ARES 1243 Napisano Jun 26, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Znaci vracam se kolima veceras iz grada i idem 29 novembra. E sada ispred mene ide kombi(Iveco) koji skrece ka pancevackommostu. U tom trenuku vidim da mu nesto ispada. Da ne poverujete rezervna guma sa sve onim metalnim nosacem. (rezervna guma se kaci ispod patosa kao na kamionu). Ljudi, to je letelo po putu kao frizbi, kao leteci tanjir. Sva sreca pa je bilo razdaljine izmedju nas dvojice. Znam da je ovo tema Motoristi na drumu a ja sam bio autom ali tog trenutka mi je proslo kroz glavu sta bi bilo da je neko bio motorom i da je ovaj projektil naleteo na njega. Ne smem ni da pomislim. Morao sam da podelim ovo sa vama, jos uvek sam pod utiskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 26, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je redovna stvar kod nas ja sam pre neki dan u kraju imao da se stropostam na sraf iz autobuske gume koji je veliki ko kuca! Tako da je ovo samo jos jedana od ovakvih gluposti........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Achillescg 2 Napisano Jun 26, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Prije mjesec dana na izlazu iz tunela jednom kamiondziji ispala guma isto tako na nju naletjeli neki ljudi i izginuli blizu mog grada,vozac tek primijetio kad su ga na granicnom prelazu zaustavili i rekli mu za taj udes koji je izazvala rezervna guma sa njegovog kamiona tako da je to vrlo opasna situacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Jun 26, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zato samo udri po gasu i ne prati nekoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1243 Napisano Jun 26, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Kad prolazim 29-tog novembra uvek se setim onog decka koji je poginuo na pancevackom mostu.Stopirao je, a kamionu koji je skretao u levo su ispali neki dzakovi ili sta vec udarili decka koji je pao sa mosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jun 27, 2009 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ma od kombija tocak i nije toliko strasan kada se poredi sa tockom od kamiona,koga jedva moze uspraviti jedna osoba.Pre jedno pola godene kod mene u mestu je nekom kamiondziji ladno otpao tocak sa prikolice u krivini.Tocak je nastavio da se kotrlja dosta brzo kroz park dok nije udario u neki zid.Srecom nije bilo povredjenih,a kamiondzija nije ni primeto da mu je otpao tocak.A posto nije primetio tocak je ubrzo ,,nestao,, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 218 Napisano Jun 27, 2009 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ove godine stradao jedan motociklista tako što je udario u gumu na putu, ispalu sa nekog kamiona... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 28, 2009 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan U blizini Budve pre neki dan covek ispred mene vozi Jadranskom magistralom karavan neki sa otvorenim zadnjim vratima , nije isao brzo ja ga obilazim i u tom trenutku njemu ispada ladno putna torba ona velika ???, on bez da staje posto nije primetio nastavlja vozi dalje :o... jbg... 4 oka u glavu ,100-godisnje iskustvo i velika sreca i mozda moze da se prezivi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jun 28, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan A tek ovo :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desilo na autoputu ka Nisu u tri sata po ponoci naletim na kamionski akumulator. Sve se desava u trenutku kada sam palio cigaretu, ali na srecu u poslednjoj sekundi sam cibnuo volan u levo. Mislim strasno, sta reci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2312 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 1184 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ove godine stradao jedan motociklista tako što je udario u gumu na putu, ispalu sa nekog kamiona... najzli Da, Mica Hauk iz Familije. Naleteo je na otpali protektor od kamionske gume, izgubio kontrolu i zakucao se u branik. Meni se desilo da zamalo naletim na kompletan zadnji deo izduva sa sve zadnjim loncem i to na gazeli u sred guzve. Po sada vazecem zakonu (mada zakon niko ne konstatuje) vozac je obavezan ukoliko naleti na prepreku na putu koja ugrozava bezbednost saobracaja da prepreku ukloni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...