Jump to content

Moto Zajednica

Da ne poverujes

Recommended Posts

• Drug član, 2318 postova

Znaci vracam se kolima veceras iz grada i idem 29 novembra. E sada ispred mene ide kombi(Iveco) koji skrece ka pancevackommostu. U tom trenuku vidim da mu nesto ispada. Da ne poverujete rezervna guma sa sve onim metalnim nosacem. (rezervna guma se kaci ispod patosa kao na kamionu).

Ljudi, to je letelo po putu kao frizbi, kao leteci tanjir. Sva sreca pa je bilo razdaljine izmedju nas dvojice.

Znam da je ovo tema Motoristi na drumu a ja sam bio autom ali tog trenutka mi je proslo kroz glavu sta bi bilo da je neko bio motorom i da je ovaj projektil naleteo na njega. Ne smem ni da pomislim.

Morao sam da podelim ovo sa vama, jos uvek sam pod utiskom.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Pa to je redovna stvar kod nas ja sam pre neki dan u kraju imao da se stropostam na sraf iz autobuske gume koji je veliki ko kuca! Tako da je ovo samo jos jedana od ovakvih gluposti........

• U prolazu, 68 postova

Prije mjesec dana na izlazu iz tunela jednom kamiondziji ispala guma isto tako na nju naletjeli neki  ljudi i izginuli blizu mog grada,vozac tek primijetio kad su ga na granicnom prelazu zaustavili i rekli mu za taj udes koji je izazvala rezervna guma sa njegovog kamiona

tako da je to vrlo opasna situacija

• Drug član, 2318 postova

Kad prolazim  29-tog novembra uvek se setim onog decka koji je poginuo na pancevackom mostu.Stopirao je, a kamionu koji je skretao u levo su ispali neki dzakovi ili sta vec udarili decka koji je pao sa mosta.

• lone wolf, 526 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Ma od kombija tocak i nije toliko strasan kada se poredi sa tockom od kamiona,koga jedva moze uspraviti jedna osoba.Pre jedno pola godene kod mene u mestu je nekom kamiondziji ladno otpao tocak sa prikolice u krivini.Tocak je nastavio da se kotrlja dosta brzo kroz park dok nije udario u neki zid.Srecom nije bilo povredjenih,a kamiondzija nije ni primeto da mu je otpao tocak.A posto nije primetio tocak je ubrzo ,,nestao,, ...  ::)

• Drug član, 1194 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

Mislim da je ove godine stradao jedan motociklista tako što je udario u gumu na putu, ispalu sa nekog kamiona...

najzli

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

U blizini  Budve pre neki dan covek ispred mene vozi Jadranskom magistralom karavan neki sa otvorenim zadnjim vratima , nije isao brzo ja ga obilazim i u tom trenutku njemu ispada ladno putna torba ona velika  ???, on bez da staje posto nije primetio nastavlja vozi dalje :o...

jbg... 4 oka u glavu ,100-godisnje  iskustvo i velika  sreca i mozda  moze da se prezivi ;D

• Drug član, 1898 postova
  • Motocikl: BMW F650

Meni se desilo na autoputu ka Nisu u tri sata po ponoci naletim na kamionski akumulator. Sve se desava u trenutku kada sam palio cigaretu, ali na srecu u poslednjoj sekundi sam cibnuo volan u levo.

Mislim strasno, sta reci!

• Svrati ponekad, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

Mislim da je ove godine stradao jedan motociklista tako što je udario u gumu na putu, ispalu sa nekog kamiona...

najzli

Da, Mica Hauk iz Familije.

Naleteo je na otpali protektor od kamionske gume, izgubio kontrolu i zakucao se u branik.

Meni se desilo da zamalo naletim na kompletan zadnji deo izduva sa sve zadnjim loncem i to na gazeli u sred guzve.

Po sada vazecem zakonu (mada zakon niko ne konstatuje) vozac je obavezan ukoliko naleti na prepreku na putu koja ugrozava bezbednost saobracaja da prepreku ukloni.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja