Mario 154 Napisano Jun 11, 2009 Iceman, 176 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima na prodaju plocice za stelovanje ventila na Suzukiju GS450? Potrebna plocica je 29.5mm precnika i 2.75mm debljine Ja imam plocice 29mm precnika pa ako nekom trebaju neka se javi Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 11, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro i mene ceka stelovanje ventila, pa ce mi mozda zatrebati neka plocica .. u slucaju da se precnik poklapa, mozemo da se menjamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Jun 11, 2009 Iceman, 176 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rado bi se menjao ali tvoje plocice su 25mm precnika. Evo i par linkova za plocice. http://shop.wemoto.com/index.dyn?oid=25373 http://www.sudco.com/25valveshims.html Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan nebih da vam kvarim temu,ali moze li mi ko reci gde mogu nastelovati ventile na cbr 600 f3,naravno potreban mi je neki korektan majstor,koji nece samo obrisati deklo i vratiti nazad.ne chuju se ali neznam da nisu pritegnuti,mada provericu svakako kada budem skidao poklopac,a nemam plocice da bih sam nastelovao.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 11, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pazario plocice u louisu,dajem na sluzenje ko me nauci kako se steluje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan koji si ti lik , nista komplikovano,malo matematike,malo mehanike i polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 11, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan koji si ti lik , nista komplikovano,malo matematike,malo mehanike i polako Mehanika i matematika su stvari sa kojima sam imao malo dodira u zivotu a voleo bih da naucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 11, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan nebih da vam kvarim temu,ali moze li mi ko reci gde mogu nastelovati ventile na cbr 600 f3,naravno potreban mi je neki korektan majstor,koji nece samo obrisati deklo i vratiti nazad.ne chuju se ali neznam da nisu pritegnuti,mada provericu svakako kada budem skidao poklopac,a nemam plocice da bih sam nastelovao.hvala Mica Kanacki iz Panceva. Javi se na pp za broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...