Čeh 1009 Napisano Novembar 26, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eh... opet me udario auto u bok, ovog puta levi. A imao sam i saputnika... Prvi put devojka sela iza mene, i šta se desi: Gospoða u belom jugu je skretala levo iz M. Gorkog u Južni bulevar, i zamislila je da smo nas dvoje na motoru nevidljivi, i shodno tome nas je udarila u bok. Sreæom, ostadosmo na motoru... Epilog: Mara OK, ja OK, poluga menjaèa savijena unazad iza fuzastera, branik na jugu pocepan u dužini od 30ak cm. Najveæa frka mi je bila zbog Mare, da smo pali i da se nešto desilo bebi, mislim da bih se utepao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 26, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan pljas1, pljas2,... ajde dosta vise, znas da nastavci nikad ne valjaju. dobro je da ste prosli ok. sad menjaj brzine petom ps. dobra animacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 26, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to dobro grome P.S. Opet svaka cast za animaciju :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Ne poznajemo se ali mi je stvarno drago da si ok. Sto se animacije tice batali vise. Pod hitno da si prestao da nam pravis takve animacije!!! (sa tvojim padovima)... Znaci zajebi to (kad moram ovako 'ostro' da ti kazem). Pravi neke druge animacije da uzivamo ali nemoj vise ni jednu da si napravio na osnovu nekog pada/udarca i slicno... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Novembar 26, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, e, znas sta...hajde napravi animaciju kako je Marina beba reagovala na pad Sta li ce tek biti kad dobijes slike od uvidjajca, to ce tek biti animacija Uostalom, menjac treba da je bio ispravljen na kraju, nesto mi nikako nisi kretao a mi smo morali da idemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ako nisi isao prvi put u crkvu da upalis svecu idi sad obavezno. Cestitke za jos jedan prolazak kroz iglene usi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Nema druge nego vezati demperske gume oko bajka. Babe , strine, debili, i ostale ubice bajkera su preèesta pojava na putu. Šta god drugo da kažem dobiæu recku za " neumjerenost" pih! Èuvaj se bruderu, gadno te je napalo! :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Je li zena barem stala da se izvini, da pita kako ste i tako to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 26, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakva beba??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 26, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ne poznajemo se ali mi je stvarno drago da si ok. Sto se animacije tice batali vise. Pod hitno da si prestao da nam pravis takve animacije!!! (sa tvojim padovima)... Znaci zajebi to (kad moram ovako 'ostro' da ti kazem). Pravi neke druge animacije da uzivamo ali nemoj vise ni jednu da si napravio na osnovu nekog pada/udarca i slicno... :wink: Drago mi je da ste dobro oboje!? Slazem se sa kolegom,ako ti se vec prave animaceije odradi meni jednu u 3Dmaxu treba mi za seminarski!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Novembar 27, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, sa Cehom je bila na motoru trudnica u momentu udesa, o toj se bebi pise. Zena ne da je stala, vec je bila i policija, napravila zapisnik, okupilo se nas nekoliko sa foruma (obojica "zloca", Najzli i Evil, prvi sa suprugom a drugi sa Minom-nindzom), naisao je i Karlos, moja lepsa polovina i ja....policajcu pozlilo od motorista.... Glavni je hit bio kada je zena trebala da krene dalje svojim jugicem posle zavrsene procedure, medjusobnog izvinjavanja i pozivanja na slavu dogodine. E to kretanje je bilo hit, zamalo nije napravila par pravih udesa sa automobilima a na novom jugicu vec je tri puta nesto popravljano i peglano, obavezno na prednjem kraju. Sahranice tog jugica kako je pocela, vrlo brzo...samo da ne sahrani jos koga usput, to je pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 27, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Da li su ljudi æoravi ili toliko bezobzirni i bahati, ne mogu da verujem...:evil: Dobro ste bogu hvala !