maxi69 3 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Koliko cujem sledeci vikend motosusret u Kikindi ali nisam nasao nigde na ovom forumu. Valjda ce neko od organizatora da malo bolje pojasni. Da li neko planira da dodje? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jun 14, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je stvarno susret onda cu doci. Ajde raspitaj se kod tvojih bajkera u Kekendi sta ce biti pa javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako,19,20,21!Ja dolazim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Ima susret. Cim nabavim vise informacija javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 14, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hajde, preciznije podatke, pa da se organizujem, 2 god sam ziveo tamo, lepo bi bilo doci na moto skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jun 14, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je bila Plava banja. To je dobro mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcobc 1 Napisano Jun 15, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan cudi me da niko od organizatora nije nista ovde napisao! ja sam iz Kikinde,video sam plakate po gradu da je moto-skup za vikend! Lokacija plava banja,cini mi se da gostuje Elektricni Orgazam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jun 15, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan cudi me da niko od organizatora nije nista ovde napisao! ja sam iz Kikinde,video sam plakate po gradu da je moto-skup za vikend! Lokacija plava banja,cini mi se da gostuje Elektricni Orgazam ajde uslikaj plakat pa okaci da vidimo program Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcobc 1 Napisano Jun 15, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo plakata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Francuski 0 Napisano Jun 17, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ljudi Ja sam Iz Kikinde, tacno je da je Moto susret 19,20,21 juna, ukratko koliko ja znam.. : Petak 19 je Rock maraton, uobicajeno docekivanje gostiju (motorasa), druzenje, mislim da ce u toku dana biti klopa, kasnije oko 21h nastupaju Kikindski Rock Bendovi, malo da se hvalim tu i moj bend nastupa, pa ko vole taaku muziku neka navrati.. 20 jun, je defile po ulicama Kikinde, malo Ludiranja kod Banje, bice trke i tako to, Bajkerske igre itd. kasnije dolaze momci iz Elektricnog Orgazma.. 21 Jun. odmaranje posle Svirke, klopa, vozikanje jos malo i ispracivanje gostiju... To je koliko ja znam, bar je tako bilo dosad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jun 17, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Gde su trke,na mokrinskom putu ili kod banje na putu ispred toze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Francuski 0 Napisano Jun 17, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je Kod Banje na tom putu, ali prosle je godine bilo kod Lovca na mokrinskom putu, sad Logicno mi zvuci ako se skup odrzava na Banji, logicno mi je da ce se trke odrzavati kod Banje, ali ne znadem bas najbolje... Informisacu se malo bolje pa cu javiti... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jun 17, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 godine je bilo tu ispred Toze,sto je po meni najlogicnije.Ne znam zasto su organizatori premestili dogadjanje cak na Mokrinskom putu?!Hvala u svakom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Francuski 0 Napisano Jun 17, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan E to stvarno ne znam sto su prebacivali, valjda su imali neke prepirke sa ''Vlastima", ne znam stvarno.. ma gde god da bude bice dobro... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 19, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim u Kikindu za vikend,nadam se dobrom provodu a jedino sto me brine je vremenska prognoza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jun 19, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.weather2umbrella.com/ ovde za subotu pise da je suncano.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 19, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan ??? http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirana. 0 Napisano Jun 19, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin, Srednji Banat RS H94° L67° Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko iz pravca Zrenjanina veceras za Kikindu mrsko mi sam da idem pa da se organizujemo nekako ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 20, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto slika sa susreta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 20, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 20, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 22, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Neki moji prvi utisci o ovom skupu su da je bilo sve lepo osmisljeno i organizovano.Posecenost je bila solidna,sve do predvece kada je poceo da duva vetar,a posle je pocela i kisa da pada .Nazalost svirka je bila otkazana iako su dosli momci iz elektricnog orgazma,zbog vremena koje je rasteralo skoro svu publiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxi69 3 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Po meni, pice je bilo skupo (80din casa tocenog piva), ulaz standardno 250 dinara. Pasulj je bio dobar i u dovoljnim kolicinama. Striptizete su bile katastrofa, jedna klinka u obicnom kupacem i druga naduvana puna sebe a nikakva, i nista nisu pokazale. Jest da je to bilo samo pranje motora al je bilo jadno. Defile je bio solidan, trke ubrzanja takodje. Streetfight koji je stojao po programu niko ni spomenuo nije. Prostor je lep sa tusevima, hladovinom i vodom gde se moglo kupati. Malo je zakazala organizacija oko objave susreta, tako da mislim da mnogi nisu ni znali da ima susreta pa je zato i bio mali broj bajkera. Vreme ko vreme nije se dalo al to nije do organizatora, pokvarilo je vece jbga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 22, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Par slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jun 22, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan maxi69@ Po meni, pice je bilo skupo (80din casa tocenog piva) Pa bio na mnogo skupova ove godine još nigde nije je bio jeftiniji samo skuplje.Pa koliko treba da bude ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...