sci 26 Napisano Novembar 27, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Endurac, mnogo pitas! A cene su tu zaista pristojne. Kao i "djevojke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 27, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Kafic u Kragujevcu: Njegos i ja (Sale, naucio si da slikas) Kafe u Kraljevu (sta cemo kad volimo kafane) A ovo je Maglic: Sta mislite ko ja sa cigarilossom: Svi zajedno: Na vrhu: Endurac, ko li je ova devojka??? Suton u klisuri: Tvrdjava nocu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 28, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam ' date=' ne bih da se namecem, ali bih pitao dal ste mozda kresnuli nesto ujutru na tom plavom mostu....? Cuo sam da su cene pristojne [/quote'] Xe xe, ja Komu !!! :fcab: sto se vidi na drugoj fotki !!! i ne dade ni dinara,pa vidite kaki je covek :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...