Jump to content

Moto Zajednica

YAMAHA FZ 750

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

imas PP....puno ti sanduce..pozzzzzzz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 7 postova

Zbog smrtnog slucaja u porodici sam primoran da prodam oba moja motora, molio bih da momci sa nepristojnim porukama i ponudama to isto ne cine, unapred hvala. O motorima sve informacije mozete dobiti na 063/80-629-60  Sale..

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

'A jel mozes da me provozas, dok je ne prodas?  ;D

U svakom slucaju srecno sa prodajom.  ;)

e bre sasa tebi se i u oglasima prave kombinacije a mene ni da zovu da pitaju za zdravlje :D :D :D

• U prolazu, 7 postova

'A jel mozes da me provozas, dok je ne prodas?  ;D

U svakom slucaju srecno sa prodajom.  ;)

Provozam te dok je prodam, obecavam... :D :D ;)

• U prolazu, 71 postova

jel moze zamena za auto, mislim da smo se culi skoro za gpz, ford orion 88god je u pitanju, dao bih i neku doplatu, 200 eu n.p. toliko imam... moze zamena za gpz ili tu jamahu. javi mi na pp...

• U prolazu, 7 postova

Evo ovako... posto mi je stvarno hitno da prodam motor u obzir dolazi suma od 800 evra, a za ostalo je stvar dogovora... Pa ko ima nesto neka ponudi na P.P.

@ jamana-  Nisi nista propustio na najlonu... ;) Katastrofa!!!!

• U prolazu, 7 postova

Ako dozvoli vreme sutra sam na najlonu u N.S.-u.., ako nekog zanima moze da dodje da vidi, cuje, proba... Moguce su i kombinacije, bitno da se vrti nesto... ;)  Pozzz svima!

• Zainteresovan, 837 postova
  • Motocikl: Trenutno bez :/

srecno pa da prodas yamahu sutra!

pusti malo i koju rec ako neko slucajno trazi neki MZ  ::), ja necu moci da dodjem ovaj put, imam posla preko glave...

• U prolazu, 7 postova

srecno pa da prodas yamahu sutra!

pusti malo i koju rec ako neko slucajno trazi neki MZ  ::), ja necu moci da dodjem ovaj put, imam posla preko glave...

Nisam je prodao.. :(  Mada dosta njih je uzelo broj tel. pa ce se javiti... Znas kako, vide stariji model a imaju kineza 2007 coper za iste pare pa ni sami neznaju sta oce... Voleo bi da vidim kineza star 24god. i da izgleda kao Yamaha.., ali opet na drugima je da razmisle sta zele... Jel se vidimo sledece nedelje ako bude lepo vreme..? Pozzzz

• U prolazu, 57 postova
  • Motocikl: Honda cbr600f 1998

Bio sam danas da kupim jaknu i kacigu pa sam iskoristio priliku da malo pogledam i motor. Pre nego sto sam otisao u Indjiju gledao sam motor na slikama. Iskreno na slikama mi se motor nikako nije svideo al dobro sta sad ja idem da kupim jaknu i kacigu a ne yamahu. Kroz par sati ja sam bio u Indji i isprobavao jaknu pa mi je ponudjeno da sednem na motor da vidim kako ce to izgledati i stajati kad sam na motoru i tako, sto ja naravno nisam odbio. Vrata se otvaraju i ja ugledam motor koji mi se odmah dopao. Ja nisam verovao da je to motor sa slike. Motor uzivo toliko drugacije deluje da sam jos uvek zacudjen da je tako(Barem sam ja stekao takav utisak, a verujem i mnogi samo sto nisu imali prilike da ga vide uzivo). Motorce je stvarno lepo i jako udobno. Skoro da sam pozeleo da to bude moj prvi  veci motorcic ali ima vremena ne zurim dok nebudem siguran sta zelim. Mislim eto raspisao sam se malko i pisao sve i svasta ali poenta svega ovoga je da motor uzivo deluje mnogo drugacije, idite i vidite ako neverujete :)  Verujem da ce buduci vlasnik biti prezadovoljan. Trenutnom vlasniku puno srece sa prodajom  :D

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja