nikola rr 0 Napisano Jun 19, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan PRODAJEM KOMUNIKATOR ZA DVE KACIGE PO CENI OD 20e..... 064 1580 294 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola rr 0 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 24, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanimaju te spravice ali nisam najbolje upucen. Da li to znaci da moze ispod svake kacige i da mogu da komuniciram u toku voznje sa suvozacem ili ortakom koji je na drugom bajku ispred mene ne npr. 20 m? Nesto kao blue tooth? KAko se puni? Ko je proizvodjac? Novo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1302 Napisano Jun 24, 2009 Drug član, 1172 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li malo da opises mogucnosti / opcije uredjaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Jun 24, 2009 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li malo da opises mogucnosti / opcije uredjaja. Ja kupio... uredjaj je iskljucivo za komunikaciju izmedju vozaca i suvozaca. Veza je kablovima - znaci nista od komunikacije izmedju 2 vozaca tj 2 motora. Sto se tice napajanja, to su standardne baterije od 1.5V (2 kom). Postoji mogucnost prikljucka MP3 playera, navigacije ili nekog slicnog uredjaja. Moze se posebno podesavati jacina zvuka za vozaca i suvozaca. Ne ugradjuje se u kacigu, vec se stavi slusalica u uvo, pa se onda navlaci kaciga. Mikrofon je na savitljivom drzacu i moze se lepo podesiti polozaj. Proizvodjac LAMPA (ili tako nesto ) - Italija Za te pare, siguran sam da nema bolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola rr 0 Napisano Jun 25, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala mr. nadam se da te dobro sluzi... nisam bio dva dana tu pa nisam odgovorio, ali u prethodnoj poruci je sve objasnio... imam jos par komada... poz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 17, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel saljes ili moram doci po njih?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jul 20, 2009 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Ako ih ima jos i ja bih rado komada 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod toga, i ja bih jedan par! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...