Endurac 963 Napisano Decembar 6, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da priznam mi je prvi utisak bio kada sam citao par prvih komentara ovog posta, da je se lako posrati na stotine i stotine sati TUDJEG kreativnog rada, truda, godina iskustva, i stvaranja neceg novog. Ja to cenim, pa makar mi se i ne svidjalo . . . . Znam kad meni kenjaju, to su uglavnom ljudi koji rade za 200 evra po nekim rupccagama, i samo kenjaju a nista u zivotu ne naprave. Ovo kazem onako, i naravno da na nikog ne mislim, nego generalno, onako, razgovaramo.... Alal vera svakom ko napravi nesto dobro , kvalitetno i novo (al da radi heheeh :twisted: )... Zastava 101 i Yugo, su mozda djubre, a mozda i nisu, ali AKO UZMETE U OBZIR nas STANDARD, i izadjete iz BG, videcete da sa nasim zaradama 70% ljudi ne bi imalo prevoz da Zastave nema! Drugo, to je koncepcijski jako dobar auto, i izuzetno dobro projektovan motor, a to sto se lose izradjuje od pocetka rata, to je vec neka druga pricca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Decembar 6, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da priznam mi je prvi utisak bio kada sam citao par prvih komentara ovog posta' date=' da je se lako posrati na stotine i stotine sati TUDJEG kreativnog rada, truda, godina iskustva, i stvaranja neceg novog. Ja to cenim, pa makar mi se i ne svidjalo . . . . [/quote']nije stvar u radu i trudu, to treba da se ceni, nego u svrsi. al opet, kazem, svako je umetnik, a tu svrha gubi smisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Decembar 6, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan znam koliko je truda i para ulozeno da se napravi ovaj motor ali mi ipak ne ide u glavu da pored toliko uradjenih stvari na njemu, covjek nije bio u stanju da onu svu instalaciju lijepo slozi u buzir i sve bi imalo drugaciju sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...