markopaok 0 Napisano Jun 3, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan skoro sam kupio piaggio x9 250 2001g pa me zanima par stvarcica. koja mu je potrosnja goriva, posto mi se cini da moj trosi malo vise od ocekivanog. i da li neko zna podesavanje na bord kompijuteru. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan do 4,5 l u gradu se smatra normalno,u zavisnosti od stila voznje ;)na otvorenom nesto manje..sve preko toga je za servis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano Jun 4, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu ce ti trositi oko izmedju 4-5L kada si sam, a kada imas suvozaca sa sobom, onda ce znati da ode i malo preko 5L. Naravno da na potrosnju utice i stil voznje. Sto se tice bord-a, mozda bih znao i ja, samo ne znam sta te muci? Pitaj ovde ili me nazovi, imas broj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, meni ni u zimu nije trosio vise od 4 litra nijedenom a ja uopste ne stedim motor. Na otvorenom najmanja moguca potrosnja kod mene je premerena kao 3 litra okruglo ali u uslovima kulturne voznje do 100 km/h, vozio Karlos. Meni na otvorenom ide komotno na 3,5 litra, ne vise, ali pri toj potrosnji znam tacno kolika mu je maksimalna brzina, sa koliko maksimalno moze u krivinu i koliko mogu da ga nagnem a to sve vuce potrosnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Jun 4, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan skoro sam kupio piaggio x9 250 2001g pa me zanima par stvarcica. koja mu je potrosnja goriva, posto mi se cini da moj trosi malo vise od ocekivanog. i da li neko zna podesavanje na bord kompijuteru. hvala Piaggio je to!!! Ja vozim X8(josuvek) moj torsi oko 4l tako da je to to!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markopaok 0 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan znaci zreo je za servis.. mislim da ide cak do 7l po gradu!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Jun 5, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan znaci zreo je za servis.. mislim da ide cak do 7l po gradu!!!!!! Tehnodelta - Beograd Adresa Grozdićeva 15 Telefon 011/406-403 Zakazi i opusti se!!! Momci rade profy, mozda su malo skupi ali rade extra dobro!!! VERUJ MI!!!! Jedini u bgd-u su mogli da mi rese jedan PROBLEMCIC!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...