sszgo 10 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze li se namontirati instrument tabla od r1 2001 ili r1 2004 na r1 2003-ce godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a što misliš da ne bi moglo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan R1 2002GOD JE ISTA KAO R1 2003GOD....Tako da je i tabla ista....A za 2004 nisam siguran,posto je potpuno razlicit ECU,instalacija,dzek,senzori i ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sorry ljudi pogresno sam napisao ne 2002, ona je ista ko moja, nego 2001 ili 1998, ili 2004, sve mogu da ih nadjem samo 02/03 ne (po pristojnoj ceni) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da odgovorim sam sebi posto niko nema pojma na r1 2003 moze se postaviti instument tabla od r1 2004-2006 uz malo zezanja sa shemama ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a šta je tebi ostalo od stare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ni dugmici nisu ostali haha e imam onu iglicu od obrtaljke i lampice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozda neki elektronski deo je citav ako je nekome vrisnula tabla sprzena pa da je popravi to je sve... zgnjecio sam je ko da je tenk pregazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uh, znači nepovratno udešeno. i šta si odlučio, petljaš noviju ili ebay? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ni na ebayu nisam nasao ispod 140 jura + troskovi bilo bi oko 180 biulo je par komada ranijih dana otisle su po 80-100 eura ali ode to odmah pre nego sto sam uspeo da kupim... tako da uzeo sam i montirao novu, upola cene od originalne sve radi eve je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo je novija? kolko to ovo "zadovoljstvo" olakšalo €? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ta novija je duplo jeftinija od moje god 2003, jer ih nigde nema... 70 eura je bila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a pa fino si prošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan jesi razmisljao mozda i rezervar da kupis :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 6, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan rezervoar sam kupio sa sve pumpom za gorivo za 40 eura + 60 za postarinu cekam da stigne iz USA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...