bigbad86 825 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan da imam viska para,,,to jest da ih imam uopste ;D ;D ;D ;D odma bih kupio 1kom,,,dzabana voznja,a to sto se necuje,,,ma nema veze,,ja bi pevao od srece,,,,,,vozis se 100km za 1 burek.....ionako udarila besparica,,,,taman kako treba za po gradu,,vozikas ga dan dva,napunis,ma milina :) Evo kako govori pametan chovek. Nema shta ja sam reko chim probije benzin 110 din (opet) eto mene kod Bokilica na ugadnju TNG uredjaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisam corav, ovo ima gume 14"-ice ili 15"-ice. Ovo je skuter! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan 16-ice, pise u specifikaciji, ovo je elektricni dvotockas ;D ako vam je vec toliko nezamislivo da ga smatrate motociklom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo X modela koji nije skuter: http://www.youtube.com/watch?v=-7xE57F5AHI&feature=fvsr a opet ima samo jednu brzinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2411 Napisano Jun 5, 2009 Andragog, 4984 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Akrapovic je puko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Akrapovic je puko Živela elektrodistribucija !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...