vecicrnogorac 48 Napisano Novembar 26, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan :kaboom: a ja danas radio cio dan... neka neka, nedjelja je moja! ako vidite kakvu avetinju na Z750 crni kako nisko leti po primorju znajte ko je svaka cast za druzenje, tako i treba ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 26, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bravo momci,jako lepo,nego povedite nekad i tog vecegcrnogorca,nemoj da ste takvi,covek trenira sam danima a vi necete da ga zovete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi...FENOMENALNE SLIKE!!! Nadam se da cu do leta nabaviti nesto jace, pa da vam se pridruzim, makar na jedan dan. Pozdrav iz BG-a! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 27, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo!!! Veci, decko prodaj motor bre, dzaba ti skuplja prasinu :D Od tebe samo izgovori, daj bre neku slidzu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1703 Napisano Novembar 27, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, momci! Bravo! :kul: :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Novembar 27, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan koma & dane: imate 2 vrste bajkera. prva vrsta je koja vozi i slika(se) okolo a ova druga vrsta vozi i uziva, tako da kad predjete u drugu vrstu necete me pitat dje su slike :pivo: :finger: manijaci, najvjerovatnije se vidimo sad u subotu il nedjelju pa cemo avetat malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Novembar 28, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Kojoj grupi ti pripadaš, nit se voziš niti slikaš... :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 28, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auh dobar je on zadnjih mjesec i po sam gori nisam tri puta sio na motor :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Novembar 28, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ti je reèenica. Ima li zareza na tvojoj tastaturi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 28, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema zareza prska je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 28, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kojoj grupi ti pripadaš' date=' nit se voziš niti slikaš... :baeh:[/quote'] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Novembar 28, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Kojoj grupi ti pripadaš' date=' nit se voziš niti slikaš... :baeh:[/quote'] ja ti dodjem ka onaj hotel Burj al Arab, van kategorije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krampus 0 Napisano Decembar 1, 2006 U prolazu, 4 postova Lokacija: Dubrovnik Prijavi odgovor kao problematičan lijep je to osjecaj.. kada ides sa dobrom ekipom na takav izglet.. bravo ekipa! :-) :thumbsup: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Decembar 3, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovu reportazu i sve je lepo, samo da pitam nesto:Ima li kafana-restorana u C.Gori ? Vozili se vozili a ono noge pod astal mnjam,mnjam pa neko pivce i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Decembar 3, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ima, no kada si u kafani nemas vremena za fotografisanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ema 0 Napisano Decembar 5, 2006 U prolazu, 8 postova Lokacija: montenegro Prijavi odgovor kao problematičan koma & dane:imate 2 vrste bajkera. prva vrsta je koja vozi i slika(se) okolo a ova druga vrsta vozi i uziva' date=' tako da kad predjete u drugu vrstu necete me pitat dje su slike :pivo: :finger: manijaci, najvjerovatnije se vidimo sad u subotu il nedjelju pa cemo avetat malo[/quote'] zaboravio si one trece kojih takodje ima ,koji zele ali ne mogu da ostvare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 5, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hehehehehe pa kad se ema ne druzish sa dobrom ekipom , a svi imaju magard motora mogu te povest i slikat i eto samo da hocesh , a samim tim znaci mozesh i nema trece grupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Decembar 5, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan koma & dane:imate 2 vrste bajkera. prva vrsta je koja vozi i slika(se) okolo a ova druga vrsta vozi i uziva' date=' tako da kad predjete u drugu vrstu necete me pitat dje su slike :pivo: :finger: manijaci, najvjerovatnije se vidimo sad u subotu il nedjelju pa cemo avetat malo[/quote'] zaboravio si one trece kojih takodje ima ,koji zele ali ne mogu da ostvare... Dje si ti, u kojem gradu... Nas je bilo sa 14 motora, od toga je samo jedan imao suvozaèicu. Samo treba da odluèiš kojeg bi da staviš pod guzu, KTM-a, Harley-a ili R1... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ema 0 Napisano Decembar 27, 2006 U prolazu, 8 postova Lokacija: montenegro Prijavi odgovor kao problematičan koma & dane:imate 2 vrste bajkera. prva vrsta je koja vozi i slika(se) okolo a ova druga vrsta vozi i uziva' date=' tako da kad predjete u drugu vrstu necete me pitat dje su slike :pivo: :finger: manijaci, najvjerovatnije se vidimo sad u subotu il nedjelju pa cemo avetat malo[/quote'] zaboravio si one trece kojih takodje ima ,koji zele ali ne mogu da ostvare... Dje si ti, u kojem gradu... Nas je bilo sa 14 motora, od toga je samo jedan imao suvozaèicu. Samo treba da odluèiš kojeg bi da staviš pod guzu, KTM-a, Harley-a ili R1... ...dragi moji prijarelji motorasi,iz principa ne sjedam na tudj motor,od kad sam sa 12 prvi put vozila brzinca,mene suvozacko mjesto ne interesuje,hvala na razumjevanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DENIS 2 Napisano Decembar 27, 2006 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan Moram da javno pohvalim "Imacu i ja pravi motor" za danasnju voznju' date='nije da smo jurcali ali smo imali dobar tempo voznje i kad god smo stali na odrediste "Imacu i ja pravi motor" je bio tu,kako? nije mi jasno,ipak je to 125cm3.VUKANE SVAKA TI CAST!!! Na usput da okacim sliku voznje od pre par nedelja.. a da ovo nije risan iza.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 5, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan a da ovo nije risan iza.? Ja bih rekao da jeste i da je ono levo hotel Teuta; kad vec nece niko od "domacina"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Januar 5, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Risan je, jos samo cekamo Nikolu da potvrdi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Januar 5, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Nema se što potvrðivati, to je to... Ovo je slikano na putu od Risna prema H. Novom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DENIS 2 Napisano Januar 5, 2007 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan slikano sa onog prosirenja kod pecine, a i one palme su iz centra risna. to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...