Zokki 32 Napisano Jun 24, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam imao "sreću" da mi ploču skinu sa motora , moram da nabavim monolock za GIVI/KAPPA kofer. Znam da ima i novo da se kupi ali ako neko ima viška ili isto skuplja prašinu tu sam da se dogovorimo. Pošto nisam na forumu svaki dan poželjan kontakt na PP ili 063/20 85 20. Zoran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan AU niko nema ili... Znam da je prodaja svega i svačega stala al' kupovina? Posao mi vrši i monokey ploča pa će tu biti možda više sreće??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 29, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednu plocu, nisam siguran dal moze za Givi kofer. Ploca je metalna. Ako znas Turbo Pedju, ploca je od kofera kao sto je njegov. Najbolje da vidis kod njega, a ako odgovara - lako cemo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 29, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Eh jbg, vidim po sistemu za kačenje da nije ni slično, mada u principu sve može da se nabudži. Evo nađoh neke sličice-nisu nekog kvaliteta ali se ipak vidi sistem kačenja. Moraću da cimnem Peđu pa da na licu mesta sa mojim koferom proverim da li odgovara razmak jezička koji štrči i onih klinova, mada bi njih morao da isečem-odstranim pa da vidim šta i kako dalje. Hvala ti u svakom slučaju, kada proverim sa Peđom obavestiću te svakako. Moja ploča je bila kao ova sa slike "postolje 2" mada i "postolje 1" odgovara ali malo jeftinije deluje - isti qrac drugo pakovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 30, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Jun 30, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan To je MONOLOCK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 30, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan To je MONOLOCK. Hvala ti na informaciji mada to i piše u prvom postu pa mi nije baš najjasnije šta je poenta al' ajde... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...