome da treba iskoristiti svaki milimetar prostora i svaku priliku da se stvari pomaknu napred. Kakvo god bilo mišljenje o Nataši Miljković ili njenoj emisiji, ista se gleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jul 1, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inicijalni plan i jeste bio da to bude emisija "Kljuc", ali su nam onda prijatelji iz RTS-a sugerisali da emisija "Oko" ima bolji termin i gledanost, kao i da je voditelj upuceniji u tematiku nego pomenuta Natasa Miljkovic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...