Cope 215 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa! Nemam reči za takvu pijanu bahatost ... Opet će biti - "Škoda je slučajno opalila sama od sebe i usmrtila čoveka" > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima! Samo mali demanti. Bila je ova vest na TV-u pre neki dan u jutarnjem programu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Jun 17, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bila je ova vest na TV-u pre neki dan u jutarnjem programu Koji niko ziv ne gleda... To treba na sve dnevnike staviti kao udarnu vijest... Kakav smo mi narod, das covjeku neko malo ovlastenje, ma ustvari to i nije ovlastenje nego nesto, vozac u vladi, ajde to je nesto. I on odmah misli da je bog, to govorim zato sto sinoc nas 5 s motorima stojimo na cesti i skrece tako jedan vozac vlade i mi se malo skupismo da prodje a on odma pali rotaciju, mrsti se na nas... Mislim se u sebi, koji si ti K*** da izvinete, da je samo htjeo nesto reci, moja bi mu kaciga zavrsila na glavi al sa suprotne strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 15, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nanovije vesti, istraga stoji u mestu, jer sud ne moze da locira ubicu, a sad gledam na vestima jadnog oca, koji je ovoga nasao za 5 minuta, pomocu imenika... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >:(>:( AAAAAA, pobesneo sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Naci ce ga Djordjevic :'( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 16, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan A da ga nadjemo mi?Ima ovaj forum i sudija i dzelata! Uzas u kakvom sistemu zivimo,ovde samo moze da nahebe obicna raja od kojih takve barabe zive i uzimaju novce dok do duse ne dodju. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 16, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A da ga nadjemo mi?Ima ovaj forum i sudija i dzelata! Ovaj forum nikad nece sluziti za takve stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 16, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan A da ga nadjemo mi?Ima ovaj forum i sudija i dzelata! Ovaj forum nikad nece sluziti za takve stvari. Naravno da nece,ali iz mene je govorio bunt i gore napisani text nije poziv na linch vec izrazavanje revolta na nas pravni sistem(verovatno na pogresan nacin,izvinjavam se na losem izrazavanju). Ostajuci bez komentara napisao sam ono sto je iz mene prvo izaslo Daleko bilo da ovaj forum sluzi za takve stvari.Neka policija radi svoj posao a mi cemo da vozimo motore. Zao mi je ovog momka.Zbog tudje bahatosti,bezobzirnosti a i besa,on je nastradao. Iskopali su i Legiju a sada daju izjave da do ovoga ne mogu da dodju.Pa naravno da ne mogu kad od plave koverte covek ne mora da bezi. Nalijes radzu postaru i kazes:-Nisam bio kuci. Policija tek po nalogu suda moze da ga privede ali ocigledno je da tu postoji krvno srodstvo a plave koverte ne kruze po familiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 16, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Sramota, nemam reci da izrazim gadjenje prema drzavi..........(((((((((((((( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shepshi 1 Napisano Mart 16, 2010 In memoriam, 73 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ima tatu,ujku,strica...ko zna kakvu rodbinu i j..e mu se za sve,a mi sirotinja na nas i zec diže onu stvar :( ... strašno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tatu,ujku,strica...ko zna kakvu rodbinu i j..e mu se za sve,a mi sirotinja na nas i zec diže onu stvar :( ... strašno I za svaku sitnicu kod sudije ili direkt kjazna.... Zalosno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Mart 25, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan BOG sve vidi!!! Postace i on otac,nece Bog po gresnicima vec po njihovim bliznjima! Zalosno! Neka mu je laka crna zemlja! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam kojim slucajem ja onaj jadni otac, ne bi taj mamlaz docekao zoru. A ni onaj koji ga stiti. Stavio bi zivot na kocku bez razmisljanja samo da ostvarim ono sto je svim roditeljima prirodom dano osecanje. Kakva policija , kakav sud... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Meni tu ništa više nije jasno ??? ??? ??? Pijan... vozio auto... ubio čoveka... i puste ga da se brani sa slobode, ako su ga uopšte priveli.... i onda kad bi ga valjda zvali da ako eto smogne vremena da dođe na sud... e onda nemogu da ga lociraju... ??? ??? ??? ??? Pa kako su mene uvek locirali u P.M. kad god sam trebao da platim kaznu za neki glupi prekršaj, a ubicu nemogu ??? ??? ??? Ma nek se nose bre svi, stvarno smo jadni i mi i ova država, kako i nebi čoveku pukao film :-[ :-[ :-[ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Da meni dolaze u gajbu da popisu imovinu i stave je na licitaciju da bi naplatili 12000 i dolaze 6 puta da uteraju dug.....a kao ne mogu ubicu da nadju.....stvarno sramota nemam reci......(((((((((((( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1776 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 1025 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Pa nasa vlada... Posle neka mi neko kaze da je u inostranstvu jos gore, evo me, prelazim kruzni tok zatvornih ociju, pola kruznog toka stane da bi pesak presao i ne krecu dok uveliko niste na trotoaru, niko ni da svirne... Nece od toga nista ni biti i ako nesto ga budu kao uhapsili dobice par meseci i ostatak uslovno, vec vidjeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano April 9, 2010 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ministar policije nam je NajEvroprljanin... Šta na kraju bi od ovog slučaja? Hoćemo li na protestnoj vožnji17.4. i to da naglasimo nekim transparentom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano April 9, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan strasno strasno opet mlad zivot i opet pijandura drzava ga stiti ako se majmun izvuce , ko da bude siguran na ulici,kao pesak na semaforu,kao mrtav u saobracajnoj nesreci,(pregazio ga vozac vlade)kao vozac motora...? eeeeeeeeeeeeeeee je....m te drzavo DJORDJEVICU MOJA PODRSKA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ministar policije nam je NajEvroprljanin... Šta na kraju bi od ovog slučaja? Hoćemo li na protestnoj vožnji17.4. i to da naglasimo nekim transparentom? Stvarno bi trebalo umesto glupih cipela da ostavimo spisak kolega iz crne hronike kojima su presudili pijani degenerici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cocolo 7 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Yamaha TMax500 Prijavi odgovor kao problematičan Treba tom pijanom mamlazu Jeb... mater...Izvucice se i onda ce sutra opet da se napije i opet nekog od nas da UBIJE!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/229334/Vozac-vlade-Srbije-bio-pijan-kad-sluzbenim-autom--ubio-motociklistu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 14, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/147522/Ve%C5%A1ta%C4%8Denje%3A+Voza%C4%8D+Vlade+Srbije+pijan+izazvao+nesre%C4%87u.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Horor nam je svakodnevnica, strašno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Kako neko ko je bio 9 MESECI u Bekstvu može da se izjasnjava da nije kriv??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRiJa od DKK 26 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I.... Sta sad.. ? Odlozeno? za kad? Zauvek verovatno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...