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano Novembar 27, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ninja, batali voznju na motoru sa trudnom zenom. Ja se drzim one stare , ako su 2je dece, samo jedno sa roditeljem u avion ili kola. Nikad se nedaj boze ne zna.... Super sto si ok... EE.. da ne zaboravim, daj sibni mi na pp gde si nabavio taj program za animaciju ili link il vec sta imas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Novembar 27, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da li su ljudi æoravi ili toliko bezobzirni i bahati' date=' ne mogu da verujem...:evil: Dobro ste bogu hvala !!![/quote'] Sve po malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 172 Napisano Novembar 27, 2006 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Zajebano... Kada su javili Mini, mi smo prebledeli... Mina razgovara telefonom i ponavlja... Èeha udarila kola? Mara bila sa njim? Još su na raskrsnici... Bogu hvala, gospoða koja ih je zakaèila nije imala mesta da se zaleti. Èehe, nadam se da si sada bolje, sinoæ si izgledao kao ovaj smajli :shock: , i ponavljao "da se Mari nešto desilo, ja ne znam šta bi uradio..." Drago mi je da je sve prošlo kako je prošlo, ako je veæ moralo da se desi, ovo je jedna od boljih varijanti (ako postoje dobre varijante pri udesu). Ostajte dobro! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 27, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre Èeh....jebote! Pa gde vozis trudnu zenu motorom?!?!?! Zajebi te radnje, meni bi bila frka u kola da je stavim. Nemoj vise majke ti...a i vidis da ti ne sto ne ide u poslednje vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 27, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sretja pa je sve dobro proshlo! I da su i Mara [sa bebchetom] i Cheh ok. Cheh ja predlazem da ti garazirash motor za ovu sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 27, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tebe bas krenule te animacije Aj srece si imao sad pa drugi put pazi bez obzira sto imas prednost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 27, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moraæu da kupim još protektora, najebaæu kad me Sale dohvati Sve je OK, malo me pecka leva potkolenica, ali nema vidljivih ošteæenja. Jurim cenu za polugu menjaèa, èisto da znam isplati li mi se da se cimam oko osiguranja i kojeèega..... I dalje mi je najgore zbog toga što je Mara bila na motoru, ali nazad se ne mere... A sve iz najbolje namere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 27, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moraæu da kupim još protektora' date=' najebaæu kad me Sale dohvati [/quote'] Evo da te uteshim...Bili su sinotj Sale i Mara u Limunu, mislim da netjesh morati da kupujesh dodatne protektore :wink: Mara je ok, ti si ok to je najbitnije...Mada ste podjednako krivi oboje, ona shto trudna seda na motor a i ti shto si pristao da je vozish...znam sve je bilo iz najbolje namere...sretja pa je sve i proshlo dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 27, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Moraæu da kupim još protektora' date=' najebaæu kad me Sale dohvati [/quote'] Evo da te uteshim...Bili su sinotj Sale i Mara u Limunu, mislim da netjesh morati da kupujesh dodatne protektore :wink: Mara je ok, ti si ok to je najbitnije...Mada ste podjednako krivi oboje, ona shto trudna seda na motor a i ti shto si pristao da je vozish...znam sve je bilo iz najbolje namere...sretja pa je sve i proshlo dobro Bolje ti uzmi te protektore znas da je biduci tata malko neURACUNLJIV po nekim pitanjima.... Sala mala drago mi je da je sve ok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Novembar 27, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Strasno - dobro je da ste OK oboje... Endurac: ako su 2je dece, samo jedno sa roditeljem u avion ili kola. Nikad se nedaj boze ne zna.... Mare, POBOGU! :shock: :wink: A meni kazu da ne prepustam nista slucajnosti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano Novembar 27, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja to smislio, vidis da brilijantno zvuci. Grozim se ideje da se cela porodica zatre zbog jedne, neccije gluposti. Moje ili tudje nebitno. Ovo je samo mala predostroznost. Znam...surovo zvucci i mozda idiotski ...ali...razmislite o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Novembar 27, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Endurac, a kako onda zamisljas prevoz do, recimo, mora za cetvoroclanu familiju koja bi da ide zajedno? Ceh, dobro je proslo, kako je moglo biti... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Novembar 27, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan dobro ste prosli! hvala bogu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...