GhostMile 4614 Napisano Jun 29, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gosn Rebic - tipicni policeman iz vica. Nevjerovatno. Nije valjda da se on nesto pita? ??? :o Ostala trojica, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zizu74 0 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Pablo bio si super...nisam sve gledao, ali ono sto sam video bilo je poucno. bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Gosn Rebic - tipicni policeman iz vica. Nevjerovatno. Nije valjda da se on nesto pita? ??? :o E moj Mile, takvi se pitaju ovde ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6320 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Odlican izbor gostiju, Pablo je bio odlican. Pokrio je osnove onog sto nas muci, a nije dao da g. plavi zamaze demagogijom i hvalospevama novog zakona, oci gledaocima. Ljuba, legenda, odlican. PS. Sta vozi Okanovic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 29, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Jbg... kasno sam video... ali svakako je dobro da se što više javnost i ostali učesnici u saobraćaju podsećaju na na to koliko smo ugroženi na drumovima Srbije... Inače Vlade Rebić je jako kvalifikovan... jbg ne leži svakom da bude ispred kamere... Pablo je bio dobar mada je trebalo malo više da drži slovo... Ljuba dobar... vidi se da se nisu baš ekstra spremali za emisiju.. Ali je dobro što se ipak nešto pokreće u našu korist... A nadam se da će i rubrika "Crna hronika" imati manje postova.. Bravo za Pabla i ostale učesnike... PS... Trebalo bi svakog meseca snimati po jednu emisiju dok traje sezona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Pablov nastup je samo vidljivi deo jedne sire strategije ophodjenja prema problemima motociklista u saobracaju i mislim da je veoma uspesno iskazao sustinu pojedinih stvari. Naravno da je ostalo jos toga da se kaze ali bice vremena, jednostavno se nije stvorila logicna prilika u ovoj emisiji. Treba imati u vidu da je sve izreceno ipak sastavni deo jedne kompleksne misli kojom nastojimo zajednicki da resavamo probleme bezbednosti u saobracaju, ali i motociklista u saobracaju koje im mogu drugi stvarati a da nisu direktno vezani za nesrece. Izmedju ostalog ova emisija je sada izvesna hipoteka da onim sto radimo ne ponistavamo ono sto je izreceno. Do kasno nocas smo studirali Zakon da bismo izolovali "crne tacke" za motocikliste, pa otud i ona prica o nasilnickoj voznji. Veoma je bitno sto je predstavnik MUP-a eksplicitno razjasnio da se provlacenje i zaobilazenje pri malim brzinama nece tretirati kao nasilnicka voznja, upravo isprovociran Pablovom primedbom. Pretpostavljali smo da nece, ali trebala nam je i javna i zvanicna potvrda. Ostalo je da lebdi u vaduhu ono sa procentom krivice kod motociklista prilikom udesa, ali naprosto ne bismo sad postigli dobar efekat otvaranjem takve diskusije. Mislim da je sve bilo kako treba. O izboru sagovornika smo saznali uglavnom preko najave RTS-a i nismo imali uticaja na njihov izbor. PS: Damir verovatno jos uvek vozi skuter, ako nije promenio to u zadjnih par meseci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 29, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Emisija ce moci da se preuzme sa zvanicnog sajta RTS. Ja cu tada pogledati. Kada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Jun 29, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Emisija se moze preuzeti sa OVOG linka u flv formatu. (velicina fajla je 57.2 MB) Takodje se moze pogledati na OVOJ adresi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 29, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno preuzeo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pablo, Damir Okanovic i Ljuba: odlican 5. Vladimir Rebic-krut,nes (p) retan i nespreman u celosti. Koristio neprecizan podatak o broju saobracajnih nesreca u kojima su ucestvovali motorciklisti Stojadin Jovanovic na zalost nije mogao danas da bude u emisiji, zbog sluzbenog puta van Beograda. Sve u svemu, solidna emisija sa velikom gledanoscu na nacionalnoj TV, nadamo se da ce se nesto pomeriti i pokrenuti sa mrtve tacke. Autor emisije Zoran Stanojevic mi je upravo rekao da ce u Septembru biti jos jedna emisija "Oko" sa istom tematikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Ljuba-Objasnio je covek neke stvari Pandur-Pojma nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Jun 29, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam gledao, super je bilo. Steta sto emisija nije duze trajala. Definitivno, ovakve emisije bi trebale mnogo cesce da budu na svim televizijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Pablo svaka cast, bilo je odlicno!