Shomy 2 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha FZ6 Naked S2, 2008. godiste, kupljena kod Rodica, presla 3.000km, bela (fabricki), ABS kocnice, bi-xenon svetla, uradjen prvi servis na 1.000km, u perfetnom stanju, ne ogrebana, garazirana, registrovana, cena 6.000 eur. Ne zanima me zamena. Kontakt podaci: Milos Perovic mob: 069/660-999 (nije Crna Gora ) e-mail: milosh.perovic@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si lud! prodajes svog belog konja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da sam se svetski smorio zbog toga... Ali... Moram... Uzimam neki auto, tako da moram da prodam motor... Jednog dana, dace bog, sescu ja opet na nekog "konja"... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jun 22, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lutka! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Air 1 Napisano Jun 23, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan koliko je samo lep motor....da mi je para da sirim ergelu.. Srecno s prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha Tattoo 111 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Joj Shomy brate ,meni je krivo shto prodajesh motor.Motor je mazen i pazen,kao nov,ko ga uzme,nece se pokajati... p.s. SHomi,daj meni motor,a ja cu te za uzvrat celog istetovirati (Misha) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Jun 24, 2009 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Video sam motor pre neki dan... Kao iz salona da je izasao, gume kao da nisu vozene... Ako prodam auto javljam ti se druze.. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena je 5.700 eur i nije fiksna... Mozemo da se dogovorimo, samo prvo neko treba da se javi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan p.s. SHomi,daj meni motor,a ja cu te za uzvrat celog istetovirati (Misha) Misho moze, al da me istetoviras da budem kao Jakuza... OSU! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha Tattoo 111 Napisano Jul 6, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Za taj motor bih istetovirao i celu shiru familiju ako treba ...ma istetovirao bih i sebi grb zvezde preko bicepsa....Ma salim se za ovo drugo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...