TL1000R 0 Napisano Jun 23, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Stuttgart Prijavi odgovor kao problematičan Jasu,svima! Suzuki TL 1000 R kupio sam ga 1999-te,145 KS,998ccm. Promene: Boja-PORSCHE CAYENNE titangrao metalik sada,predhodno crno metalik M-DESIGN branik napred WAVE BRAKING diskovi napred i nazad-polirani na sjaj Bandaschi prednji i zadnji polirani na sjaj- nemacki ( hochglanzverdichten ) Hayabusa zlatna prednja viljuska sa titan-nitrit cevima Winkelventile-zlatni (ventili aluminiski prisrafljeni na 90 stepeni,za lakse konrolisanje vazduha na tockovima) dupli farovi iz engleske,sa 2 x H4 lampama Philips GT 150 60/55 Watt MRA staklo na oklopu potamljeno zlatne aluminiske mreze na svim otvrima od oklopa FAR ogledala sa integrisanim zmigavcima GILLES VARIOBAR 3D volan zlatni sa zlatnim tegovima Suzuki TL1000S kvacilo na sajlu radio boljeg doziranja kvacila i mane tezine brusen aluminiski poklopac za kvacilo,sa plixistaklom,da se vidi kako radi motor,tojest kvacilo sat RR za merenje temperature ulja prisrafljen umestao poklopca za punjenje ulja glavni ram,zadnji ram,papucice,amortizer volana, polirani do sjaja rucno,i mnogi ostali delovi LED dupla zadnja svetla zanji cmigavci u oklopu zadnji unutrasnji oklop od GFK-materiala-engleski:Undertray-nemacki:Heckinnenverkleidung Gume Michelin Pilot Power+zuta slova ÖHLINS amortizer i feder zadnji DID lanac zlatni Supersprox-STEALTH zadnji zubcanik zlatno crni,spölja od celika iznutra od aluminiuma sa dozivotnom garancijom YOSHIMURA auspuh-lonci sa M4 izduvnim granama auspuha-slipon sistem na federe,sa i bez DB-kilerima K & N filter za vazduh G-Pack optimiran rad motora za brzine injekziju goriva i paljenje NGK Irridium svecice aluminiumski burici za highup stand,brzo dizanje zadnjeg tocka na zadnjoj viljusci kromirani keder ispod rezervoara za ivice i na prednjem staklu-sajbni aluminiumske zvezde za podesavanje prednje viljuske (na nemackom:Gabelsterne ili Gabelversteller) izvadjen sekundarni vazdusni sistem iz kutije za vazduh,i povecan precnik za usisavanje vazduha u filter-kutiju za SRAD sistem podignut zadnji ram:zadnji deo rama,na gornjem drzacu za centralni ram, presecen i 1cm skracen i opet na zanji deo rama zavaren,tako sam podigao zadnji deo rama za od prilike 3-4 cm,radi sportskog izgleda aluminiumski polirani cilindri radi zastite ako slucajno padne motor( nemacki: Sturzpads) od firme Ricambiweiss CARBONE LORRAINE paknovi za kocnice providna zastita rezervoara X forma (engleski:Tankpad) kromirane nalepnice na rezervoaru BAGSTER hauba kozna za rezervoar,predhodno odeca sve Dainese : T-Age jakna,Delta pantalone,rukavice Short Trax,Wave protektor-stitnik za ledjai sve u crnoj boji Alpinestars cizme SMX Plus crne, Dainese TCI crne,Alpinestars SMX 2 sivo-crne kaciga SHOEI XR 1000 orginal sa Suzuki dizajnom crna-antracit i crno staklo,ARAI DS kaciga crna crno staklo,ARAI Freddie Spencer replika kaciga i crno staklo,carapa za kacigu DAINESE,Valentino Rossi tekstilna jakna zuto-crna Ko ima pitanje,neka se javi. Pozdrav iz Stuttgart-a,Toni (TL1000R) & Tanja (GSX-R750,150 KS.YOSHIMURA auspuh,crno staklo-seibna PUIG,zlatno-crni zubcanik pozadi SUPERSPROX-STEALTH + 1 zub vise,polirani bandasi-felne,zlatni lanac,Framesliders aluminium za zastitu rama.carbonski Tankpad,gume METZELER M3+ zuta slova,elektronski merac temperature i pritisak guma,zlatni aluminiumski ventili-Winkelventile,aluminiumski kratki drzac tablice,SHOEI XR 1000 kaciga-Suzuki GSX-R design kaciga plavo-bela+crno staklo-sajbna,ARAI DS kaciga crna sa crnim staklom,kozna Dainese Tage jakna,Dainese Delta kozne pantalone,Dainese rukavice kratke sa karbonom,Dainese cizme TCI+ALPINESTARS SMX 2 civo-crne kratke cizme,ALPINESTARS SMX PLUS cizme crne,Alpinestars tekstil jakna plavo-bela,stitnik DAINESE WAVE-PROTECTOR za ledja,carapa za kacigu DAINESE) P.S. mi smo u Beogradu sa motorima od pocetka Avgusta tri nedelje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TL1000R 0 Napisano Jun 23, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Stuttgart Prijavi odgovor kao problematičan Caos! Ko zeli vise da sazna o ovom motoru neka se javi. Pozz Toni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jun 23, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ....verujem da svi zelimo,egzotico izgleda...samo si promasio topik,ova tema je vise za "motori" ....moj brat zivu u studgardu pa mozemo da se vidimo kad budem dolazio:) pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Ebo te, sta ti sve imas... I na motoru i od opreme... Odlicna fotografija, btw... