Zokki 32 Napisano Jun 11, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan visok 170 cm pa mu svaki motor lezi a meni posto sam 184cm nece da stoji XEXEXEXE.. Naročito će mu stoje do 00 KLE, ST750, Afrika itd ako mož'se popne i ostane na njima ;D. Ja sam tvoje visine (184) i Versys mi leži ko dupe na nošu. Doduše, malo i kilaža ima uticaja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 11, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan tako je branko samo zbog toga a i drug mi je na nos nabija kako je on visok 170 cm pa mu svaki motor lezi a meni posto sam 184cm nece da stoji Motocikli se prave prema "tehnickim karakteristikama" tj. namjeni, a ne proporcijama vozaca.A svaki kupac-vozac bira motocikl (trebalo bi tako) koji njemu odgovara po snazi,svim parametrima voznje, polozaja na motociklu i naravno mogucnosti (cijena).Zamisli kada bi se motocikli pravili po Gabaritima vozaca, da on (vozac) "lijepo" izgleda na motociklu, onda bi bile kategorije PO visini i kilazi Motociklista,a ne kubikazi masina i namjeni motocikla. ;D ;D ;D Vec se ti kani corava posla i supljih prica i sebi izaberi motor kakav mozes kupiti i koji se tebi dopada, uz naravo da prvo sjednes na mjega i vidis mozes li se ti udobno smjestiti na njemu. Sretno sa ODABIROM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Motocikli se prave prema "tehnickim karakteristikama" tj. namjeni, a ne proporcijama vozaca.A svaki kupac-vozac bira motocikl (trebalo bi tako) koji njemu odgovara po snazi,svim parametrima voznje, polozaja na motociklu i naravno mogucnosti (cijena).Zamisli kada bi se motocikli pravili po Gabaritima vozaca, da on (vozac) "lijepo" izgleda na motociklu, onda bi bile kategorije PO visini i kilazi Motociklista,a ne kubikazi masina i namjeni motocikla. ;D ;D ;D Apsolutno tačno. Na moju, a verujem i žalost dobrog dela natprosečno visoke populacije. Poslednjih 15 godina svaku kupovinu pantalona doživljavam kao noćnu moru, a pomisao kao naš NikolaCruss nalazi odeću izaziva mi oštar bol u glavi. Isto je i sa motorima. Ovde nas ima jako visokih, i proporcije današnjih plastikanaca ih efektno čine potpuno neupotrebljivim za visoke vozače nevezano za izgled na motoru, položaj tela- nogu, torzoa i ruku nije onakav kakav treba da bude. Iz moje perspektive, takvi motori nemaju namenu. Iz perspektive čoveka od 1.80 su savršeno upotrebljivi. Najiskrenije me zanima kako se naš kolega od pre par postova sa 199 spakovao na R1, u mom slučaju to je bila čista komedija. Sve se svodi na ovo što je Branko napisao- nije svaki bicikl za svakog vozača. Vadim iz malog informaciju da je (beš me, valjda) Harli počeo da proizvodi L varijante motora za dugačke vozače, ali ne mogu da se setim ni od koje sam ptičice to čuo ni šta sam tačno čuo. Ovo bi bila jako lepa vest u perspektivi, koja mi mami osmeh kao i otkriće pantalona sa produženim nogavicama pre puno godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 11, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam, na moju visinu (180) probao sam Hondu CB1000F i mnogo mi velika. Takodje sam probao onu kinesku kopiju YBR 125, taj mi opet mnogo minijaturan. A sa druge strane zoljica mi komotnija od YBR Jawa mi je po svakoj dimenziji komotna i udobna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan 199cm i 97 kg - Tenere 600. Ko 'oce da jase teneru mora da ima min 180. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Jun 11, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nekad davno vozio Suzuki 1000 , a posle skoro dvadeset godina bez motora , dok sam bio u Americi , pozeleo ponovo motor . Citajuci novine , u to vreme trebala da se pojavi MV Augusta Brutale . Zaljubio sam se . Cekam mesecima da se motor pojavi kod dilera u Cikagu i odem sa mojih tada 194 cm i 108 kg da sednem na njega .... :o :o To mi jos uvek jedan najlepsih ikad napravljenih motora , ali i pored toga sto sam malo smrsao ( snizio se nisam ) nazalost nebi mogao da vozim takav motor vise nego nekoliko kilometara , dok se ne pokaze potreba za namestanjem kicme ... ;D Zato izbor koji sad imam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jun 11, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan dobar izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni08 121 Napisano Jun 12, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Rolling Meadows, Illinois Motocikl: Yamaha Road Star XV 1600 Prijavi odgovor kao problematičan 188 a vozim honda ACE 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan 190cm/h ;D vozam Vulkana 800 i ponekad peshke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan 170cm Tomos BT50S i Honda CA Rebel 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jun 24, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Pegaso 650 Trail 1,88 m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karadjordje 1478 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan 180 c i ktm duke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeky 5 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Malmö,Svedska Motocikl: Kawasaki LTD 750, Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan 2,00 V-strom 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jul 1, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Blizu 190cm i Kawa 7S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Jul 1, 2009 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 177 Yamaha XJ600s Honda Dominator koju sam imao bila malo visoka zato sam je i zamenio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Jul 2, 2009 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan 181 ninja 636 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 3, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan 197cm - HONDA Africa Twin RD04 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan 170cm - Ducati Monster 620. Enduru ni ne smem da priđem xaxaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan 178 cm,Yamaha Thundercat . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan 180cm, cbr 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 196 cm - Honda VFR rc36 750f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ikac 1 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze da se izvede zakljucak da se visi ljudi uglavnom opredeljuju za enduro motore? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Jul 30, 2009 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan 201cm, a gledam da uzmem nesto vece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Jul 30, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze da se izvede zakljucak da se visi ljudi uglavnom opredeljuju za enduro motore? Ma, Jock!! 188/KLE!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan 174cm - Xj650 Mlogo visok motor za mene, ali da ga menjam jok. Dok stojim u mestu cak prsticima uspevam da dohvatim asfalt ;D , ali kad krene za tim vise potrebe nema. U svakom slicaju su mogli i rikverc da mu ugrade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...