Arakis 6061 Napisano Jun 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Posle mnogo preporuka i dobrih ocena stručnosti i kvaliteta, red je da preporučim servis za skutere svih kubikaža i modela (osim "Kineza") koji se nalazi u bloku 62s na Novom Beogradu. Momci rade odlično, uvek ima dosta mušterija a mom drugaru je uradio generalnu na Gilleri tako da sad radi kao satić Svaka preporuka! Fića, tel: 064-250-1761, Nehruova 80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Octobar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mali update: Fića je nabavio veliku moto - prikolicu, mogu da stanu 3 motora, tako da ako nekom zatreba prevoz motora može slobodno da ga nazove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan sve preporuke za Filipa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je Fića, al' vozi k'o besan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k_u_m 1 Napisano Januar 26, 2012 Pamet u glavu!, 49 postova Lokacija: Beograd - Bezanijska kosa Motocikl: Suzuki k1 600 , Yamaha yp 125 majesty Prijavi odgovor kao problematičan Fica Tocak, sve preporuke. Retko je danas naci na majstora koji je posten. Cista 10ka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 18, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da pohvalim Ficu. Redak primerak majstora kod nas koji je posten i koji ti sve lepo kaze kako stvari stoje i sve to lepo popravi. Organizovan, pedantan, uredan i sto je najbitnije kvalitetan i brz majstor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novi Beograd 1 Napisano Jul 4, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za Ficu,cista 10ka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Septembar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Posle 4 iskusna majstora koji nisu mogli da mi otklone problem na skuteru,danas dodjem kod Fice i covek mi otkloni kvar ko iz topa.Ja presrecan,skuter ponovo radi kao sat. Od mene topla preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džoni Šova 18 Napisano April 10, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Simpatican mladić Bio sam u njegovom servisu, iznenadio sam se jer sam ocekivao mnogo manje. Servis je do j..a. Prebrojao sam motore koji su tada bili tu parkirani, bilo ih je 20. Od skutera 5o ccm do hiljadarki. Sve pohvale za čoveka, meni je radio skuter, i nije me zacepio uopste, a odradio je posao profi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za Ficu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rademp3 0 Napisano Maj 20, 2018 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fica vrh vfhova motor uradjen za dan a u Novom sadu po dve tri nedelje motor drzali i nista nisu uradili .Fica rekao sta treba odradio i gotovo sve preporuke . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...