bangkok 0 Napisano Novembar 25, 2006 U prolazu, 1 post Lokacija: Bankok, Tajland Prijavi odgovor kao problematičan Nakon 18 godina voznje bez A kategorije, resih da i to odradim. Ne znam da li sam se umorio rasprave sa vlastima ili je to doslo sa godinama samo po sebi?! Potrebne su mi neke informacije u vezi sa polaganjem, moze li mi neko pomoci? Pozdrav svima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 25, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao i ja sam relativno kasno naterao sebe da polazem za A. dosadilo mi da se krijem iza kamiona, autobusa, da begam stalno u levu traku, da skrecem prvu desno cim vidim zandare. procedura ti je nesto ovako, mada ima o svemu tome gomila stvari na forumu, al me mrzi da trazim. - odradis lekarski u domu zdravlja (medicina rada) - sa lekarskim i sa saobracajnom od svog motora, ili motora za koji ti je neko dao ovlascenje da ga koristis u svrhe polaganja za A odes u ljermontovu i uzmes L tablice - muvas se po gradu 15 dana, nemas polozeno, a skroz si legalan, ovo je najludji deo - ponovo odes u ljermontovu, vratis im tablicu i uzmes potvrdu da si se obucio za bajk - odes u auto skolu koja vrsi polaganje i za A, das im sve to i zakazes polaganje testova - polozis testove, pa zakazes polaganje voznje - polozis prakticno (prava linija prva druga stop, osmica bez da dodirujes nogom, voznja za nekim ko polaze za B - uzmes dozvolu, stanes pored prvog pandura i kazes mu, molim vas, druze, trazite mi dokumenta na uvid!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bangkok 0 Napisano Novembar 25, 2006 U prolazu, 1 post Lokacija: Bankok, Tajland Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici. U medjuvremenu sam uspeo da pronadjem par informacija na temu i prilicno mi je jasno o cemu se radi. Moje sledece pitanje bi bilo... Postoji li Auto skola u Beogradu koja ima motor za potrebe polaganja? Plan mi je da kada dodjem u posetu "rodnom kraju" u junu '07, odradim taj ispit, ali pokusam da izbegnem kupovinu motora samo za tu svhu. Ah da... inace zivim u Zimbabveu, a jos narednih godinu dana cu biti na "privremenom radu" ovde u Bankoku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Novembar 25, 2006 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cao,ja sam na istim mukama pa te razumem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 25, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da si dosa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 25, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nas nasao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 25, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici.U medjuvremenu sam uspeo da pronadjem par informacija na temu i prilicno mi je jasno o cemu se radi. Moje sledece pitanje bi bilo... Postoji li Auto skola u Beogradu koja ima motor za potrebe polaganja? Plan mi je da kada dodjem u posetu "rodnom kraju" u junu '07' date=' odradim taj ispit, ali pokusam da izbegnem kupovinu motora samo za tu svhu. Ah da... inace zivim u Zimbabveu, a jos narednih godinu dana cu biti na "privremenom radu" ovde u Bankoku.[/quote'] Pitaj Jasminka-VIR... On drži auto školu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Cek bre, zar ne moras da vezbas (vozis na L table) u pratnji nekoga ko ima A kategoriju (instruktor)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Novembar 26, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. @Hecky: vezbas sam (ako hoces, a ako ne sacekas da ti istekne 2 nedelje, vratis L tablicu i to je to). Tuzno, ali je tako. Po novom ZOBSu (Zakonu O Bezbednosti Saobracaja), procedura ucenja i polaganja ce biti znacajno ozbiljnija i teza. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bangkok 0 Napisano Novembar 26, 2006 U prolazu, 1 post Lokacija: Bankok, Tajland Prijavi odgovor kao problematičan @andrejp: Da li je novi ZOBS stupio na snagu?...I ako nije... kada se ocekuje? @Cope: Hvala na savetu! Pokusacu da ga kontaktiram. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 26, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došAo kolegA!!! Daleko taj Zimbabwe, i taj-land... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Novembar 26, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Novi ZOBS jos nije prosao skupstinsku proceduru, iako je zakon u principu odavno pripremljen... Kako nas 21.januara ocekuju izbori, ne verujem da ce skoro biti usvojen, odnosno ne mislim da ce novi ZOBS biti online pre recimo leta 2007... medjutim to je po meni realan rok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bangkok 0 Napisano Novembar 26, 2006 U prolazu, 1 post Lokacija: Bankok, Tajland Prijavi odgovor kao problematičan Novi ZOBS jos nije prosao skupstinsku proceduru' date=' iako je zakon u principu odavno pripremljen... Kako nas 21.januara ocekuju izbori, ne verujem da ce skoro biti usvojen, odnosno ne mislim da ce novi ZOBS biti online pre recimo leta 2007... medjutim to je po meni realan rok[/quote'] Eto mi ga na!.... Bas onda kada planiram da odradim sve to...tamo pocetkom jula. No, videcemo...Prvo da ja stignem u Bgd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan da ti ne radis u obezbedjenju andje i breda? a i sudeci po filmovima koje sam video, mislim da ti je bolje u bankoku da polazes za motor. ko tu nauci da vozi, moze i na mesec posle Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bangkok 0 Napisano Novembar 26, 2006 U prolazu, 1 post Lokacija: Bankok, Tajland Prijavi odgovor kao problematičan Da, imas pravo...ovde je kompletna ludnica u saobracaju. Posle voznje motora po Jugi pa Africi ovo ovde mi dodje kao video igrica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Aaa viiiikaaaakkoteeeeeeee!?!?!?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bangkok 0 Napisano Novembar 27, 2006 U prolazu, 1 post Lokacija: Bankok, Tajland Prijavi odgovor kao problematičan Aaa viiiikaaaakkoteeeeeeee!?!?!?! :?: :o Sta god da je to znacilo?!....Pozdrav i tebi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzonson 0 Napisano Novembar 27, 2006 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li Auto skola u Beogradu koja ima motor za potrebe polaganja? Ja sam isao drugim putem, prvo sam hteo da polozim pa onda da kupim motor jer nisam znao da vozim niti sam znao bilo koga ko vozi motor sa manualnim menjacem... U BG-u nisam nasao ni jednu skolu sa sopstvenim motorom i imam razloga da verujem da takva skola ne postoji... (eto biznisa ) Onda sam krenuo da istrazujem po okolini BG-a i nasao sam AS Semafor u Staroj Pazovi gde sam vozio casove i polozio voznju. Vozio sam MZ ETZ 125, koji nije bio los uopste Ima skola i u Novoj Pazovi, ja sam otisao u staru jer sam mislio da je bliza... tako da, greskom sam vozio 15km vise do auto skole pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bangkok 0 Napisano Novembar 27, 2006 U prolazu, 1 post Lokacija: Bankok, Tajland Prijavi odgovor kao problematičan ....nasao sam AS Semafor u Staroj Pazovi gde sam vozio casove i polozio voznju. Cao!...Hvala ti na ovoj informaciji!...Imas pice od mene!!! :jos_piva: Znaci li to da je dozvoljeno polagati izvan opstine na kojoj si prijavljen??? Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Novembar 29, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Nakon 18 godina voznje bez A kategorije' date=' resih da i to odradim.[/quote']Jebiga, sta sad polazes za ovo malo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...