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Jun 29, 2009 Enduraš, 6392 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sad gledao, emisija je odlicna, ali samo je nacela neke od nasih problema. Drago mi je da AMS respektuju toliko da predsednika pozovu u gostovanje, sad se vidi da sve one akcije nisu bile uzaludne i da je to neko prati i postuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 29, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pablo svaka cast, bilo je odlicno!!!! Ja bih dodao da je i gosp.Damir Okanovic dao veliki doprinos svojim korektnim izlaganjem u vezi promlema motociklista u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra emisija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 29, 2009 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Emisija dobra , gosti dobri ,Ivan na nivou a stari bajker nam obeleo obraz trebalo je samo voditelj da malo procita forum , a pozornik je promasio emisiju , ipak mu je raskrsnica radno mesto Pozdrav za akciju i sto vise edukativnih emisija u medijima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 29, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ono sto sam ja video bilo je dobro... dobro si poentirao i na kraju. da ne tupim,ucinilo mi se da nisi imao nikakvo obelezje bjb-a, a mislim da bi bilo korisno da kad se dobije ovakva prilika to maksimalno iskoristi za "marketing"... pogotovu sto ce ljudi kad tad prepoznati znak-simbol BJB na motorima i to povezati sa onim sto si pricao na ovoj ili onoj televizij i- tacnije sa normalnim ljudima (dobro ajde znam nismo cvecke ;D) koji voze motocikle... samo gurajte,ako treba vucite za rukav samo da se propagira ovo sto si danas pricao sto vise... pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 29, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan E nek su im rekli imam osecaj da oni (panduri) nisu imali pojma da motociklisti postoje kad su pisali zakon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2780 Napisano Jun 29, 2009 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam i ja SVAKA CAST PABLO !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 30, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa ni voditelj nije bio loš,a upropastio je Rebića pitanjem "da li Vi vozite motocikl" i sjebo ga u korenu. Ne znam stvarno čemu takav lik da priča o Zakonu kada ne sprovodi ni važeći i javno pljuje po istom što državni činovnik na tom položaju ne bi ni u ludilu smeo da pomisli??? Valjda su i ovi naši kvazi političari gledali emisiju ili makar "njini" savetnici pa da malo razmisle o dotičnoj službi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 30, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Veoma pozitivna emisija, bar sto se tice naseg ugla gledista, uz ukazivanje na propuste koji su napravljeni . Naravno, uvek moze nesto da se doda, ali mislim da je pogodjena srz onoga sto je najbitnije. Jako lepo ispricana prica, sa jako dobrim argumentima svih ucesnika. Rebić... pa, i njegovo izlaganje nam je islo na ruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 30, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ljuba me je prijatno iznenadio, Okanović - očekivano dobar. Rebić zna onoliko koliko zna, i stvarno nam je išlo na ruku njegovo izlaganje. Klasičan primer zabiijanja glave u pesak i žmurenja pred problemom. Čovek živi u nekom drugom svetu i tu nema pomoći, potreban je timski rad stručnjaka i saradnja sa ''svima nama'' da bi se nešto promenilo, ali godine su pred nama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 30, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna emisija. Bravo za sve ucesnike a gospodin policajac bi morao malo vise da nauci o problematici saobracaja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 30, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovaj u uniformi prvo seo u auto pa onda naucio da vozi bicikl???? Kakav majmun, neverovatno > Moje misljenje je da su svesni da imaju greske u novom zakonu ali to ne smeju da priznaju i sad po svaku cenu pokusavaju da objasne toboze kako su oni u pravu a svi ostali grese > Pa trojica ga ubedjuju da nije u pravu kad je rec o motorima, a on njima objasnjava kako je bolje prvo nauciti voziti auto ??? ??? ??? ??? Iskreno verujem da je doticni gospodin u uniformi nepismen, jos ako je zavrsio 90-tih defektoloski fakultet sve mi je jasno Q-Q nama sa njima!!!! Nadajmo se samo da ce ovakvi brzo u penziju i da ce doci neki malo skolovaniji i normalniji policajci na rukovodece funkcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...