armin1 35 Napisano Jun 8, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan BANAT RIDERS ORGANIZUJE SKUP OVG VIKENDA. VIDEH DA NISU NAPRAVILI TEMU PA CU NABACITI UMESTO NJIH TEK DA SE ZNA DA I ONI ORGANIZUJU STVARNO OZBILJAN SKUP KOLIKO SAM DANAS CUO OD ZVONKA NJIHOVOG PREDSEDNIKA SVIRAJU YU GRUPA I BLUES DELIVERSI A ZNAM I DA REDOVNO PRAVE DOBRU KLOPU SA PECENIM SARANIMA TE VEROVATNO NECE IZOSTATI NI OVE GODINE A OSTALO CE TE VEC SAZNATI KAD BUDETE DOSLI ILI KAD BUDEM NAPISAO INPRESIJE SA SKUPA. TOLIKO OD MENE I VELIKI POZDRAV BANAT RIDERSIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2834 Napisano Jun 8, 2009 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto sam o susretu i domacinima cuo iz prve i druge ruke je u superlativima. Klopa pogotovo. Zato mi je veoma zao sto se preklopilo sa 1.AMS relijem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jelenadju 0 Napisano Jun 8, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin - Mužlja Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav je program: PETAK: 9h - otvaranje 18h - vecera 20h - I tata bi sine bend 22h - Kraljevski apartman 00h - Visoki napon bend 02h - Go-go igracice SUBOTA: 9h - dorucak 10h - okupljanje 15h - bajkerske igre 16:30 - defile 18h - street fight 19h - Gun bend 20h - Blues delivers bend 22h - Yu-grupa, go-go igracice 00h - striptiz, tombola 01h - Vulkan bend Ulaznica je 200, za motore 400!!! Dodjite i uzivajte, sta drugo reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko mize da objasni gdje se nalazi Sutjeska ggje se odrzava skup bilo bi korisno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 9, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko mize da objasni gdje se nalazi Sutjeska ggje se odrzava skup bilo bi korisno Jbt-e Miko pa ti bi i u Sutjesku na skup isti vikend kad hoces u Trebinje i Kulu. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Sutjeska od Zrenjanina tridesetak kilometara ka Vrscu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan E Branko sve je moguce osim drvenog sporeta i plasticnih masica kada si mene vidijo da se vozam po gradu od kafica do kafica ja palim i putujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 9, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan E Branko sve je moguce osim drvenog sporeta i plasticnih masica kada si mene vidijo da se vozam po gradu od kafica do kafica ja palim i putujem Sto je`s, je`s. Druze sada ne sumljam u tebe uopste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Jun 13, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan bio sam juce, te evo krtkog opisa mojih utisaka na skupu je bilo oko 100 motora, mada je to moja subjektivna procena, te ce vec neko od njih napisati tacnu cifru ovih dana. prostor je maksimalno sredjen tako da ima i hlada i asfalta za parking. bina je Buster, po meni odlicna. klopa je sinoc bila fenomenalna, riblja corba i pecena riba koncert solidno dobar jedina zamerka je po meni rostilj od 200 din, a i mli su i prilog i kecap i senf. da nabavili u kasnije i luk i kupus to je ukratko za petak, a za danas ce mo videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dautovicsasa 1 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo bajkeri upravo sam stigao kuci sa susreta , svaka pohvala za organizatore bilo je vrx , znaci ni jedna zamerka .....stvarno sve naj naj .... pozdrav iz Keradjordjeva .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jelenadju 0 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin - Mužlja Prijavi odgovor kao problematičan Bila sam juce i bilo je super, evo malo slika da vidite: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jun 14, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam napisao u drugoj temi ali evo i ovde da kazem da je stvarno skup bio dobar. Da je defile prosao bez incidenata (koliko sam ja video). I siguran sam da cu i sledece godine doci opet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo taman kako trrrrrrrrreba i dolikuje pravom prrrrrrerrrrrijskom moto skupu. Svaka cast domacinima i pozdrrrrrrrrav od Vukova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dautovicsasa 1 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan hhahahahaha ovde u prrrrrrrrrrrrreriji ..... voditelj je lik ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio ok,ali je zato voditelj nevidjeni smarac kao i ona pijana stripzite koje je smarala Yu grupu mada su je nekoliko puta lepo zamolili da sidje sa bine.Neverovatno da niko od organizatora nije reagovao.Da ne bude samo da kudim bilo je dosta motora,super je bila devojka koja je prala motor i odlicna klopa. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Jun 17, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Dobra organizacija.Svaka cast i za u buduce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...