bikus 17 Napisano Jun 19, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Reg. do Aprila 2010, ja prvi vlasnik ovde, uvezena iz Svice pre godinu dana, 66000km, pozadi Metzeler M1 0km, napred Bridgestone BT020 50%, BG table. Ulje i filteri pre 1000km zamenjeni. 2600eur Moze zamena za VFR800 98-02 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan 2500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Retko lep primerak ;D Sretno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan A da, ko kupi VFR dobije mogucnost kupovine Kerker + Dva Burazera preko reda kod Gojka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A da, ko kupi VFR dobije mogucnost kupovine Kerker + Dva Burazera preko reda kod Gojka Interesuje se moj drugar da li jos uvek postoji mogucnost kupovine "two brothers-a"? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A da, ko kupi VFR dobije mogucnost kupovine Kerker + Dva Burazera preko reda kod Gojka Interesuje se moj drugar da li jos uvek postoji mogucnost kupovine "Two brothers-a"? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sto je lep motor,ali tek sto je sediste lepo!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 24, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava jel prodata ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Novembar 24, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan nije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Novembar 24, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Nije, a sad je i na popustu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Honda ti je lepa lepo ocuvana bar se tako vidi na slici. Samo danas je izgleda umetnost prodati motor pogotovo za kes!! Zato sretno sa prodajom ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtimer 6 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: HONDA VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Godiste? Je li sediste crno ili sivo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Godiste? Je li sediste crno ili sivo? 90-to, bilo je sivo, pa sam ga presvukao u crnu kod Dekija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda odlično u full crnoj! Skroz korektna cena. Zvuk koji VFR-a, V-4 mašine sa aftermarket auspuhom, je nešto veoma specijalno, i nije slučajno što je baš duboki V-4 zvuk jedna od marketinških okosnica nove iteracije Hondinih motora. Drugim rečima- topla preporuka za budućeg kupca je izduv ponuđen gore. Radujem se što ćemo u "klub" hondaša primiti novog člana koji će se počastiti ovom kupovinom i pod dupe smestiti ovu zverku. Nadam se da će nakon prodaje bikus naći dostojnu zamenu... možda VFR 800 ili 1200? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 28, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Godiste? Je li sediste crno ili sivo? 90-to, bilo je sivo, pa sam ga presvukao u crnu kod Dekija. ako je to problem - imam originalno sivo sediste pa mozete izabrati crno ili sivo i zameniti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Godiste? Je li sediste crno ili sivo? 90-to, bilo je sivo, pa sam ga presvukao u crnu kod Dekija. ako je to problem - imam originalno sivo sediste pa mozete izabrati crno ili sivo i zameniti hehe kod gojka nema da nema Inace je ovaj vfr powered by Gojko, sve sto treba od delova covek ima Hoochie1200 je maaalo van dometa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 29, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Motor je bombona, a model ludilo Okupicemo se mi VFR-dzije opet jednog dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Motor je bombona, a model ludilo Okupicemo se mi VFR-dzije opet jednog dana. hocemo otvoriti grupu na bjb :) VFR rulez! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan hocemo otvoriti grupu na bjb :) VFR rulez! Apsolutno sam za, ima nas dovoljno U tu grupu o'ma učlanjujemo i budućeg vlasnika, i bikusa čim se vrati VFR-u ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan a mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan a mene Nego kako, i predlazem da ne budemo uskog pogleda na svet i prosirimo grupu za jos jedan bitan model u istoriji Honde, a to je Crna Pticurina 1100XX Samo nisam shvatio, jel ta grupa na facebook-u? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cenim da je redoran mislio na novu "sektu" u okviru BJB (kinezi, afrikanci, MZ-jovci ili -ejevci i slične nepolitičke frakcije)... A pored Gojka se svaki VFR preznojava od straha da ne završi u delovima... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 1, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam clan i foruma Motori.hr video sam kod njih extra rubriku "CBR I VFR" i mogu vam reci da je extra i sadrži jako korisne informacije za svakoga od nas, pa bi mogli i ovde otvoriti nesto slicno A inače samo strani VFRovi i CBRovi kod mene završavaju u kobasicama ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ja sto ja volim te vfRove pa to je strasno e kupicu ja opet tog vfRa makar mora da idem u inostranstvo da radim ;D jebes oglas bez off-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan ja sto ja volim te vfRove pa to je strasno e kupicu ja opet tog vfRa makar mora da idem u inostranstvo da radim ;D jebes oglas bez off-a ne offtopičari mi oglas! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...