Limeni 103 Napisano Jul 11, 2009 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan imas PP....puno ti sanduce..pozzzzzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Zbog smrtnog slucaja u porodici sam primoran da prodam oba moja motora, molio bih da momci sa nepristojnim porukama i ponudama to isto ne cine, unapred hvala. O motorima sve informacije mozete dobiti na 063/80-629-60 Sale.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lavica 0 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan 'A jel mozes da me provozas, dok je ne prodas? ;D U svakom slucaju srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Jul 24, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 'A jel mozes da me provozas, dok je ne prodas? ;D U svakom slucaju srecno sa prodajom. e bre sasa tebi se i u oglasima prave kombinacije a mene ni da zovu da pitaju za zdravlje :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan 'A jel mozes da me provozas, dok je ne prodas? ;D U svakom slucaju srecno sa prodajom. Provozam te dok je prodam, obecavam... :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coja 0 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: kula Prijavi odgovor kao problematičan poz dali te interesuje mozda zamena za 91.alfa 33 1.5 ie ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lavica 0 Napisano Jul 31, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Motor jos nije prodat, a jos me nisi provozao aaaa :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Jul 31, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan jel moze zamena za auto, mislim da smo se culi skoro za gpz, ford orion 88god je u pitanju, dao bih i neku doplatu, 200 eu n.p. toliko imam... moze zamena za gpz ili tu jamahu. javi mi na pp... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ajd na P.P. cemo se cuti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Propade plan za Forda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Avgust 22, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha je sutra u N.S.-u na najlon pijaci, pa ko zeli moze doci videti, cuti, probati, i popiti pice na kraju krajeva... Pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan E je.. ga.Tek sad procitah ovo za Najlon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako... posto mi je stvarno hitno da prodam motor u obzir dolazi suma od 800 evra, a za ostalo je stvar dogovora... Pa ko ima nesto neka ponudi na P.P. @ jamana- Nisi nista propustio na najlonu... Katastrofa!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Moguca korekcija cena, ovih dana i nov akomulator stavljam.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen nov akomulator 12V/14Ah garancija 12 meseci, cena ista.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Uz motor poklon set za krpljenje guma na putu sa kapsulama CO2, odlicna stvarcica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ako dozvoli vreme sutra sam na najlonu u N.S.-u.., ako nekog zanima moze da dodje da vidi, cuje, proba... Moguce su i kombinacije, bitno da se vrti nesto... Pozzz svima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan srecno pa da prodas yamahu sutra! pusti malo i koju rec ako neko slucajno trazi neki MZ , ja necu moci da dodjem ovaj put, imam posla preko glave... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan srecno pa da prodas yamahu sutra! pusti malo i koju rec ako neko slucajno trazi neki MZ , ja necu moci da dodjem ovaj put, imam posla preko glave... Nisam je prodao.. Mada dosta njih je uzelo broj tel. pa ce se javiti... Znas kako, vide stariji model a imaju kineza 2007 coper za iste pare pa ni sami neznaju sta oce... Voleo bi da vidim kineza star 24god. i da izgleda kao Yamaha.., ali opet na drugima je da razmisle sta zele... Jel se vidimo sledece nedelje ako bude lepo vreme..? Pozzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas da kupim jaknu i kacigu pa sam iskoristio priliku da malo pogledam i motor. Pre nego sto sam otisao u Indjiju gledao sam motor na slikama. Iskreno na slikama mi se motor nikako nije svideo al dobro sta sad ja idem da kupim jaknu i kacigu a ne yamahu. Kroz par sati ja sam bio u Indji i isprobavao jaknu pa mi je ponudjeno da sednem na motor da vidim kako ce to izgledati i stajati kad sam na motoru i tako, sto ja naravno nisam odbio. Vrata se otvaraju i ja ugledam motor koji mi se odmah dopao. Ja nisam verovao da je to motor sa slike. Motor uzivo toliko drugacije deluje da sam jos uvek zacudjen da je tako(Barem sam ja stekao takav utisak, a verujem i mnogi samo sto nisu imali prilike da ga vide uzivo). Motorce je stvarno lepo i jako udobno. Skoro da sam pozeleo da to bude moj prvi veci motorcic ali ima vremena ne zurim dok nebudem siguran sta zelim. Mislim eto raspisao sam se malko i pisao sve i svasta ali poenta svega ovoga je da motor uzivo deluje mnogo drugacije, idite i vidite ako neverujete Verujem da ce buduci vlasnik biti prezadovoljan. Trenutnom vlasniku puno srece sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugar.... Mada ti pored jakne i Yamaha lepo stoji... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako samo na kratko da javim da se motor prodaje jos 15 dana.. Moguca zamena za skuter uz doplatu, pozz svima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Septembar 26, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Sutra sam u N.S.-u na najlon pijaci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan sta bi? el prodata yamaha? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...