Mario 154 Napisano Jun 3, 2009 Iceman, 176 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne interesantne el. seme za stop svetlo na motorima. Kad se stisne kocnica stop svetlo blinka par puta i onda zasvetli. Mozda ste ovo primetili na nekim novim automobilima. Vozaci iza vas ce sigurno da vas primete sa ovim dodatkom. Ja sam napravio sebi i sve komponente sam kupio u Kelco(bivsi Radio klub), i kostale su sa sve kutijicom oko 550din. Potrebno je samo malo znanja i strpljenja. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Jun 3, 2009 Iceman, 176 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne el. seme koja zamenjuje mehanicki automat za migavce. Ovo je odlicna zamena za automat pogotovo ako stavite na motor LED migavce. Omogucava i podesavanje brzine zmiganja. Sve komponente sam kupio u Kelcu za 600 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Jun 3, 2009 Iceman, 176 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ova el. sema upozorava na pad napona akumulatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 20, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Desni klik na sliku pa "View Image" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Januar 1, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan MarioZ, da li bi i meni opravio jedan od tih usporivača miganja? Naravno u zamenu za nadoknadu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam napravio taj automat za zmigavce,jednostavno je,a cena svega potrebnog je oko 250 din cini mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jun 3, 2012 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan lepa tema. hajde jos nesto!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jun 16, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna tema, vidjao sam na kolima i odmah sam pomislio kako bi dobro doslo ovo i na motoru... sad kad znam da je izvodljivo, pokusacu pa ili ti se odmah zahvalim ili postavim neko pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel 23 10 Napisano April 24, 2020 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali ima koja šema nešto slično kao prva za štop sijetlo. Ali kada stisnem da stalno flešira. Hoču si ugraditi ispod repa na CRFu crvenu lampu i da stalno flešira kao u formuli. Po mogućnosti da ima i na plčici potenciometar za štelanje brzine fleširanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17349 Napisano April 24, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3694 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Danijel 23 je napisao: Dali ima koja šema nešto slično kao prva za štop sijetlo. Ali kada stisnem da stalno flešira. Hoču si ugraditi ispod repa na CRFu crvenu lampu i da stalno flešira kao u formuli. Po mogućnosti da ima i na plčici potenciometar za štelanje brzine fleširanja. Ima da se kupe na aliexpresu sijalice koje već u sebi sadrže sklop za "fleširanje". Ja sam na svom motoru ugradio tu sijalicu za štopku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1362 Napisano April 28, 2020 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 4/24/2020 at 7:11 PM, zika56 said: Ima da se kupe na aliexpresu sijalice koje već u sebi sadrže sklop za "fleširanje". Ja sam na svom motoru ugradio tu sijalicu za štopku. Daj neki link - info ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...