J O V A N I C 1 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan danas sam poludeo, pokusavajuci da sredim ovaj problem... nije mi jasno vise sta da radim. znaci kad korman okrenem u desnu stranu, poveca mi se gas. ne mnogo, ali se poveca, i nervira me. skidao sam sajle obe za gas dole, uzeo WD naspricao skroz vratio, i opet nece. ista prica. opet sam skidao, uzeo spric i iglu, nasuo ulje unutra, sipao, opet ista prica. skroz otpustio one srafove za stelovanje, znaci sajla ima lufta i u rucki i u buziru, nista je ne koci, ne stiska, nigde se ne presavija... a opet sam poveca gas. gledao sam sajlu, tamo gde ide na karburatore, i kad okrecem korman levo desno, ni malo se ne pomera sajla. ama ni milimetar, nista. a gas se poveca. ja sam skroz prso danas, nisam uspeo da resim... STA DA URADIM, DA SREDIM TO? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao isti problem i bilo je do buzira od sajle gasa do ručke. probaj da je zavrneš do kraja a pre toga otpusti kontra maticu, ja sam tako rešio ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan da nije ostecen buzir dali si dobro vratio sajlu mislim na putanju podigni motor pozadi upali i gledaj kad je upaljen a okreces volan desno kako se ponasa sajla i gde se zateze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jun 22, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao da zamenis kompletnu sajlu? Ja imam isti problem a kod mene je buzir kraci od fabrickog za 3-4mm...sa original sajlom nemam taj problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 22, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ppopusti sajlu,,,,rucka za gas treba da ima lufta bar 4 do 6mm.... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan bokilicu. rucka ima lufta par mm. ali kad motor podignem, i okrecem korman levo desno. bas pazljivo posmatram sajlu, ne pomera se ni za 1 mm. ama ni malo se ne pomera, ali se podigne gas kad skrenem u desno. sajla je original, i cela je. lepo vraca rucka sve je ok. samo kad skrenem u desno, poveca gas. gane. mozes li da pojasnis sta si ti uradio? nisam te najbolje razumeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Jun 23, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan ugasis motor, skrenes u koju stranu ti dodaje gas, zavrnes rucicu do kraja da nategnes sajlu, a onda na srafu za stelovanje sajle, dole na rucici, popustis malo sajlu to bi treabalo da resi problem, onda uzmes WD40 i uspricas u buzir od sajle i to bo trebalo da resi problem varijanta dva, dooooobro pogledaj stavi motor na centralni stender pa skreni u stranu i proveri da li se sajla ne krivi negde i ne zakacinje o nesto, ja sam se tako slupao sa TORI-jem, zaglavio mi buzir u drzac maske i kad sam ispravio iz jedne krivine uleteo sam pravo u zivu ogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li si sajle provukao tacno kako treba tj fabricki ,mora biti identicno i nikako drugacije ,,mene isto jebalo dok nisam provalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Jun 23, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mikri 100 posto sam ih provukao fabricki. pozvao sam Djenerala sa foruma da svrati do mene, da vidim kako je kod njega, on ima skroz fabrickog SVa. i identicno idu sajle. probacu jos danas malo da cackam. al ne mislim da ce biti nesto bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 23, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan sigurno ti je naspanovana sajla prevse,upali namotaj udesno dok ne digne obrtaje,onda popustaj onaj stel sraf na buziru kod rucke dok ne spusti ortaje i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan bokilic ti je vec rekao da moras imati lufta u rucici gasa,proveri,obrtaju ne trebaju da se povecavaju na prvih nekolkiko mm davanja gasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...