Jump to content

Moto Zajednica

Velika Letnja Dzipijada u Kosjericu, 11-12.07.2009

Recommended Posts

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Gremline, dogovorismo li se da predstavljanje dobije na tezini, a ne ti.  ;D ;D

Sta je interesantno za bejkere u ovoj prici?  Interesantno je sto mozemo da se prikljucimo reliju, ucetvujemo, pobedimo i dobijemo pehar!  ;D

Eeeee , al nije ga bas tako lako zaraditi. Vozi se deonica od 60-70 km, na vreme, i samo uz pomoc karte.Podloga je tvrda, i moze se bez problema proci cela deonica. Pustaju se po 2-3 motora u grupi, bez ikakvog vodica, u totalnoj nedodjiji.Vrlo lako se moze izgubiti, i voznja pretvoriti u jos ludju avanturu.

Naravo u ovu pricu ulaze samo enduro motori!

Prvo krecu motori, kvadovi pa dzipovi. Imaju i dva brzinca koja se ne boduju. E tu je rock n roll!!  ;D  Pljašti, puca, lomi, leti, ma svee, samo ne idu na cetiri tocka.  ;D

Tu manifestaciju ce posetiti i ostali zaljubljenici u prirodu, planinari, razni letaci, ako uspeju da nadju neki avioncic i padobranci.... itd.

Kamp je na brdu Grad, gde je prelepo. Bice sve redno, ko na vašaru! Za bajkere su odvojili posebnu livadu pored borove sume za kamp, spustili prikljucak struje, vitrine sa picem, kutije za muziku,....  Nema WC!  ;D

Kotizacija za takmicenje je 1.500 din. U tu cenu ulazi majica, kacket, privezak ..... i dorucak, kafa - rakija, rucak (kupus i pasulj u neogranicenim kolicinama) za dva dana, subotiu i nedelju. Malo li je za 1.500 din.

A kome je ovo nedovoljno, onda moze da se spusti 10km do Kosjerica gde se odrzava opstenarodno veselje,vasar "Čobanski dani".

Miss čobanica, miss ova, miss ona, bacanje kamena s ramena, ko brzi uz banderu, takmicenje u secenju drva sa motorkama, izlozene hrane za degustaciju (zdrava hrana), točenog ladnog, rvanje, KUD, frulasi, gadasi, izvorni pevači ...... a uveče svi na stolove i udri!! ;D

A ko se zgrazava tih manifetacija, njemu je na raspolaganju najlepsu olimpiski otvoreni bazen, koji se nalazi u sred parka, fantazija.

uhhh, dosta je za pocetak  ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Skuteras, 3700 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Dzipijada je vrh. Treba biti, ucestvovati, posmatrati. Gledao sam slike kad Koceljevac skace na nekom skladu sa Jeep-om. Leti kao oni motori sto su bili u Areni

• Drug član, 1151 postova
  • Motocikl: BMW F800GS Adventure

Dzipijada je vrh. Treba biti, ucestvovati, posmatrati. Gledao sam slike kad Koceljevac skace na nekom skladu sa Jeep-om. Leti kao oni motori sto su bili u Areni

Ima li jos argumenata: smestaj klopa, cene,..

;)

Bez mene ovog puta.

:(

Izbaciću slike i komentare sa relija, pa ako vam se svidi dobrodosli sledeće godine.  ;)

• Skuteras, 3700 postova

Sto ste vi Beogradjani razmazeni. Smestaj, klopa, nja, nja, nja. Smestaj - sator, klopa - sendvic ponet od kuce. Salim se.  Ima hotel u Kosjericu imaju cele Divcibare na 10-15 min od Kosjerica, ima sta hoces. Ovo je bre pitom kraj, moze sve i na livadi

Bezveze je sto se poklopilo sa BJB voznjom. Da se ne odrzava isti datum, sigurno bi i ja bio kod Mačka.

Muljaz il GS-a, il 400D. Naoruzaj se i sa kolegom u Pinz.  ;D

• Skuteras, 3700 postova

Bezveze je sto se poklopilo sa BJB voznjom. Da se ne odrzava isti datum, sigurno bi i ja bio kod Mačka.

Muljaz il GS-a, il 400D. Naoruzaj se i sa kolegom u Pinz.  ;D

GSA-a i D80 i eto mene ako me neka visasila ne spreci. Nocim u Ivanjici da bih se opet provozao do tamo

• Drug član, 1151 postova
  • Motocikl: BMW F800GS Adventure

Da i meni je zao, vise puta sam predlagao da se azurira KALENDAR na forumu, i sam sam ga "punio" i ukazivao da neradi?

;(

• U prolazu, 15 postova

Posto vidim da je interesovanje za ovu Kepovu manifestaciju iznad svih ocekivanja, da dodam par slidzona za one koji se slucajno zaebu pa ne dodju, da vide sta propustaju.

Prvo za ove sto se plase da ce ostati gladni.

2zswtw1.jpg

Zatim, tradicionalni derbi izmedju vozaca John Deree Tenere i Ferguson Africe. Prosle godine su pobedili Afrikanci, ovi u plavoj opremi.

33okx6q.jpg

Davno je bilo, al to nije razlog da ne ubacim koju sliku.

Jedna od interesantnijih prerada. Kao decija igracka moze se okretati i prevrtati kako hoces, opet nastavlja put.

c4ca0d9f.jpg

f338387c.jpg

f046bc66.jpg

a769fb31.jpg

d2cc2f21.jpg

dfa19ead.jpg

658c8400.jpg

... naravno tu su neizbezni japanci, kod kojih za sada vitara pokazala kao dobar kompromis ulozeno - dobijeno

439b9036.jpg

68c480aa.jpg

0e335802.jpg

ced036ba.jpg

... naravno bio je tu i bjb vozac koji je zenski deo publike bacio na kolena  svojim sarmom, a musku vratolomnom voznjom sa svojim preradjenim wranglerom ...

c40df7a6.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja