Donkallano 0 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Marka: Aprilia Model: 125 RS Godiste: 1997 Kilometraza: 23000 Motor je odlican. Oni koji su culi agregat,rekli su da je jedan od boljih u ovoj klasi. Nekom vazna,max brzina je oko 170Km/h. Motor je farban prosle godine iz estetskih razloga. Gume odlicne, napred Dunlop, nazad Pirelli. Kupljeni lancanici i semerinzi. Samo da se nadje vreme da se nameste.U planu je da se kupe nove sajle za gas, kvacilo i kocnicu. Takodje, ja zelim da mu farbam ram i felne u zlatnu boju(nekako mi se lepse slaze ). Iskreno, duduk sam za mehaniku, a ne zelim da me tzv majstori deru(traze mi i do 50EUR da mi samo nameste semeringe), tako da sam izracunao da me svi delovi koje zelim da namestim,a neke i ne moram(sajle,poklopac za rezervoar i tako to) kostaju oko 200EUR. Cak sam i nasao ko ce sve to da mi namesti,samo je vreme ogranicavajuci faktor!!! Imam leglo AST u stanu, 9 stenadi i nije mi uopste dobro,tako da prodajem motor iz dva razloga: 1 - Treba mi kes za stenad(vakcinacija 100EUR,rodovnici 140EUR,Ciscenje od parazita 20EUR(pa puta 3)Hrana 50EUR za 15 dana) i ko zna jos koliko!!! 2 - Na zalost, slusao sam dobronamerne savete i kupio 125-icu, umesto neku 600-tku(bandita, horneta ili tako nesto), pa bih sada nesto jace! Zamena dolazi u obzir za pomenute motore uz moju doplatu. Cena za kes: Posle sredjivanja 1800EUR,Sada 1600EUR plus ovo sto sam do sada kupio. Ja sam Nemanja, a kontakt telefon je 064/24-74-163, a mail donkallano@gmail.com Potpuno sam iskren i otvoren za sve ponude, kritike, pohvale i ostalo. Evo slika: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 23, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan rs 125 extrema 1997.god? zadnji primerci extreme mogu da se nadju u 1995.god.... sve preko toga su noviji RS sa elipsoidnim farom napred.... Inace, rs125 - veoma dobar, brz i pouzdan motor, imao sam 2 do sad, nisam se pokajao a nece ni kupac ove jer koliko vidim, motor je extra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je prva registracija bila 1997... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti...Istrazicu to! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano Jun 28, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno 8) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima li koga???? 8) 8) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Jul 1, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti imas sve sto treba da se zameni na motoru samo nemas ko to da ti zameni?Kakvi su lanac i lancanici? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lanac odlican, a lancanike sam kupio pre dva dana,nove u Guevara prodavnici,marke JT! Semerinzi kasne...Zeza me majstor,a jedan je od vidjenijih! Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk kv 0 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan jer te zanima zamena za kawasaki gpx600r? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sada me sve zanima...Salji slike i opis na PP ili na donkallano@gmail.com! Pozdrav PS - Sutra motor ide u servis...Planirano ulaganje oko 300EUR,a sta ce sve trebati reci ce majstor Frenki! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 12, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Stoji neka Aprilija ispred njegovog servisa stalno.. Mislim da je RSV.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano Jul 13, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je njegova licna...Malo stariji model RSV-a.Covek voli samo italijane,a tek sto ih radiiiii... Njemu stvarno svaka cast! Meni je motor gotov u petak, i onda covek samo treba da sipa i ne misli... Necu vam reci koliko mi uzima za ruke,ali delovi su 250EUR!!! Pozdrav, Nemanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sutra Frenki zavrsava motor...Tacnije,on ga je zavrsio davno,ali nije mogao da nabavi jedan mali budjavi delic sto spaja cevcicu za gorivo i karburator...Ccccc...Dve nedelje bez mog konjica...Jos uvek je na prodaju,mada se ozbiljno razmisljam da ga ne prodajem jer je sam Tip Top! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno jos uvek... Motor prodajem iz jednog jedinog razloga,a to je 100EUR nedeljno za odgoj stenadi... Cena za kes je fiksna i iznosi SAMO 1500EUR... Motor je kupljen u aprilu i sa njim sam presao samo 2400km jer i nije bas nesto bilo lepo vreme... Gume su odlicne, agregat takodje, nove prednje plocice, lanac i lancanici, TRAJNO REGISTROVAN... Mene je sve ukupno kostao oko 2000EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano Avgust 8, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1500EUR sada ili nikada...mislim ove godine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 8, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Da imam uslove za drzanje, ja bi kupio jedno stene AST-a ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano Avgust 8, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da imas losije uslove od mene,stan od 60m2.A u njemu 8 pasa.Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano Avgust 9, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelan i motor i stenci... 8) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cena je vise nego povoljna, ali za ozbiljne kupce sklona blagom padu!!! :( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan kolika je potrosnja po gradu? jel sad nema nista da se radi na motoru,samo sipaj i vozi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Potrosnja je od 3.5 do 5 l kako god da ga teras. Uvek ima sta da se sredjuje,ali ja ne silazim sa njega i nikada me nije izdao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najnovija cena 1000EUR!!! JBG,nekako mu se sje... menjac.On je u voznom stanju,ali na nizim obrtajima...Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano Septembar 3, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan AKtuelno, hitno, hitno, hitno koliko hitno nekome moze biti!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Šta se desilo brale? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...