3OPAH 1268 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Po preporuci drugara, oterao sam motor u Husovu ulicu broj 6 Beograd, Dusanovac, servis za pranje auta i motora i oprao motor za neverovatnih 200 dinara! Ono sto me odusevilo, a sto sam trazio danima, da su mi u servisu podmazali na dve mazalice ( ko pre rata, u svim servisima ), centralni nosac motora, to je islo kao poklon uslug! Motor prvo poprskaju "hemijom", a onda isperu i lepo izbrissu! Ja sam zadovoljan, nema guzve, usluga solidna bonus mzalice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Strava... ...jedino sto mene nervira je sto mi se motor hladi par sati...a pre toga ga ne perem nikako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Jun 10, 2009 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po preporuci drugara, oterao sam motor u Husovu ulicu broj 6 Beograd, Dusanovac, servis za pranje auta i motora Zorane, da li je to ona perionica na samom ukljucenja na auto-put kod dusanovackog nadvoznjaka? Takodje, da li peru mlazom pod pritiskom ili crevom? Nemoguce da se za 200din zezaju sa crevom, a meni su mlaznice problem zbog senzora ABS-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 10, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam oprao motor u Zivka Davidovica (malo pre pumpe) za 150 dinkosa! Sredstvo, pa voda pod pritiskom, pa sapunica i sundjeri pa glanc Dadoh mu 200, a motor je bio ovakav: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Po preporuci drugara, oterao sam motor u Husovu ulicu broj 6 Beograd, Dusanovac, servis za pranje auta i motora Zorane, da li je to ona perionica na samom ukljucenja na auto-put kod dusanovackog nadvoznjaka? Takodje, da li peru mlazom pod pritiskom ili crevom? Nemoguce da se za 200din zezaju sa crevom, a meni su mlaznice problem zbog senzora ABS-a... DDa o grada k groblju posle mosta odma desno, ko za B. Jerkovic, p deseta kuca lvo veliki servis. Prvo nprska pumpicom, pa onda "puskom", ja mu kazem ne po lancu, ti nemoras, ali mozes da kazes gde netreb da "puskari" ili da ali sa vecce distance! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Jun 10, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...eh Zoćo kad ti je rojsni dan da ti kupimo tastaturu... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a motor je bio ovakav: a kakav je sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 10, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio danas popodne, oprao motor za 200 dinara. Brzo, solidno i nije skupo. Preporuka ! A sad 3OPAH ne moze da me zadeva da mi je prljav motor za reli. ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jun 10, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja perem u Zemunu, preko puta Doma za penzionere. Sve preporuke....200din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio danas popodne, oprao motor za 200 dinara. Brzo, solidno i nije skupo. Preporuka ! A sad 3OPAH ne moze da me zadeva da mi je prljav motor za reli. ;D ;D ;D ;D ;D Sutra jutrom, esteticki pregled, sledi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja perem u Zemunu, preko puta Doma za penzionere. Sve preporuke....200din. E brate, pa sto ne napisa da ne rade utorkom Ja juce otisao pravo sa posla, kad zatvoreno, reko svetac je pa zatvorili, kad na tabli pise svaki dan od 10-18 osim utorkom ;D Danas sam jedva ziv ostao kako je duvalo, a samo sto sam stigao nebo se otvorilo. Valjda cu sutra imati srece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...