Ljuboslav 1 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Yamahu xtx 660, i cuo sam da postoje specijalne gume radjene bas za super moto... Ko o tome zna malo vise??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan CONTINENTAL CONTI FORCE SM ili DUNLOP MUTANT http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=36829.0;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan Vozim KTM 690 SM i na njemu su fabricki bile Metzeler Sportec M3 gume!!!! Naravno ponovo sam stavio iste,gume su vrh,za sve uslove. Otprilike presao sam sa njima oko 7500km a pred kraj sam ih spalio do celicnih sajl. Sve u svemu guma za sve uslove!!!!i Na slici ista guma na KTM-u i Hondi CBF600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Guma za supemoto i RR motor nije ista. SM guma je predvidjena za unutrasnju, ima tanju karkasu i predvidjena je za manju tezinu....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Continental Force SM ili Dunlop Mutant...? Gde mogu da se kupe? I kolika je odprilike cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.motobox.rs/index.php?_a=viewProd&productId=10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Jun 10, 2009 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mog KTM-a obuo u Pirelli MT60 R Corsa. http://www.totalmotorcycle.com/photos/tire-tyre-guide/Pirelli-MT60RCorsa.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Jun 17, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam kupio Dunlop Mutant, i prezadovoljan sam... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Jun 17, 2009 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si ih uzeo i posto su Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Jun 17, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Drug mi je doneo iz Nemacke za 240e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vozim KTM 690 SM i na njemu su fabricki bile Metzeler Sportec M3 gume!!!! i ja vozim isti motor i na njemu su fabricke Bridgestone BT 090 (koje se koriste na trkama sa manjim kubikazama) sa kojima sam prezadovoljan ali bi sad probao nesto drugo pa me interesuje sta preporucujete? kao top lista treba mi guma koja ima odlican grip u krivini a moze dosta da se predje na ulici tj neki dual compound da je tvrdja po sredini a meksa po rubovima tako da me interesuje preporuka za najbolju cena/kvalitet kompromis gumu gledao sam Bridgestone BT092 koja je cvrsca po sredini pa bi trebala duze da traje... Dunlop Mutant bih izbegao a najvise se interesujem za Conti Force SM jer su pravljene bas za sm i svi je hvale nesto trece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...