Fatal1ty 0 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Za sada me samo interesuje gde mogu da nadjem providne prednje migavce, i zadnje stop svetlo... To me za sada samo interesuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 29, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je jedan clan foruma prodavao runner-a sa providnim stopom pa mozes njega da kotaktiras! Evo link: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=36820.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne treba meni ceo motor, nego samo svetla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 29, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Znam druze okreni lika pitaj ga gde je kupio stop ili mu posalji pp! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jun 30, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Rakic - NELE 0 Napisano Jun 30, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pecinci_Srem Prijavi odgovor kao problematičan imas u moto boxu u ns plastike za zmigavce i stop, ceo komplet je oko 20eur onu stopaljku je decko uzeo iz nemacke i nema kod nas da se kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jun 30, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan ali pise za modele do 2003 godine... moj je iz 1999 , pa ne znam da li odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nadjem Malossi rolnice za gileru??? ne moraju biti malossi , ali prvenstveno njih trazim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 2, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj njega-http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=profile;u=2981! On ima broj lika sa Nbgd-a koji drzi malossi rolnice samo moras znati dimenzije i gramazu koja ti treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan a kako to da saznam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 2, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan a kako to da saznam? Sta gramazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 2, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan 19x15.5 7.5gr Valjda je to to: http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main.asp?Marca=120&Modello=MO/GIRU50&Famiglia=0&CodArt=66%209420.N0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj njega-http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=profile;u=2981! On ima broj lika sa Nbgd-a koji drzi malossi rolnice samo moras znati dimenzije i gramazu koja ti treba! Al me reklamirate kao da ja valjam te rolnice... Ja sam moje rolnice kupio u Autocom-u 011/285-1046,al njih je malo komplikovano naci,jer su kod CZ-a,a Malossi rolnice mozes po istoj ceni da nadjes na Vracaru u Motoghost 011/383-6906.... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 4, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne treba mi u italiji nego u srbiji... ako ima negde uopste da se nabavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 5, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne treba mi u italiji nego u srbiji... ako ima negde uopste da se nabavi... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne treba mi u italiji nego u srbiji... ako ima negde uopste da se nabavi... ??? ??? ??? [shadow=red,left] ??? ??? [/shadow] ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 6, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Dao mi je link od rolnica koje se nalaze u italiji, a ne u srbiji... kako mislite da ce mi oni to poslati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dao mi je link od rolnica koje se nalaze u italiji, a ne u srbiji... kako mislite da ce mi oni to poslati? ;D ;D Ma zovi ove brojeve sto sam ti dao i pitaj njih da li imaju,i koja je cena... Obe prodavnice su u BGD-u Srbija!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 6, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Dao mi je link od rolnica koje se nalaze u italiji, a ne u srbiji... kako mislite da ce mi oni to poslati? ;D ;D Ma zovi ove brojeve sto sam ti dao i pitaj njih da li imaju,i koja je cena... Obe prodavnice su u BGD-u Srbija!! Druze ocigledno da ne citas sta je napisano posto sam te uputio na Nikolu za broj telefona za rolnice u Beogradu a posle toga dao link da vidis dimenzije i gramazu da bi rekao coveku! Eto prosto jel da? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dao mi je link od rolnica koje se nalaze u italiji, a ne u srbiji... kako mislite da ce mi oni to poslati? ;D ;D Ma zovi ove brojeve sto sam ti dao i pitaj njih da li imaju,i koja je cena... Obe prodavnice su u BGD-u Srbija!! Druze ocigledno da ne citas sta je napisano posto sam te uputio na Nikolu za broj telefona za rolnice u Beogradu a posle toga dao link da vidis dimenzije i gramazu da bi rekao coveku! Eto prosto jel da? Zamisli sad okrene mene i kaze mi dimenziju... :D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan OK, sad vise nije ni vazno, narucio sam ceo malossi kit... Nego, gde ima da se nadju stop svetla sa LE diodama? za runnera iz 1999? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Takodje me zanima gde da kupim K&N filter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Znaci trazim sledece: 1. K&N Filter 2. Stop svetlo sa LE diodama (runner 1999) 3. Svecicu za runner-a (ne razumem se u svecice... koja je najbolja?) 4. Auspuh (vi mi preporucite koji ima najbolji zvuk...) HVALA... nadam se da ima negde u Srbiji da se kupi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 8, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan 1. K&N imas kod nekog lika u NS-u imao sam njegov broj al' sam izgubio,zovni TRION oni su me uputili na njega! Evo link: http://www.trionmotors.com/trion.php 2. Pojma nemam 3. Ovde http://www.ngkpartfinder.co.uk/mc_search.php?type=SPARK%2520PLUGS&manufact=GILERA&model=Runner%252050%2520%25282-Stroke%2529&engine=50 pise da ti trebaju BR9ES ngk svecice a njih u Beigradu imas u http://www.mass.co.rs/,ali predpostavljam da imas u svakoj malo boljoj radnji auto delova u tvom kraju! 4. Pogledaj ovo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31010.0,nisam siguran da rade i za 2T masine ali proveri! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 8, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovaj auspuh:http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=37476&trazi=1&ur=1&model=0&m=--Oprema-i-delovi-piaggio,-nrg,-free,-sr.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...