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jun 23, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan TLR je inace jedan od mojih omiljenih motora, a tvoj druze izgleda fenomenalno! vidi se da volis svoj motor! svaka ti dala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Sehr schön mein Freund Ovo izgleda extra... Ps.koliko evrica sve ovo?? Pozdrav iz Düsseldorfa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jun 25, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da si kupio dukati, lepse bi se vozio i imao manje cimanja, a meni je i lepsi. Ovo mi je malo mnogo pravi gastarbajterski motor :) Mislim lep je on, ali ja bi se toliko zezao oko necega 30-ak godina starog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Jun 25, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Jel' mu stane kaciga u prtljažnik ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2845 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da si kupio dukati, lepse bi se vozio i imao manje cimanja, a meni je i lepsi. Ovo mi je malo mnogo pravi gastarbajterski motor :) Mislim lep je on, ali ja bi se toliko zezao oko necega 30-ak godina starog. Sve si rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je decko promasio temu... inace lep motor, jako mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TL1000R 0 Napisano Jun 25, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Stuttgart Prijavi odgovor kao problematičan Cao! Kao prvo,Gastarbeiter bi sebi kupili najbesniji motor,a nebi ulagali toliko silno vreme u nesto 10 godina...samo neko ko se razume u motor i individualista je,zna da ceni moju strast prema motoru.Svako kako voli. Imas pravo za Ducati,i meni se svidja,ali meni nije stalo da vozim nesto sto ima svako,vec zelim da imam nesto posebno,sta se nevidi svakodnevno na uliciama. U prtljaznik moze da stane jedan Braincap,kombinezon za kisu,i jos neke sitnice. Pozz Toni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TL1000R 0 Napisano Jun 25, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Stuttgart Prijavi odgovor kao problematičan TL 1000 R dok je bio jos crne boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan TL 1000 R dok je bio jos crne boje Jesu ovo na slici Fox rukavice?Cini mi se da su iste kao moje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 26, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko opreme :o Iskreno meni se mnogo vise svidja kako mu stoji crna boja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Jun 27, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Cao! Kao prvo,Gastarbeiter bi sebi kupili najbesniji motor,a nebi ulagali toliko silno vreme u nesto 10 godina...samo neko ko se razume u motor i individualista je,zna da ceni moju strast prema motoru.Svako kako voli. Imas pravo za Ducati,i meni se svidja,ali meni nije stalo da vozim nesto sto ima svako,vec zelim da imam nesto posebno,sta se nevidi svakodnevno na uliciama. U prtljaznik moze da stane jedan Braincap,kombinezon za kisu,i jos neke sitnice. Pozz Toni Pošteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Jun 27, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan TL 1000 R dok je bio jos crne boje Jesu ovo na slici Fox rukavice?Cini mi se da su iste kao moje... Mislim da su Dainese Desert X, kao moje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 28, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan od mene samo pohvale za motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Avgust 26, 2009 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno uradjeno. Jedino sto bih na tvom mestu promenio je rep - stavio bih rep od TL1000S-a... U svakom slucaju, bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan TL slikan ispred velikog Louisa u Stutgartu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kitcheraj do bola... TL-R je bio OK dok je bio crn ali ferari znacka na motoru?!? Polirane felne i diskovi i zuta slova na gumama?!? O ukusima ne treba raspravljati ali motor ti je kich. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...