markodjurovic 817 Napisano Jun 26, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nesto sam malo cackao oko karburatora i cap posle toga pocelo je da mi curi ulje koliko sam mogao da vidim na sastavu glave motora i izduvne grane. Pre nego sam cackao karb to se nije desavalo. Ono sto curi nije gusto kao ulje vec jedno 3 puta redje kao da je npr pomesano sa benzinom, ali kada papir natopim sa tom "smeshom" i probam da ga upalim upaljacem nece da se upali. E sad majstor me prima tek u ponedeljak a do tada cu da izludim Šokiran. U svakom slucaju ako budem kontrolisao nivo ulja i non stop sipao ulje da li moze da se vozi ili da ipak da sacekam. I drugo pitanje da li je cackanje karba samo slucajno prethodilo curenju ulja ili pak moze da ima veze. Inace samo sam namestao iglicu na karbu (postoji i neka mogucnost da nisam delove vratio kako treba al...). Motor inache normalno vuche jedino to sto curi (kap na svakih nekoliko sekundi) i to tek kad se motor zagreje. Ulje je inace ostalo staro kao i pre cackanja karba. Ako ima neko neki savet .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Jun 26, 2009 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan ja mislio da je dva takta,ali izgleda nije-sad proverio. verovatno da nisi dobro karburator sastavio,mora da si nesto pomerio onako kako nije pre bilo. verovatno neizlazi ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...