Jump to content

Moto Zajednica

POGINO MOTORISTA U LjELJENCI (07.06.2009)

Recommended Posts

• U prolazu, 91 postova

Nocas je pogino momak u Ljeljenci sa skuterom detalje nesrece neznam pa neka se neko od DUHOVA oglasi i objasni sa se i kako desilo momak je imo 18.godina

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vozac A kategorije :D, 929 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650
:( nazalost ova informacija je tacna! Poginu je djecko Matija Casar iz Ljeljence. Vozio je skuter! Nije bio clan moto kluba! Negdje oko 3 sata iza ponoci tragedija se desila, djecko je upao u jarak pored puta i posledica pada preminuo! Kako sam ja saznao, on je bio sa ostalim momcima iz Ljeljence u satoru koji podigli iza kampa moto kluba i tu su planirali da provedu noc druzeci se! U jednom trenutku Matija je ustao i krenu sa skuterom da li do kuce ne znam, i na krivini posle crkve upao u jarak!  Obdukcija ce biti uradjena sutra! D

• Svrati ponekad, 166 postova

Najiskrenije saucesce.

Upravo sam se vratio iz Ljeljence.

Sablaznut sam ponasanjem decaka koji su vozili skutere, to je ,ali bukvalno receno bila opasnost na putu gde se odrzavao skup.

U toku defilea, nekoliko puta sam morao da stopujem motor zbog momaka koji su sa skuterima nekontrolisano uletali ispred i sekli me sto sa desne sto sa leve strane, toliko sam se iznervirao da mi je doslo da stanem pored puta i sacekam da prodju.

Apelujem na upravu kluba i starije vozace iz MC DUHOVI, da ih urazume, edukuju i usmere da voznja motocikla nije divljanje po drumu.

Ne zelim da se moja konstatacija zlonamerno protumaci, vec kao jedan najdobronamerniji gest, jer mi je zaista od srca zao momka koji je nastradao.

• Vozac A kategorije :D, 929 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650

Najiskrenije saucesce.

Upravo sam se vratio iz Ljeljence.

Sablaznut sam ponasanjem decaka koji su vozili skutere, to je ,ali bukvalno receno bila opasnost na putu gde se odrzavao skup.

U toku defilea, nekoliko puta sam morao da stopujem motor zbog momaka koji su sa skuterima nekontrolisano uletali ispred i sekli me sto sa desne sto sa leve strane, toliko sam se iznervirao da mi je doslo da stanem pored puta i sacekam da prodju.

Apelujem na upravu kluba i starije vozace iz MC DUHOVI, da ih urazume, edukuju i usmere da voznja motocikla nije divljanje po drumu.

Ne zelim da se moja konstatacija zlonamerno protumaci, vec kao jedan najdobronamerniji gest, jer mi je zaista od srca zao momka koji je nastradao.

Na sve moguce nacine pokusavali smo da upozoravamo tu djecu! U toku najave defilea lijepo smo zamolili kako da se ponasaju ali ocigledno to nije dospjelo do nih! To nije samo problem u Ljeljenci to je problem na svim skupovima! Djeca koja voze skutere misle da voze velike motore i tako se ponasaju! Ne znaju kako treba da se ponasaju i kada im nesto kazes oteraju te u tri lepe... sto se meni licno desilo! Nazalost Matije vise nema i to je velika bol za njegovu porodicu, ljeljencu i sve ljude koji su ga poznavali!!!

• U prolazu, 91 postova

Slazem se sa Drakiem ti skuteristi su svuda problem na svakom skupu ista prica voze kao da imaju stotinu zivota a nemaju iskustva mnogi od njih nemaju nikakvu vozacku a o poznavanju i postovanju saobracajnih propisa da i ne govorim voze sa po seoskim putevima a policija to tolerise i tako malo malo pa neko nastrada

• Svrati ponekad, 404 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900rr

Prosle godine na skupu u Novom Sadu moja dva druga su pala za GPZ-a bas zbog klinca koji je uleteo ispred njih,ovi na kawi prokliznuli i posteno se ugruvali!A klinac se nije ni okrenu da pogleda sta je sa njima!Saucesce porodici

• Svrati ponekad, 314 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660

Saucesce porodici i prijatelima :(

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS

I moje iskrno saučešće.

I ja sam bio na moto skupu i mogao sam da primijetim da je bilo puno omladine sa skuterima, a uz to mislim da su i previše pili alkohola da bi uopšte bili sposobni za vožnju motora. Nažalost većita to kasno sazna...

Još jednom moje iskreno saučešće

• Zainteresovan, 773 postova
  • Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000

Moje saučešće porodici i prijateljima.

Bio sam u Ljeljenči i upravo o tome sam komentarisao sa drugarima dok smo šetali onim asvaltnim putem. Prvo onaj plavi momak sa GSX-R om,

čini mi se, koji je palio gumu po asvaltu ali i klinci sa manjim motorima i skuterima. Primijetili smo čak i da vozači auta pred ulazom u kamp malo uspore, isturiraju, pa onda jako po gasu.

Mislim da ovakvi skupovi,glasna muzika, buka, gomila motora i šta sve još dižu nivo adrenalina u ljudima u blizini. Isto je kad se vraćate sa auto ili moto trka, ljudi voze 50% agresivnije nego što je normalno.

Ne upućujem kritike nikome samo iznosim svoje mišljenje i ne vidim način da se to korektno riješi ili suzbije.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja